Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by OzirisTo je bilo Anino drugo GS finale.
Ja biK nesto bas volela da vidim Lisicki u finalu... Cisto da vidim da li ce se i ona tremaroski usrati kao kad je Ana igrala svoje prvo GS finale i izgubila ga onako jadno od Sarapove...
Originally posted by MarvinZasto bi iko zeleo da gleda Serenu ili Viktoriju kad nisu Srpkinje? (a nije teniski fan)
Ja stvarno ne mogu da poverujem da postoji osoba jedna koja voli tenis da bi pre gledala ovaj dubl od Azarenka-Vilijams.
Sramota.
Originally posted by Lunja
"Ana je ohrabrena prognozama o svojoj povredi, do koje je došlo juče tokom njenog meča četvrtog kola na Wimbledonu.
Ona ima micro-tear (zar nisu mogli da prevedu ovo?) u mišiću leve butine, i mora da se odmara sledećih nedelju do dve dana. Iako izuzetno bolna, povreda nije opasna, i kada se uzme u obzir da je njen sledeći planirani turnir tek 3. avgusta, ne bi trebalo da utiče na njen raspored turnira."
Originally posted by DarlingJa sam ih iZpsovala najgore, ugasila i nashla lep lajv strim.....
Ne mogu da verujem da ne prenose Azarenku i Serenu....![]()
Originally posted by Ulixserenu sam samo gledao u prvom koluOriginally posted by MarvinSlažem se. Idu mi na živce, jebali ih prenosi. Upropastili su mi Vimbldon.
Ja stvarno ne mogu da poverujem da postoji osoba jedna koja voli tenis da bi pre gledala ovaj dubl od Azarenka-Vilijams.
Sramota.![]()
Originally posted by spliff
veliki minus za b92
o komentatorima da i ne govorim
Originally posted by IriSKoliko znam, Sunce se ne zove i ne preziva tako. Ali možda me je sve ove godine lagao, čudan su svet pederi.Originally posted by Ulixkad smo već kod toga, ja sam jedno desetak puta pomislila od Viškovića da je Sunce našeOriginally posted by spliffA komentatore sve redom valja streljati i zameniti forumašima.
o komentatorima da i ne govorim![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!