Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Wimbledon 2 0 0 9

Korisnikov avatar
By deran
Pa ne znam ko je,ali znam ko nije :lol:

Ne POstizavam da gledam tenis,večeras sam uhvatio malo Mareja i mnogo mi se dopalo kako igra...čak nisam znao da Nadal ne igra (zašto?)... :rotflmao:

Jednom Đokicu i to je sve-ali se,eto ipak usuđujem reći da Marej bedi Rodika i Fedex uzima trofej...:D
By Ulix
Nadal ne igra zbog kolena. Izgleda da je baš ozbiljan problem. Anin bivši-novi trener S. Gronefeld kaže da će ta povreda možda okončati Nadalovu karijeru. Nadam se da nije u pravu. :opatica:
Korisnikov avatar
By deran
Moram još da kažem da mi je ova tema najbolji izvor,te ne moram nikakve zvanične portale ni da čitam-svaka čast svima...

Ali isto tako moram da kažem da imam utisak da se naše devojke više neće vraćati onim rezultatima od pre... :zvezda:

A sad me udrite...:povez:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Ulix
Nadal ne igra zbog kolena. Izgleda da je baš ozbiljan problem. Anin bivši-novi trener S. Gronefeld kaže da će ta povreda možda okončati Nadalovu karijeru. Nadam se da nije u pravu. :opatica:
Auf...

Ali se ipak nadam da neće...
By Ulix
Za Anu mislim da ima nade, ali ja nju toliko volim da stvarno ne mogu da budem objektivan. Mora malo da odraste.

A Jelena... s njom se nikad ne zna. Ona sutra može da ostavi tenis i uzme glavnu ulogu u nekoj sapunici. Ali mislim da neće osvojiti GS nikad. Ali pošto je to JJ, možda i hoće.

Nepredvidive su, hoću da kažem. :giggle:
By Ulix
Originally posted by deran

Ali se ipak nadam da neće...
To bi bio baš ogroman ogroman gubitak za tenis.
Korisnikov avatar
By Sunce
Za Anu mislim da ima nade, ali ja nju toliko volim da stvarno ne mogu da budem objektivan. Mora malo da odraste.

A Jelena... s njom se nikad ne zna. Ona sutra može da ostavi tenis i uzme glavnu ulogu u nekoj sapunici. Ali mislim da neće osvojiti GS nikad. Ali pošto je to JJ, možda i hoće.

Nepredvidive su, hoću da kažem. :giggle:
Jelena bi ove godine morala da se takmici sa samom sobom. Mozda je njen plan da se malo odmori i obnovi telo. Odbraniti sve te poene je nemoguca misija. Bolje svesno napraviti polupauzu - igrati ali sacuvati svezinu. Pre dve godine je do Vimbldona oborila rekord po broju odigranih meceva kada su u pitanju zene. A prica da je trenirala i po pet, sest sati dnevno. Devenport (koja je juce prekljuce dobila cerku! Lunjo :yay: ! ) kaze da je to mnogo, da ona zbog povreda nije preterano trenirala. Dobro je sto ni Ana ni Jelena ne igraju dublove. Kada ih igraju, to je vise kao priprema za singl meceve.

Meni se ne dopada to sto je tenis postao show biznis. Te revije, intervjui, akcije van terena. To im WTA trazi, to im je u opisu radnog mesta.
By cumpig
e stvarno nema niceg tuznijeg od zenskih suza :( :(
kakve su one anine fotke, dodje mi da se i ja raslinavim :blush:
Korisnikov avatar
By Lunja
''

Lisicki i Wozniacki su se sudarile na pauzi. :lol:

:grebanje:

@ Sunce
Procitah za Lindsey. Sad ocekujemo da ponovo osvoji neki slabiji turnir u septembru. :giggle:
By Ulix
:lol:

A pazi što su isto obučene. :shok:
Korisnikov avatar
By Sunce
:pucaodsmeha: Wozniacki koliko sam cuo: "Mislim, nisam nevidljiva!" :smeh:
Korisnikov avatar
By Lunja
Ali prva fotka... taj pogled... :lol: Sta bi se desilo da je neka od njih naletela na Azarenku?

