Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By desnicashakic
Da li ste gledali ovaj film?

naime ja sam pre nekoliko dana bio sa suprugom na uscu :blenta: trznom centru, i odlucili da ga pogledamo! koliko god mi je ideja bioskopa unutar trznog centra bila odbojna, za salu i kvalitet zvuka imam samo pohvale! jedan od najboljih u BG (mislim, nisam jos bio u delta sitiju :uplasen: )

elem, film je do jaja! cela ta tematika oko Da Vincijevog koda, misticizma, itd me jako smara i u opste nisam upucen u nju, ali ako sve to zaboravite i samo se prepustite filmu kao dobroj zabavi (ili zbilji, kako ko) totalno cete uzivati!

toplo preporucujem, a sedenje u zadnjim redovima je plus jer ako vam se decko trgne i uplasi, mozete da ga uhvatite za ruku :mazi:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Procitao knjugu i jako mi se svidela. film jos nisam video, ali cu ga pogledati cim budem imao prilike :)
Korisnikov avatar
By maka
Nisam citala knjigu,gledala sam film koji mi je bio zanimljiv i uzbudljiv verovatno jer nisam znala sta ce se desiti. Kapiram da je knjiga odlicna,moram je procitati.
Korisnikov avatar
By Hton
treba da gledam uskoro sa horusom. kontam da ce biti sranje kao i da vincijev kod, ali sve jedno ce se gledati.
Korisnikov avatar
By Rei
Chitaoci knjige kazhu da su se smorili :) film se uglavnom svidja onima koji je nisu chitali.

(ja nisam ni gledao ni chitao :shrug: )
Korisnikov avatar
By nev
knjigu nisam procitala, a film mi je bio dovoljno zabavan da mi drzi paznju sve vreme. inace ne bih mogla reci da je ostavio utisak na mene.
By alexandermagic
"The Da Vinci Code" me je smorio, kako knjiga tako i film.

Što se tiče "Angels & Demons", nisam pročitao knjigu niti sam gledao film. Nisam siguran i da to uopšte želim da uradim. :zev2:
Korisnikov avatar
By bothways
Posle filma Da Vinci Code, nisam siguran da li zelim da gledam ovo.

Procitah obe (odnosno sve cetiri) knjige jos davno. Zapravo, vise bih voleo da su ekranizovali Deception Point.
By polarlicht4.1
Uopšte mi nije jasno zbog čega se digla tolika prašina oko Dana Browna ali je svakako bolje živeti u neznanju, IMHO, nego utrošiti makar i minut na te knjige/filmove/action figures/šta već... :egzorcist:
Korisnikov avatar
By beodecko
The Da Vinci Code je odlicna knjiga i uzasno los film. Udavio me nacisto.
Ovde su se ocigledno ucili na greskama pa je film Angels & Demons stvarno dobar, jednako kao i sama knjiga.
Verujem da ce treci film biti jos bolji...
Korisnikov avatar
By mOwbid
am., Dan Brown.,., prvo sam procitala Deception Point (tacka prevare). Mislim da mu je to najbolja knjiga. I bas super sto tu nije Langdon glavni j.

Posle sam procitala Da Vincijev Kod. Tema je zanimljiva. onda andjele i demone.. opet ok,. nista posebno.,.,

i iskreno, mislim da su mu sve knjige iste, treba nesto da menja. ova nova knjiga Lost Symbol je ista kao Da Vincijev Kod, ne zna sta da izmisli covek..

kao sto bi rekO..,., "knjige za wc" :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
e da.,., ko je procitao andjele i demone,.,. ni slucajno da ne gleda film., znaci tuga.,. tako sam se razocarala.., pola stvari su izbacili.., uopste nema Kohlera, medije.,., i kao cetvrti kardinal ostane ziv.,., film je uzas!!!
By ~ Le Saint X ~
Knjiga mi je fenomenalna!
Procitao prvo knjigu,pa onda pogledao film...
cisto jer sam isao za Italiju i Rim...pa da dozivim grad pre odlaska

