Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
^
Pa to. ne znam, ja sam bila ,,u vezi" sa preko 10 devojaka...tu negde, moze biti 11.
Ali, kada ostanem sama sa sobom u nekim razmisljanjima uvek mislim o sebi kao o osobi koja je imala 3 (sic!) veze, jer te tri price zaista jesu bile veze.
Da li me to cini hipokritom aka licimerom/ licemerkom?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by RuznaGlupaZla...
I sta sad, ako je trajala dvije sedmice, treba ili da se kokne sto nije vise "cedan" ili bude presretan sto je udario jos jednu recku.
Zapravo, pitanje koje se moze postaviti, je da li se to nesto sto je tako kratko (relativan pojam, ali pokusajmo da ga ne posmatramo potpuno relativno) trajalo uopste moze smatrati vezom u punom smislu te reci.
By RuznaGlupaZla
Originally posted by Delete
Originally posted by RuznaGlupaZla...
I sta sad, ako je trajala dvije sedmice, treba ili da se kokne sto nije vise "cedan" ili bude presretan sto je udario jos jednu recku.
Zapravo, pitanje koje se moze postaviti, je da li se to nesto sto je tako kratko (relativan pojam, ali pokusajmo da ga ne posmatramo potpuno relativno) trajalo uopste moze smatrati vezom u punom smislu te reci.
Svaka kombinacija dvoje ljudi je jedinstven odnos, ja cak ne volim ni oznacavati nesto kao "veza" (ha, sta mi je to, za mene postoji "ja+taitaosoba"), ali u okvirima ove teme, s obzirom na kontekst, ja sam oznacila kao vezu pa i to sto traje dvije sedmice. Cisto mi tako jednostavnije bilo da se izrazim jer sam govorila uopsteno.

Zapravo, pitanje koje se moze postaviti je da li neko moze biti siguran da ce se zaljubiti samo u onu osobu koja zadovoljava unaprijed odredjene kriterijume.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Winter
Ne vidim zašto se svako pitanje/komentarisanje koje zadire u tematiku morala/kriterijuma/prcanja/tzv. veza/itsl..... dočekuje na nož...zašto vas,čedne djeve to toliko pogađa ????
meni lično dotačinje pičkin živac to proseravanje o užasima "scene", naročito sa aspekta seksualnog (ne)morala i cela ta neokonzervativna "keep it in your pants" spika. da, žene se jebu, neke ređe, neke češće, sa jednom ili stopedesetjednom osobom, i? zašto je to tvoj problem? jel' te neko na nešto prisiljava ili ti nešto zabranjuje?
ja nikad nisam imala one night stand, jebala sam se isključivo u vezama, kojih je bio jednocifreni broj, pa mi nikad nije palo na pamet da nekoga smaram što ima drugačije navike, preferencije i seksualno ponašanje. isto tako, imala sam jaaaaako duge periode u kojima nije nailazio niko ko bi me zainteresovao, muškog ili ženskog pola, pa opet nisam išla okolo i dizala frku zbog toga što ne nalazim "odgovarajuću ponudu na tržištu". čini mi se da vi koje ste opsednute naricanjem nad nedostatkom "ispravnih" žena, očekujete da će neko da dođe i isporuči vam kontingent mladih devica koje izgledaju, ponašaju se i razmišljaju tačno onako kako ste zamislile, pa još stoje postrojene i čekaju da pokažete prstom na srećnu izabranicu. halo? ljudi nisu roboti. nisu svi isti i ne treba da budu. niko ti ne brani da tražiš osobu koja ti odgovara, ali ne vidim zašto bi usput morala da pljuneš na svakog ko ti NE odgovara.
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by m..

Mene pogadja kada neko moje zaljubljenosti, ljubavi i slicno opisuje kao lupanje recki, samo zato sto sam u proseku bila sa 2-3 devojke godisnje (nekad vise, nekad manje, u zavisnosti od potrebe, emocionalnog stanja, okolnosti itd.)

Pa ja sam u nekom trenutku za 80% tih zena mislila da cu ostariti pored njih (sa ostalih 20% sam se jebala, onako plain and simple, u nedostatku neke pored koje cu ostariti, lmao).

Ne znam otkud to povezivanje broja seksualnih partnera sa nemoralom, i kategorisanje svih koji su malo aktivnije trazile pravu (jer vecina nas to radi, umesto da ceka da nam ista padne s neba) kao lupacica recki. To je potpuno paranoicno, licemerno i bezobrazno u krajnjoj crti.

Ljudi idu u ljubavne pohode s motivom da im bude lepo, da nekom pruze nesto lepo i da neko njima prizi nesto lepo, a ne statistike radi.
bravo bre :up:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by the1whowished
^
Pa to. ne znam, ja sam bila ,,u vezi" sa preko 10 devojaka...tu negde, moze biti 11.
Ali, kada ostanem sama sa sobom u nekim razmisljanjima uvek mislim o sebi kao o osobi koja je imala 3 (sic!) veze, jer te tri price zaista jesu bile veze.
Da li me to cini hipokritom aka licimerom/ licemerkom?
Pa ja mogu jednu da nazovem vezom, i jos dve necim sto je to dobrano pretendovalo da bude (ovako retrospektivno). Al sam svaki put (osim onih izuzetaka) bila zaljubljena i veoma entuzijasticna.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Vidim ja da bi trebalo osnovati klub vezilja, pa sve nevine mlade lezbejke da se uchlane i vezu dok se ne udaju a onda tek da se nabodu na iglicu ili ti strepic, srceta mala :D e tada mogu da se druze tako udate, jer ce lepo sve da se znaju sa prela a ne iz lizachko-penetrativnih radionica.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Inner-Smile
jer ce lepo sve da se znaju sa prela a ne iz lizachko-penetrativnih radionica.
:smeh:
Tako ce da izbegnu nelagodnost pitanja (trece osobe) gde/kako su se upoznale.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Skyen
krepo, nedostajala si mi :D
pa i tebe bi bilo lepo viđet' :hug:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Lepa Krepa
Lepo vas je obe videti :)

Krepana + m.. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Hys.
Mislim da bi trebalo! In spite of danger da pomisli da je muvamo (ovako cirkulativne :) )
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by Hys.
Mislim da bi trebalo! In spite of danger da pomisli da je muvamo (ovako cirkulativne :) )

:drama:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Winter

:drama:
:fuck:
Korisnikov avatar
By Hys.
Lady ne naskaci curu kada je pala! Nije ferplej !

:giggle:

E, ajd, dobro, nema smisla, necemo vise da se oftopikujemo i zezamo :shake:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz

Zna se sa kakvim namerama čedne devojke padaju u nesvest. :cowboy:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ali savrseno :hail:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Lepa Krepa
Lepo vas je obe videti :)

Krepana + m.. :fancyklap:
ja se uvek radujem.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dzelajza Rouz

Zna se sa kakvim namerama čedne devojke padaju u nesvest. :cowboy:
:predsednik:
Korisnikov avatar
By Skyen
kad sam obradila ono sto je iole valjalo na forumu, otisla malo u beli svet da usrecujem cure i van globalnog sela. vidim da se in a meantime nakupilo ovde neiskusne celjadi kojom bi se valjalo pozabaviti :elvis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!