:pop: :sarana:
By Ulix
Originally posted by Lunja
Ali prva fotka... taj pogled... :lol: Sta bi se desilo da je neka od njih naletela na Azarenku?

:pop: :sarana:

Pogled kao da kaže "like... whatever". :lol:

Azarenka bi ih verovatno krvnički udarala reketom i šutala dok im rebra ne izlomi. (Tako lako mogu da je zamislim u nekoj erupciji nasilja. :rafal: )
Korisnikov avatar
By Sunce
A Azarenka ima tek 19 ako se ne varam. :qqlele: Za nju je Jelena devojcica - Palcica.
Korisnikov avatar
By Lunja
Centre Court
13:00 Start
Dinara Safina(RUS)[1] v. Sabine Lisicki(GER)
Victoria Azarenka(BLR)[8] v. Serena Williams(USA)[2]

Bob Bryan(USA)[1] /
Mike Bryan(USA)[1] v. Bruno Soares(BRA)[5] /
Kevin Ullyett(ZIM)[5]

Court 1
13:00 Start
Venus Williams(USA)[3] v. Agnieszka Radwanska(POL)[11]
Francesca Schiavone(ITA) v. Elena Dementieva(RUS)[4]

Lukasz Kubot(POL)[8] /
Oliver Marach(AUT)[8] v. Daniel Nestor(CAN)[2] /
Nenad Zimonjic(SRB)[2]
By Ulix
Dinara vs Sabina

Viktorija vs Serena

:drkanje: :drkanje: :drkanje: :drkanje: :drkanje: :drkanje:
Korisnikov avatar
By Lunja
Dinara vs Sabina

Viktorija vs Serena

:drkanje: :drkanje: :drkanje: :drkanje: :drkanje: :drkanje:
to to :cheer: :eya:
Korisnikov avatar
By Darling
Azarenka vs Williams, cerupanje na kub! :die:

Kakav je ono sudar bio, 'ladno je prosla kroz nju! :lol:
Da l' ove zene piju testosterone, jbte! :doh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lunja
''

Lisicki i Wozniacki su se sudarile na pauzi. :lol:

:grebanje:
Sećate se da su i Jelena i Venus imale takav momenat... kad ono beše... Štutgart, da! Kada je i Sančez skakao okolo sa štopericom.
Korisnikov avatar
By Berserker
Voleo bih da vidim u finalu Venus vs Dementieva... Ako bude bila Serena u finalu, biće booooring... Svi smo to videli...
Korisnikov avatar
By Berserker

A pazi što su isto obučene. :shok:
Čak su i iste visine... Ja ne znam koja je koja.... :hypno:
By Ulix
Originally posted by Vukodlak
Voleo bih da vidim u finalu Venus vs Dementieva... Ako bude bila Serena u finalu, biće booooring... Svi smo to videli...
S druge strane, kad Venus ubije boga u Dementijevoj za dvadeset pet minuta, to će biti zanimljivo. :maji:
By Ulix
Venus Williams was full of sympathy for Ana Ivanovic, after the latter was forced to retire from their fourth round match with a groin injury with the score at 6-1, 0-1.

Speaking after the match, the defending champion said: “You know me. I only pay attention to what’s going on my side of the net – but today I felt really sad for her.

“She was really upset. I think she was in a lot of pain. This is Wimbledon. It’s the last place you want to have an injury that you can’t overcome. So I’m wishing her a lot of luck in her recovery.”

“It happened in that last game. She’s tough and tried not to show it. But professional players are always in a little bit of pain of some sort. So you get used to the pain level but I guess it was something she couldn’t work through.”

:sweet:
Korisnikov avatar
By Oziris
Kao sto sada ubija boga u Radwanskoj....
By Ulix
Originally posted by Oziris
Kao sto sada ubija boga u Radwanskoj....
:yes:

Ali... Radvanska ima brejk u drugom setu. Baš me zanima koliko će potrajati. :giggle:
By Ulix
Brejk je trajao tri minuta.

Ta Venus... :love:
Korisnikov avatar
By Lunja
Safina je uspela pri jednom servisu da promasi CEO teren. :lol:

:love:
By Ulix
Danas joj baš ide sa tim serviranjem. Možda će neki engleski pesnik da napiše odu o tome. :fige:
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 31
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!