Knjiga je meni bolja od Da Vinci Koda
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
Knjiga je feeenomenomenalna! :machevi:
film nisam gledao zato sto se plasim razocaranja... :D
Razocarala me je glupa ekranizacija Da Vincijevog koda. :kafa:
Korisnikov avatar
By 2kune
prestar sam za takve stvari... stariji ljudi brzo zaspu...
Korisnikov avatar
By Blady
Gledala ali je kniga bolja... kao i Parfem.. i mnoge druge.. jbga..
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni su i film i knjiga solidni.
Ne mogu da kazem ni za jedno od ta dva da su mi nesto bas posebno, ali su zabavni.
Korisnikov avatar
By De Vil
Pa Da Vinčijev Kod i Anđeli i Demoni sem glavnog junaka nemaju nikakvih dodirnih tačaka...Pravi nastavak Da Vinčijevog Koda je Izgubljeni simbol koji se snima.
Inače,Anđeli i Demoni mi je jedan od omiljenih filmova a takođe i knjiga.Po mom mišljenju knjiga je bolja jer je vrlo teško nagurati radnju iz onolike knjige u dva sata i dvadesetak minuta koliko traje film.
Korisnikov avatar
By Srklet
znam da sam ovo vec negdje napisao na forumu, ali kad vec ima poseban topic o ovom filmu :fen:

1. gledao sam ga s frendom u kinu. odlicno smo se proveli, smijali smo se cijeli film glupostima koje su se dogadjale na platnu, a cak nismo bili ni napuseni.

2. ono sto ja najvise volim kod ovog filma je taj njegov kolosalno kretenski zaplet. imam dojam da ga ljudi nisu svjesni sve dok nisu u prilici da ga nekome prepricaju, odnosno da ga moraju izgovoriti/napisati. here goes :giggle:
dakle, camerlenogov plan je all along je da prvo ubije papu, pa onda da inscenira cijelu laznu zavjeru po rimu, i to s vremenskim ogranicenjem, dok kardinali biraju papu. i onda, kada se sve te totalno neuvjerljive peripetije odigraju, on - slucajno zna i upravljati helikopterom - spasi okupljene vjernike od smrti tako sto s bombom odleti iznad rima. i prije nego helikopter odnosno bomba eksplodiraju, camerlengo iskace s padobranom. a sve to da bi ga proglasili papom! ma to je tolika pizdarija da ne mozes ni prepricati da zvuci suvislo.
basically, u jednom trenutku je camerlengo sjedio i zapitao se: 'ahem, a kako bih ja mogao postati papa? pa da, ubijem postojeceg. postavim bombu, koju helikopterom uznesem iznad rima, iskocim padobranom i konklava ce me izabrati za papu! wow, genijalan plan!' :lol:
Korisnikov avatar
By De Vil
Možda nisi skontao film,ne radi se o tome da camerlengo želi da ubije papu i zauzme njegovo mesto već o osveti Vatikanu koju on sprovodi u ime tajnog društva po imenu Iluminati. :) I ta bomba je antimaterija iz CERN-a (nauka protiv religije).Potrebno je malo prošireno znanje iz istorije da bi se skontao film.Ali ukusi su različiti i ne doživi svako film na isti način :)
Korisnikov avatar
By Srklet
vrlo moguce, gledao sam film samo taj jedan put i toliko se smijao da su mi mozda promakli svi ti kljucni detalji koji ga cine odlicnim. :D
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Čitao sam knjigu.
Nja, nije loša. Bolja mi je Tačka prevare njegova.
Korisnikov avatar
By SnakeCharmer
Meni su sve njegove knjige nekako slične(bez obzira sto menja okruženja).
Imam utisak da ima kalup u koji ubaci par tajnih društava, malo viske tehnologije, dobro oružje, jurnjave i kenj kenj ser ser eto nove knjigice.
Korisnikov avatar
By Mars
De Vil napisao:Jooj da,i to je Braunova dobra knjiga...I Digitalna Tvrđava nije loša :)
"Volim da čitam knjige a najviše mi se dopadaju one sa akcionim sadržajem. Poslednje što sam pročitala je „Digitalna tvrđava“. To je jako zanimljiva knjiga. U njoj se radi o svemu i svačemu, a umešana je i policija. Inače, to je knjiga za koju moraš malo više da uključiš mozak. Treba da je čitaš sam i da se isključiš iz svega da bi je shvatio. Ovo je definitivno jedna od boljih knjiga koju sam pročitala u životu."

Slika

A bilo je tema već...

U svom žanru, u svojoj kategoriji - meni je odlično bilo dok sam čitao Angels&Demons. Da Vinci Code skoro pa totalno bezveze.

A oba filma katastrofalno loša.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!