Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LunjaMislio sam da bi to bilo previse ali eto ti si ipak pomenulaOriginally posted by Lakiboy_nsZaboravio si da pomenes OD KOGA je izgubila. Od Chakvetadze!!
Prvo Ana a sad i Jelena izgubi u pre-Wimbldon turniru u Eastbournu u prvom kolu![]()
7-6,6-3,6-2Majko Bozja, andjeli sa neba!
![]()
(76 36 26)
...ali je u devetom gemu (drugog seta) napravila odlučujući brejk, i potom osvojila svoj servis gem i tako izjednačila meč.Bitno je da su oni do detalja opisali Nadjinu frustriranost i mentalni pad. A Ana je eksperimentisala. Ana sigurno NIJE bila frustrirana dok je pred vratima okončanja izuzetno zadovoljavajuće pobede na početku svoje sezone na travi gubila 5 gemova za redom; jer da jeste, njen tim bi to sigurno pomenuo u svom "izvestaju".
Petrova je postala veoma frustrirana. Psovala je, grdila sudije i udarala loptice u besu. Ana je iskoristila mentalni pad Ruskinje, dva puta joj je oduzela servis i povela sa 4-1 u poslednjem setu.
Delovalo je da je Ana spremna da okonča izuzetno zadovoljavajuću pobedu na početku svoje sezone na travi, ali je počela da eksperimentišei Petrova je uzvratila . Dva puta je oduzela Anin servis, a treći brejk, koji je napravila kada je 21-godišnjakinja servirala da ostane u meču, je bio fatalan.
![]()
"Mislim da sam mogla da odigram mnogo bolje, i zbog toga sam malo razočarana pošto sam jako dobro trenirala," rekla je.
![]()
Originally posted by Sunce+ Jelena Dokić.
Ana i Jelena sa Venus...
http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/d ... /r1s2.html
Originally posted by spliffPo meni je najjaci US open. Za tenis na travi je malo vremena za pripremu (2 sedmice u godini), dok se na tvrdim podlogama dosta igra i US dodje kao vrhunac.
a vidim da je i vetjini posetilaca pederskog slash lezbejskog foruma jasno da je ovo (ipak) najjachi turnir![]()
Originally posted by UlixOriginally posted by KgCS3Ja se baš nadam reprizi prošlogodišnjeg finala. :venus:
ne mogu da gledam vise sestre Williams u finalu,
Originally posted by spliffAko već dođe do njihovog S vs V finala, ja sam slabiji na Veneru.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!