Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Hys.Cool.
Umem i ja da izvrnem donju usnu, i da napravim tubica-jezik
Originally posted by ReiOvo mi se mnogo dopada. Skroz je bljaaaak. Hvala za corpus delicti.
E da mogu oba mala prsta da savijem u nazad, tj taj prvi zglob...
Originally posted by AzdajaPovodom piskenja stojeci - gledam The Full Monty i evo jedna piski stojeci!Originally posted by Black LadyOriginally posted by ...Sitnicava...Jbt-e piskis stojecki?????
Mogu da piškim stojeći ALI da mi prepone ostanu čiste.
(Da li je moguće da ništa drugo ne umem? )
Ne verujem....
i ja bi to da vidim
Originally posted by smaugMama ume isto I ne, nisam znala, skroz zanimljivoOriginally posted by Hys.Cool.
Jesi li znala da ne moze da se nauci da se savije zezik u tubicu?
Za to je kriv/zasluzan recesivni gen. Proveri ima li ti jos neko u uzoj porodici /familiji ovaj talenat pa ces videti.
Originally posted by Hys.Eto vis. Sad znas na koga si jezicnotubicno talentovana. Kazi majci da se prijavi pa da se i ona 'zapljune' odje. The more the merrierOriginally posted by smaugMama ume isto I ne, nisam znala, skroz zanimljivoOriginally posted by Hys.Cool.
Jesi li znala da ne moze da se nauci da se savije zezik u tubicu?
Za to je kriv/zasluzan recesivni gen. Proveri ima li ti jos neko u uzoj porodici /familiji ovaj talenat pa ces videti.
Originally posted by DarlingJa imam takvu koleginicu ... Ako čita nešto bitno neće čuti mobilni koji stoji na stolu pored nje i dere se k'o auto-alarm ... Kada sam to prvi put video bio sam siguran da se folira, ali sam vremenom uvideo da je stvarno toliko skoncentrisana
Ne znam da li se racuna, ali imam strahoviti koncentraciju kada nesto radim ili se zagledam u film, da mozes da se deres do prekostra..necu cuti. Ma, dovoljno je da se zamislim nesto, iskljucim se skroz, zbog toga me stalno pitaju, jesam li zaljubljena..
Originally posted by pthaloHow cool is that... A reci mi, jel imas poremecaj pamcenja, pa pamtis sve detalje ili samo pamtis neke stvari odlicno? Tipa, ako te pitam, znas li sta ti se sve dogodilo 13.avgusta 2004, hoces li znati da mi odgovoris sta si doruckovala i gde si bila?
osim toga, mogu dobro da pamtim brojeve, datume i duže tekstove. Znam da danas je 173. dan ove godine, jer to samo znam, ali da mi kompjuter nije rekao, ne bih znala da je danas 22. juna. Znam da 1 marta 1985 je bilo petak, ali ne sećam se šta se dogodilo na tom datumu, pošto sam imala samo devet meseci i nemam sećanja do svoje 13. meseca...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!