Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Znam da ima slična tema (ili sličnih tema)...ali ova je malo drugačija, jer je moja :lol: ...elem, pitam se ja tako (već godinama) zašto žene koje vole žene....zašto,o zašto su stereotipne...zašto piju pivo (iz onog bocuna od 2 L )....zašto duvane...zašto su nekako aljkave (bez uvrede, ali tako neke široke pantalone,pa majice...pa prljave patike i tako to )....zašto nisu više doterane i skockane.....zašto se moraju okupljati ovde ili onde, a ne kao drugi svet otići tokom dana do centra na kafu/sok.....i ma svašta se nešto ja pitam.... Jel ima žena koje vole žene, a da malo drugačije izgledaju....i ako ima, ama gde su :neznam: .....onako, dosadilo mi je :ogledalce: ....
Zašto te žene koje vole žene,pa makar i ne bile posve normalne,ne mogu izgledati nekako ovako
:
Slika

Slika

Slika

:serlok:
Korisnikov avatar
By bas bleu
fak, a bas sam htela da se druzim :stereotipnalezbaca:

:D
By J...
Winter, kako ti izgledas? :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
a da, u cemu je fora s tim "zene koje vole zene"? what's wrong with good oul' word lesbians? :nerd:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Odustani.
Uskoro ćeš se i ti, kao i sve ostale, uvaljati u blato i počećeš da podriguješ...
na viršle.

Jesi lezbejštura il' nisi?

Kad bolje razmislim, mislim da ću ipak početi da depiliram noge.
Sigurno je manje bolno od ove tvoje glasne kontemplacije.
Korisnikov avatar
By Winter
Koji vam je, imam pravo za reci sta mi je na pameti....kome se ne svidja, ne mora ni citati, ni komentarisati....a bas blue, pa tako mi doslo da napisem, zene koje vole zene :) ...zasto ne.....
Korisnikov avatar
By bas bleu
zvuci mi kao neki strejterski eufemizam.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Koji mi je?
Pa, kad bih morala da biram, bio bi mi blentin.

A što da ne komentarišem, ako mi se ne sviđa?

Mislim, šta ti to znači "stereotipne lezbejke"?
Pre će biti da je tvoja percepcija stereotipna.

I zašto tebi smeta što se tamo neke devojke skupljaju po parkovima da piju?
Kao što reče i sama - ako ti se ne sviđa, zaobiđi.
Korisnikov avatar
By Winter
I zaobilazim, ali smem, mogu i hocu da primetim i dam komentar...nije zabranjeno....nisam rekla nista ruzno, nikog nisam napala...i ne začatavaj mi temu bre :shamar: ....ocito je da se nalazis prozvanom i uvredjenom, a to je ondak tvoj problem, nikako moj......
Korisnikov avatar
By Azdaja
zasto mislis te koje se lepo obuku da su normalne??
mozda ne shljokaju po parku, nego se zavuku u stan pa se ogovedaju kao stoka...mozda imaju lepe cipelice kad setaju ulicom, a nose gacice 3 dana iste...

i zasto ti smetaju prljave patike, ko je jos video ciste starke NPR :rock:

meni je bljak kad vidim da neko nosi izglancane starke, to mi je totalno :bljak:

hahahha al sam se dohvatila starki :smeh:
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by Winter

Zašto te žene koje vole žene,pa makar i ne bile posve normalne,ne mogu izgledati nekako ovako

Azdaho nisi me ni citala kako treba :shamar:
Korisnikov avatar
By starsailor
mislim da treba da upoznas sleepingsun
imala je slicnu temu
Korisnikov avatar
By Azdaja

Azdaho nisi me ni citala kako treba :shamar:

ne shamaraj :neto:

nisam, dohvatila sam se sustine teme ^^
Korisnikov avatar
By Winter
Nisi, dohvatila si se starki i to prljavih :lol:
Korisnikov avatar
By mirth
Pa sad ako uzmemo tako da gledamo na stvari, meni nekako str8 zene ispadnu mnogo "stereotipnije" od lezbejki, lezbejke mi se mnogo vise razlikuju medjusobno...

