Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Renoir
Originally posted by KiWiPa sigurno nije covekOriginally posted by ~anAMORphOsé~ja sam to gledao u bioskopu .. pojedini ljudi u publici su bukvalno vrištali ... Ja pretpostavljam da je to lutka, ali da onako krvari, lome mu se koske nosa .. fuuuuuuj ...
i mozda najuzasnija scena koju ikada video - scena lupanja glave pozar aparatom i naravno 15minutna scena silovanja
ali, ta scena je po meni NAJREALISTICNIJA scena IKADA snimljena sto se tice lupanja ili sta vec
Sa svakim udarcem vidis kako je lobanja/glava sve ulegnutija i ulegnutija...
UZAS stvarno!
A i to staviti na pocetku filma!
No, tek na kraju filma, vidis da sve ima smisla
Mislim da je dobio silne nagrade ne nekim evropslim festivalima - Kan, Venecija, Berlin...
Originally posted by poisonivette27Svakako!
Malena i Irreversible - definitivno najupecatljivije uloge, od filmova koje sam gledala.
Originally posted by RenoirMalena - gledala sam ga bar 50 puta. Fascinantno je sto ceo film nosi a ima, svega, nekih 15-ak recenica.
Originally posted by poisonivette27Svakako!
Malena i Irreversible - definitivno najupecatljivije uloge, od filmova koje sam gledala.
A
Malena je jedan od tri moja omiljena filma
ili cetiri
Originally posted by jovanabeogradupravo tako...cenim tu njenu lepotu, stvarno!
Nisam neki filmofil, stoga ne mogu da se pohvalim da mi je zapala za oko neka od njenih uloga. Sto se tice fizickog izgleda.. lepa je, to stoji, premda mom oku zaista nisu privlacne zene tamnijeg tena, kose i ociju, a ponajmanje kombinacija ta tri, pa je verovatno iz tog razloga nisam primetila.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!