Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by cisto_informativnoizguglovala.Originally posted by nevizguglaj helena peabody i videces sta je "normalna zena"
normalne zene??? hmm, a sta to znaci biti normalan?
to ti je nesto kao i koncept srece. definisi je i recicu ti sta je
Originally posted by WinterJa nosim chiste bele starke
Znaci 'balkanska lezba'.....(ne znam jel su takve lezbe i recimo u Brazilu...ali znam gde nisu).....opet ne sve, naravno....ali ono što primećujem je recimo tona tih nekih novih mladih devojaka...da ne kažem devojčica......koje se iz inih razloga sjatiše u Bg ili Ns (itd) ili su u tim gradovima oduvek....i njihovo pobijanje ženstvenosti...u smislu eto te Helene ili ma koje druge žene koja izgleda tako nekako....pa ondak uz taj neki vizuelni ugođaj (ili šta već) ide i neizbežno ponašanje....znači ja nosim prljave starke (jer sam pankerka ) i sad se moram ponašati kao kamiondžija (jer ne daj Bože da se ponašam ženskasto...kakva sam ondak je lezba....)
Originally posted by Darling
^ Nemoj slucajno da zaboravis da spomenes da su plitke, jerbo pankeri i rokeri preferiraju duboke Starke, a fenseri nose plitke!
Ups, sorry zaboravih da si ti prividno fenserka!
:NemojteNiSlucajnoDaPomisliteDaJeOvoBilaGeneralizacija:
Originally posted by Blond Brat
Znas kako, Azdaja se tu folira ovo, ono, punkerka.... a ima sisetine samo takve Jos ih i izbaci:lol: Starke su joj prosli x bile ciste
Toliko o tome:tuc:
Originally posted by WinterSvasta pitas, pa sluze kao amortizeri da bi se odbijala od ljudi u sutkama!Originally posted by Blond Bratkakve veze sise imaju sa pankom
Znas kako, Azdaja se tu folira ovo, ono, punkerka.... a ima sisetine samo takve Jos ih i izbaci:lol:
Originally posted by WinterNema veze:lol:Originally posted by Blond Bratkakve veze sise imaju sa pankom
Znas kako, Azdaja se tu folira ovo, ono, punkerka.... a ima sisetine samo takve Jos ih i izbaci:lol:
Originally posted by Winterlepota je u oku posmatraca, kao i u ovom slucaju stereoptip.
Znam da ima slična tema (ili sličnih tema)...ali ova je malo drugačija, jer je moja ...elem, pitam se ja tako (već godinama) zašto žene koje vole žene....zašto,o zašto su stereotipne...zašto piju pivo (iz onog bocuna od 2 L )....zašto duvane...zašto su nekako aljkave (bez uvrede, ali tako neke široke pantalone,pa majice...pa prljave patike i tako to )....zašto nisu više doterane i skockane.....zašto se moraju okupljati ovde ili onde, a ne kao drugi svet otići tokom dana do centra na kafu/sok.....i ma svašta se nešto ja pitam.... Jel ima žena koje vole žene, a da malo drugačije izgledaju....i ako ima, ama gde su .....onako, dosadilo mi je ....
Zašto te žene koje vole žene,pa makar i ne bile posve normalne,ne mogu izgledati nekako ovako
:
Originally posted by Neve...tamo ću tebe poslati
Winter, ti bi ovak nešto?
*preuzeto sa http://lipstickportal.weebly.com/poznat ... ualke.html
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!