Na stranu to da ima tih 'nestereotipnih' koliko hoces... Samo treba da gledas u ono sto te zanima, umesto u ono sto ti se ne svidja... ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja

starke i treba da budu prljave :panker:

znas onaj fazon...operes ih, osusis i onda pravo u neku prasinu, skocis 5x i tek ondaK u izlazak :panker:
Korisnikov avatar
By Winter
:shok:...u ovim godinama da skacem :deda: .......ne nikako :alexis:
Korisnikov avatar
By Azdaja
:shok: ...u ovim godinama da skacem :deda: .......ne nikako :alexis:

:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Winter
Originally posted by mirth
Samo treba da gledas u ono sto te zanima, umesto u ono sto ti se ne svidja... ;)
Ali vidim samo ono sto mi se ne svidja, ono sto me zanima nemam gde sresti :nesiguran:
By RuznaGlupaZla
Znam da ima slična tema (ili sličnih tema)...ali ova je malo drugačija, jer je moja :lol: ...elem, pitam se ja tako (već godinama) zašto žene koje vole žene....zašto,o zašto su stereotipne...zašto piju pivo (iz onog bocuna od 2 L )....zašto duvane...zašto su nekako aljkave (bez uvrede, ali tako neke široke pantalone,pa majice...pa prljave patike i tako to )....zašto nisu više doterane i skockane.....zašto se moraju okupljati ovde ili onde, a ne kao drugi svet otići tokom dana do centra na kafu/sok.....i ma svašta se nešto ja pitam.... Jel ima žena koje vole žene, a da malo drugačije izgledaju....i ako ima, ama gde su :neznam: .....onako, dosadilo mi je :ogledalce: ....
1. Generalizujes
2. Ja bih prije rekla da je stereotipno tvoje misljenje o zenama koje vole zene, nego da su one stereotipne
3. O ukusima ne vrijedi raspravljati
4. Neke zene su aljkave, neke nisu, nezavisno da li su lezbejke ili ne
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by mirth
Samo treba da gledas u ono sto te zanima, umesto u ono sto ti se ne svidja... ;)
Ali vidim samo ono sto mi se ne svidja, ono sto me zanima nemam gde sresti :nesiguran:
Pa sad, ne znam gde se kreces, ali ja izadjem jednom u milion godina i srecem svakakve zene, pa i te iz tvog opisa zeljenih.

Doduse, ne znam da li se groze ispijanja piva u parku i da li se nepovratno skenjaju kad ugaze u blato. Ja recimo takve ne bih volela da sretnem.
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Azdaja

znas onaj fazon...operes ih, osusis i onda pravo u neku prasinu, skocis 5x i tek ondaK u izlazak :panker:
:roflmao:

Moje Starke su ciste! :roker: :rida:

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Darling

:roflmao:

Moje Starke su ciste! :roker: :rida:

:ozbiljan:

nikad od tebe pankerka ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
:friends: :grouphug:

:jumpfuck: :pucaodsmeha:

e sadE je vreme da ubijemo winterkinu temu, zbog svih zena koje piju pivo u parku i nisu fensi...(hahahah)

:shmi:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by J...
Winter, kako ti izgledas? :)
odlicno pitanje!
cim je okacila slike gven stefani, kejt mos & co. pretpostavljam da je neki skrndelj! :lol:
:ruzan:
Korisnikov avatar
By Darling

e sadE je vreme da ubijemo winterkinu temu, zbog svih zena koje piju pivo u parku i nisu fensi...(hahahah)
Ja tu ne spadam, jer je rekla "pivo iz bocuna od 2L", pijem iskljucivo iz staklene flase, a u parku nisam skoro bila (iz tih pobuda :lol: )... :alexis:

Edit:
Ups.. Zaboravih na ovaj "fensi" deo, to nikako nisam.. Ipak, spadam, sta cu sad kukala mi majka?! :isus:

Ubrizgajte mi femomicin i fensipicin da se izlecim! :colorado:
Korisnikov avatar
By Azdaja

Ja tu ne spadam, jer je rekla "pivo iz bocuna od 2L", pijem iskljucivo iz staklene flase, a u parku nisam skoro bila (iz tih pobuda :lol: )... :alexis:

ti si fensi?? iliti popularniji naziv "kremasica"

:lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!