Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by novosadjankaaKriza je i recesija, pa narod ima prilike vrlo retko da izlazi, pa se sve prebrojava da i za to malo izlazaka napabirči keš.
ova je tema pochela uopsteno sa mestima za izlaske..i zavrshila na gej klubovima...zar samo za to znate?? (
Originally posted by *deni*Jaaaooo Deni ne seri molim teOriginally posted by novosadjankaaLično sam se jako ražalostio kada sam video jednog klinca u gej klubu kako neumorno đuska, tražeći čak i pogledom nekog ko će da mu plati piće. Odvratni ljudi su ga provocirali, zajebavali, a meni su suze krenule na oči. Dao sam mu 1000 dinara, rekao mu " Sad si ti gazda, uživaj ! ", okrenuo se i zgađen otišao iz kluba. Nadam se da se lepo proveo, lutka moja mala...
ova je tema pochela uopsteno sa mestima za izlaske..i zavrshila na gej klubovima...zar samo za to znate?? (
Originally posted by pRiCehaha, ako dodjete 28. u Yellow ima da cmoknete zakljucana vrata samo tako. Klub ne radi svaki dan, imaju zurke samo subotom, a za lokaciju, propusnice i sve ostalo sto te zanima obrati se nadleznima.
Može li mi neko pojasniti gde su ti klubovi i kako se upada u njih,da li trebaju neke propusnice i slično.Vrlo rado bih došao sa dečkom (ili bez njega) 28mog u Yellow club.
Originally posted by Lakiboy_nsJa kad serem, serem, ali kad pričam ozbiljno, pričam ozbiljno.Originally posted by *deni*Jaaaooo Deni ne seri molim teOriginally posted by novosadjankaaLično sam se jako ražalostio kada sam video jednog klinca u gej klubu kako neumorno đuska, tražeći čak i pogledom nekog ko će da mu plati piće. Odvratni ljudi su ga provocirali, zajebavali, a meni su suze krenule na oči. Dao sam mu 1000 dinara, rekao mu " Sad si ti gazda, uživaj ! ", okrenuo se i zgađen otišao iz kluba. Nadam se da se lepo proveo, lutka moja mala...
Originally posted by *deni*Ajd dobwo ako ti kazes...nisam znao da si takva dusa od covekaOriginally posted by Lakiboy_nsJa kad serem, serem, ali kad pričam ozbiljno, pričam ozbiljno.Originally posted by *deni*Jaaaooo Deni ne seri molim teOriginally posted by novosadjankaaLično sam se jako ražalostio kada sam video jednog klinca u gej klubu kako neumorno đuska, tražeći čak i pogledom nekog ko će da mu plati piće. Odvratni ljudi su ga provocirali, zajebavali, a meni su suze krenule na oči. Dao sam mu 1000 dinara, rekao mu " Sad si ti gazda, uživaj ! ", okrenuo se i zgađen otišao iz kluba. Nadam se da se lepo proveo, lutka moja mala...
Ovo što sam napisao se desilo i bio sam ozbiljan.
Originally posted by Lakiboy_nsSunce, ja njega nisam častio, nego sam mu dao novac koji mu je bio potreban da ne bi morao dalje da se ponižava pred odvratnim pohotljivcima koji su se sprdali i razmetali pred njim, dok se on trudio da što lepše igra i među tim ljudima izgledao kao anđeo.
Castio bih ga ja da sam znao za to...meni nikad nije problem da castim drugare...kad je svadba nek je veselje
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!