Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
tj one koje filmove gledaju u bioskopima a imaju slabu besiku...

www.runpee.com

Vebsajt koji pokazuje kada je najbolje da se ode u klonju a da se ne propusti nista bitno i koliko dugo moze da se provede u istoj a da posle ne mora da se pita - jesam li nesto propustio/la. Taj momenat je npr u Star Trek nakon 52 minuta od pocetka filma ili, ako to propustite, oko sat po pocetku filma tj kad Spock kaze ''I'm now a member of an endangered species''. Uzgred, ima i ukratko ispricano (ono malo) sto ste propustili. Frequent pissers - enjoy!
By polarlicht4.1
Originally posted by smaug
Frequent pissers - enjoy!
:lol:

Moj problem sa bioskopima se ne javlja zbog slabe bešike već zbog sedećeg-raskrečenog-kako-da-se-uglavim-a-da-ne-umrem položaja. Koliko god "udobna" stolica bila ne može mi zameniti krevet i najudobniji mi položaj za gledanje filmova od svih - ležeći. A i bioskopska ponuda nije baš neka za ono što volim da gledam...
Korisnikov avatar
By kenozoik
Sto se mene tice, ja ne bih ni izlazila iz wc-a zbog velike vecine filmova sa liste.
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by tamanoir
Genijalan sajt!
kako genijalan?
sta ako se meni pripiski na 15-om minutu a na pr kod filma "17 again" preporucuju da se izadje na 34-om minutu kada oni pesace do nove skole.
zamisli moje frustracije?! znam da cu na 15-om propustiti neku veoma vaznu repliku ili nesto sto je krucijalno za nastavak gledanja filma "17 again" a ujedno i znam da 34. nije toliko bitan. Usled rastrzanosti psihe i fizioloske potrebe, sigurna sam da bih se upiskila u bioskopu. Nekada nije dobro 'gledati' u buducnost.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ovo me je podsetilo na moju prvu filmsku projekciju na faksu.
To je ujedno bio i prvi čas na fakultetu, koliko se sećam.
Ušli smo u salu i moj (sada omiljeni) asistent-diktator je svojim dubokim i strogim glasom rekao:
"Nema izlazaka iz sale dok traje film."
Da, da... istog trenutka meni se pripiškilo, ali rekoh sebi: "Ne budi mekušac."
I nisam bila, sve do 5 minuta pred kraj filma, kada sam istrčala iz sale. :kesa:

Tako mu je to.
Korisnikov avatar
By kenozoik
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ovo me je podsetilo na moju prvu filmsku projekciju na faksu.
To je ujedno bio i prvi čas na fakultetu, koliko se sećam.
Ušli smo u salu i moj (sada omiljeni) asistent-diktator je svojim dubokim i strogim glasom rekao:
"Nema izlazaka iz sale dok traje film."
Da, da... istog trenutka meni se pripiškilo, ali rekoh sebi: "Ne budi mekušac."
I nisam bila, sve do 5 minuta pred kraj filma, kada sam istrčala iz sale. :kesa:

Tako mu je to.
:lol:
mukica, bitno da si se ti trudila.
Bas me interesuje koji su vam film pustili kao very first?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Aj, ša'nuću ti na u2u.

Ionako mi niko ne bi verovao.
Osim Olge. :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
moja besika je cudo... krmaca piva i jos drzi :-)
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by kenozoik
Genijalan sajt!
kako genijalan?
sta ako se meni pripiski na 15-om minutu a na pr kod filma "17 again" preporucuju da se izadje na 34-om minutu kada oni pesace do nove skole.
zamisli moje frustracije?! znam da cu na 15-om propustiti neku veoma vaznu repliku ili nesto sto je krucijalno za nastavak gledanja filma "17 again" a ujedno i znam da 34. nije toliko bitan. Usled rastrzanosti psihe i fizioloske potrebe, sigurna sam da bih se upiskila u bioskopu. Nekada nije dobro 'gledati' u buducnost.
:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Genijalan sajt!
kako genijalan?
Hahahaha, pa jeste, ali moras malo da treniras besiku, hehe.. :D
A evo zasto mi je sajt genijalan..
Uzeh random da vidim sta kaze za neki film, i to bude Hannah Montana, koji ne bih gledala ni da mi plate, za koji kaze: "Go home right after the previews and pee for as long as you please in the comfort of your own home. You wont miss anything." :lol:
U sustini, na osnovu tih pee-pointova skontas i kakav je film..
Korisnikov avatar
By Kiborg
Bogami, meni ovo zna da bude veliki problem :)

Par puta sam i morao da ustanem u sred filma. Pre bih rekao da je to nešto psihološki, jer inače mogu dosta da pritrpim, ali u bioskopu mi se bešika skupi ko žirić.

Ako idem da gledam film koji traje duže od 2 sata ozbiljno razlišljam o tome da sebi metnem kateter, ali sve se svede na to da nema tečnosti i kafe 6 sati pre projekcije.
Korisnikov avatar
By Madonna
ja izadjem na platno i derem se prekinite projekciju, prekinite film, smrt kokicama i cipsu! i onda dok komesanje traje iskradem se u dablju-ce.
By Kragi
Originally posted by shut
ja izadjem na platno i derem se prekinite projekciju, prekinite film, smrt kokicama i cipsu! i onda dok komesanje traje iskradem se u dablju-ce.
:smeh: :smeh: :smeh: o, Bože ........ :ccn:
Korisnikov avatar
By walt333
Sto se mene tice, ja ne bih ni izlazila iz wc-a zbog velike vecine filmova sa liste.
:up:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Kiborg

Bogami, meni ovo zna da bude veliki problem :)

Par puta sam i morao da ustanem u sred filma. Pre bih rekao da je to nešto psihološki, jer inače mogu dosta da pritrpim, ali u bioskopu mi se bešika skupi ko žirić.

Ako idem da gledam film koji traje duže od 2 sata ozbiljno razlišljam o tome da sebi metnem kateter, ali sve se svede na to da nema tečnosti i kafe 6 sati pre projekcije.

bar neko deli moje muke :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam na filmu "Avatar' zamalo umro koliko sam se suzdrzavao. I kako krene neka napetija scena, meni se jos vise ide. Na kraju sam puzio do wc-a, od bolova nisam mogao normalno da se krecem. A posle kazu da treba piti 2 l vode dnevno! :zid:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Sunce

Ja sam na filmu "Avatar' zamalo umro koliko sam se suzdrzavao. I kako krene neka napetija scena, meni se jos vise ide. Na kraju sam puzio do wc-a, od bolova nisam mogao normalno da se krecem. A posle kazu da treba piti 2 l vode dnevno! :zid:

jao jeste....a tek film Zodiac...isto traje vise od 2h...:sigh:
Korisnikov avatar
By Ferdie
Kažu da treba piti 3 l vode dnevno...

Stalno viđam likove sa flašicama vode u ruci po busu i ulici (uglavnom žene) i uvek se pitam kako izdrže i gde idu u wc?

Ja uvek pre projekcije odem u klonju...I zaista nemam nikakvih problema. A ako me spopadne, izdržim do kuće, u bioskopu ne možeš da stigneš na red...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!