Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarvinMnogo volim te vatrene igracice i igrace. I voleo bih da JJ bar malo vrisne, podvikne, naljuti se na sebe, da se glasno raduje dobijenim kljucnim poenima.
Evo. Elaboriraosam.
Mrzim ljude koji to rade, a posebo u sportu.
Nema potrebe da urlaš i vrištiš a posebno ne da to radiš prema protivniku.
Agresija čista.
Gadno je i nimalo sportski.
Originally posted by MarvinGundalo malo u velikom, razumem sta zelis da kazes. Meni je Serena pokidala zivce u finalu US opena 2008. sa njenom predstavom snage. A Jelena me nervila sto se smeskala kao devojcica. Sta se smeskas, igraj do pobede! Uhhh!
![]()
Jesam i time se dičim!![]()
![]()
Originally posted by DarlingNe znam... nisam očekivao da će imati problema ni jedna ni druga, ali sam veći otpor očekivao od "Jelene" Dementijeve - Putin. Nisam, u stvari, ni znao da ona može ovako dobro da igra.
Ne znam za vas,ali ja sam ocekivala totalno suprotnu situaciju one koja se desila... Tacnije, mislila sam da ce mec Safina - Venus biti mnogo napetiji nego mec, Serena - Elena!
Prvi sam odgledala i bio je sjajan, drugi mi je bio toliko zanimljiv, da sam zadremala...
Originally posted by UlixNi ja nisam znala, bas me je odusevila, a ne volim je nesto posebno...
Ne znam... nisam očekivao da će imati problema ni jedna ni druga, ali sam veći otpor očekivao od "Jelene" Dementijeve - Putin. Nisam, u stvari, ni znao da ona može ovako dobro da igra.
Originally posted by UlixSrecom, zaspao sam na 5.0 u prvom setu i probudio se na 5.0 u drugom.
Lunja će nositi crninu, ako se nešto ne promeni uskoro.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!