Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by IriS
Rodik - Marej : nadam se da će Marej da ga počisti sa terena![]()
![]()
Federer - Haas : naravno da navijam za Federera![]()
finale Federer - Marej : Federer pobedjuje, cela britanska nacija počinje da ga mrzi i sledeće godine to pomaže Djokoviću da osvoji Wimbledon![]()
Dementieva - Serena: nadam se da će guzata da joj zavrne šiju, uhvati istu zubima i prebaci je, jednim jakim zamahom glave, preko tribina![]()
Venus - Safina : jedva čekam da Safinijana razbuca jedno 5 reketa![]()
finale sestre Viljamovke :ovaj put je red na guzatu da ga osvoji
![]()
Originally posted by cumpigE, to.
da vajda leti uskoro
Originally posted by kenozoikSad ću da ti prospem jednu "Kosmopoliten" mudrost.
pa dobro znam da vecina to radi-cim nesto krene naopako ili protivno ocekivanjima oni menjaju trenera. Mislim, nisu svi Nadal i Federer pa da tako dugo mogu da drze konstantno dobru(maksimalnu) igru. Po meni je to los period, problem u glavi a najmanje u treneru. Mislim, ja licno ne bih menjala jer treba se navici na novog coveka. A i ti ljudi u top 10 kreiraju igru te i razumem Federera sto nema trenera. Sta ko njemu ima da kaze?
Originally posted by UlixMislim da je Haas na konferenciji i rekao da je ovo njegova najbolja igra/sezona otkad se profesionalno bavi tenisom.
Sviđa mi se što Novak generalno zna da gubi. I kod Rafe to volim.
Ali stvarno, ja bih razbio par reketa za svaki Haasov servis koji ne bih uspeo da vratim.
Ja se ne sećam da je on ovako dobro igrao na travi ni kad je bio u top 10.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!