Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZvezdasBGOriginally posted by burak-BLRekao taksisti da bi odvalio od kurca Bojana Bijelica
Svi mi volimo da nekad popijemo neko alkoholno pice u cilju opustanja i boljeg provoda. Nerijetko se u tome pretjera. Koje su najvece gluposti, greske, blamovi ili komicne situacije koje ste uradili dok ste bili pijani?
Originally posted by MagnoveyBaš čudno da peder igra trbušni ples. Inače se pederi ne lože na tu vrstu igre i ne praktikuju je u klubovima ili diskotekama. :-) ha ha ha
Igrao trbušni sinoć na stolu...Bilo mi apsolventsko.
Ali to je najblaže što mogu da uradim u alkos stanju hihi.![]()
Originally posted by burak-BL
Baš čudno da peder igra trbušni ples. Inače se pederi ne lože na tu vrstu igre i ne praktikuju je u klubovima ili diskotekama. :-) ha ha ha
Originally posted by Neve
Ili se navijem i meljem u 16, ili sam šutljivija nego inače.
No da, jedne prilike.. vidjela sam da nešto blinka na krovu auta, kontala taxi, ušla i rekla adresu. Na nekom od narednih semafora sam skužila da sam u policijskom avtu.![]()
Svejedno su me odvukli kući.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!