Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Tebi je sem kokte sve zabranjeno posto si bez kokte previse ozbiljna :(

Ali zato kada Blacki popije Koktu ona postaje :apprentice: luda 100%
i onda je super :bouncy: tek onda postaje zanimljivo :)
Korisnikov avatar
By MaryJane
Nublovanje je u proteklih par dana bilo bas extra! Ostavih vazda love tamo! Da biraju najboljeg gosta meseca (btw koji ostavlja najvise love) ja bi bila prva! :pickme:

Eeeee sad posto sam u nekoj svadjici sa mojom dragom, moguce da cu sa drustvom ove subote u BG, hrabro srce! Da vidim kako je i tamo! :D
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
:carica:
Dragi Yellowci :cigareta:
ovu subotu 27.juna nastavljamo sa dobrim zurkama :) )) :dance:

Vodka PARTY!!!
Vodka 60dinara- Bušena vodka 80 dinara...

Dobro dosli da se zabavimo zajedno :)

Vas Yellow

SlikaImage Hosting
Korisnikov avatar
By *deni*
Stižemo na party u Yellow u subotu !!!!
:sluske:
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Originally posted by Titja
Bice opet :pivce: :dancingfever: :D
Naravno da ce biti :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
dolazim sa tetama iz so i grkinjom, aj budite fine :smeh: i ja cu... :pucaodsmeha:
By pRiCe
Uh,zaista ne mogu da čitam svih 80 i kusur strana.Dakle,mene interesuju gay mesta po Novom Sadu.Znam za Nublu i tamo mi je EXTRA,često navraćam tamo na kafu i to više doživljavam kao gay-friendly mesto ali vidim spominju se neki klubovi Yellow i Taboo.Može li mi neko pojasniti gde su ti klubovi i kako se upada u njih,da li trebaju neke propusnice i slično.Vrlo rado bih došao sa dečkom (ili bez njega) 28mog u Yellow club.Malo sam izvan gay scene pa mi trebaju uputi...kakva je muzika (ako je narodna onda ću morati baš jako da se napijem da to iskuliram al za dobar provod sve...).I u koje vreme tamo ima mase da nedođem jadan prvi:-(
By pRiCe
p.s. moze i private message
Korisnikov avatar
By novosadjankaa
ova je tema pochela uopsteno sa mestima za izlaske..i zavrshila na gej klubovima...zar samo za to znate?? :( (
Korisnikov avatar
By tamanoir
Ja za TO duuuuuuugo vremena nisam uopste znala.. A i sad kad znam, ne visim tamo non-stop, naprotiv..
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by novosadjankaa
ova je tema pochela uopsteno sa mestima za izlaske..i zavrshila na gej klubovima...zar samo za to znate?? :( (
Kriza je i recesija, pa narod ima prilike vrlo retko da izlazi, pa se sve prebrojava da i za to malo izlazaka napabirči keš.
U tome treba tražiti razloge za toliko hitanje domaće pederastije i lezbejštine u gej klubove.
Takva je socio - ekonomska situacija u Srbiji.
Išlo bi se to i na večere i na piknike, ali se nema sučim.
Lično sam se jako ražalostio kada sam video jednog klinca u gej klubu kako neumorno đuska, tražeći čak i pogledom nekog ko će da mu plati piće. Odvratni ljudi su ga provocirali, zajebavali, a meni su suze krenule na oči. Dao sam mu 1000 dinara, rekao mu " Sad si ti gazda, uživaj ! ", okrenuo se i zgađen otišao iz kluba. Nadam se da se lepo proveo, lutka moja mala...
:mazi:
:deni:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*
Lično sam se jako ražalostio kada sam video jednog klinca u gej klubu kako neumorno đuska, tražeći čak i pogledom nekog ko će da mu plati piće. Odvratni ljudi su ga provocirali, zajebavali, a meni su suze krenule na oči. Dao sam mu 1000 dinara, rekao mu " Sad si ti gazda, uživaj ! ", okrenuo se i zgađen otišao iz kluba. Nadam se da se lepo proveo, lutka moja mala...
Jaaaooo Deni ne seri molim te :lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by pRiCe
Može li mi neko pojasniti gde su ti klubovi i kako se upada u njih,da li trebaju neke propusnice i slično.Vrlo rado bih došao sa dečkom (ili bez njega) 28mog u Yellow club.
haha, ako dodjete 28. u Yellow ima da cmoknete zakljucana vrata samo tako. Klub ne radi svaki dan, imaju zurke samo subotom, a za lokaciju, propusnice i sve ostalo sto te zanima obrati se nadleznima.
Da, treba ti propusnica, ukoliko se ne najavis ranije da zelis doci ili ne dodjes sa nekim ko ima propusnicu.
Koliko znam, od pola tri krecu domace pizdarije, do tada je muzika podnosljiva, komercijalna i vesela.
Korisnikov avatar
By Blady
Lepo receno Mina, ne moram ni da se oglasavam :D
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Da trebaju propusnice ako ih nemate javite se na br 064/9234-678 pa cu vam objasniti gde je i kako da udjete...
Br. je dostupan cele nedelje ali subotom samo do 20h.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja kad serem, serem, ali kad pričam ozbiljno, pričam ozbiljno.
Ovo što sam napisao se desilo i bio sam ozbiljan.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja kad serem, serem, ali kad pričam ozbiljno, pričam ozbiljno.
Ovo što sam napisao se desilo i bio sam ozbiljan.
:ozbiljan:
Ajd dobwo ako ti kazes...nisam znao da si takva dusa od coveka :D
Castio bih ga ja da sam znao za to...meni nikad nije problem da castim drugare...kad je svadba nek je veselje :zen:
Korisnikov avatar
By *deni*
Castio bih ga ja da sam znao za to...meni nikad nije problem da castim drugare...kad je svadba nek je veselje :zen:
Sunce, ja njega nisam častio, nego sam mu dao novac koji mu je bio potreban da ne bi morao dalje da se ponižava pred odvratnim pohotljivcima koji su se sprdali i razmetali pred njim, dok se on trudio da što lepše igra i među tim ljudima izgledao kao anđeo.
Imao sam mogućnost da mu pomognem i to sam i uradio. Meni tih 1000 dinara u tom momentu nije značilo ništa, a njemu mnogo, jer mi je sam rekao da muku muči sa novcem, jer mu njegovi ne daju za izlaske.
Posle toga sam otišao iz kluba.
To je kratka i cela istina.
Korisnikov avatar
By MaryJane
Ajooooj sinoc iz nubla u taj neki wannabe g klub Srce! Znaci zaglavih do 6 ujutru! Sad mi je glava kao globus! :bouncy:
Korisnikov avatar
By Azdaja
dolazim, ako ne zadremam...

levo oko mi je "plavo", nemojte se smejati... :smeh:
Korisnikov avatar
By aleka_ns
cek da te vidim... Mozda si lepa sa "plavom" okom. :D :
Korisnikov avatar
By Azdaja
cim pocne da menja boje, lepo je - licim ondaK na semafor :lol:
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!