Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarvinVala bas.
Nisi ti zaspao Lunjo, trepuno si samo![]()
6.1 6.0
"A grissino and a bagel. Bon apetite Dinara."
Originally posted by cumpige bash si se nasrao, kad moram tako da ti kazem
jebote, ova dementijeva ladno moz' da se ubije (ako vec nije)
pokloniti seroni ovakvu pobedu![]()
nisam video statistiku, ali cenim da je u svim segmentima bila bolja, i igrala je odlicno, serena je uglavnom statirala ili se opasno rastrcavala i naravno gubila te poene, ali su je kenjali celendzi i naravno servis kad je bas bas zagustilo.
Originally posted by Dzelajza RouzSerena i Dementieva su odigrale jedan od boljih meceva ove sezone. Dementieva znaaaa kako se igra protiv Serene. Cudi me da druge igracice ne uce iz tudjih meceva, nego se dice da gledaju samo muske meceve. Dementieva je imala odlican servis u Serenin forhend, a ritern joj je bio savrsen. u toku poena je gadjala Serenu u telo, tj. igrala joj je cesto pod noge. Steta za Dementievu.
Serenu i Dementievu nisam u celosti gledala,
ali je i ono što sam uspela da ukačim bilo prajsles.
Originally posted by Lunja1. Dementieva se bolje kreceOriginally posted by SunceOvo je prava enigma. Zaastooo?
Dementieva/Ivanovic - 4/0![]()
Originally posted by cumpigja se apsolutno slazem da je elena igrala fantastichno. to sam vetj i napisao na ovoj temi...
znam da si seronin fan, ja sam danas gledao skroz neutralno i priznajem da je neuporedivo bolje i lepse odigrala ED
i inace je ove godine uvek nadigravala, morala je danas da overi sve to
ali, choker ostaje choker :/
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!