Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By RACABG
Originally posted by *deni*
Ovo ti je krajnje neprimeren i neukusan komentar, pun očigledno vulgarnih aluzija.
:smeh:
Malo kulture, molim vas.
sto je babi milo to joj se i snilo ...
ja sam mislio na suzavac i zasto mislis da je suzavac vulgaran :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by RACABG
Ovo ti je krajnje neprimeren i neukusan komentar, pun očigledno vulgarnih aluzija.
:smeh:
Malo kulture, molim vas.
sto je babi milo to joj se i snilo ...
ja sam mislio na suzavac i zasto mislis da je suzavac vulgaran :)
Pa naravno da mi je milo to što ti lažno tvrdiš da nisi mislio.
Suzavac mi ni najmanje nije mio, kao uostalom ni svakom normalnom čoveku, pa na njega i ne mislim.
Ko još normalan i funkcionalan može u slobodno vreme da misli na suzavac u kontekstu diskusije o noćnom provodu ?
Bezveze.
By ~ Le Saint X ~
Moram javno da se izvinem Renoiru što sam ga ujeo za vrat tokom pena party.
Nisam mogao da se uzdržim.

:chestram:
:D

a zato si mi skinuo majicu i gurao u penu

:)

elem..it's ok...nema sta da se izvinjavas...samo sam ja bio utripovao da si mi zakacio mladez, te odjurio do ogledala

no, posle umalo ne ostadoh i bez pantalona...
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Moram javno da se izvinem Renoiru što sam ga ujeo za vrat tokom pena party.
Nisam mogao da se uzdržim.

:chestram:
:D

a zato si mi skinuo majicu i gurao u penu

elem..it's ok...nema sta da se izvinjavas...samo sam ja bio utripovao da si mi zakacio mladez, te odjurio do ogledala

no, posle umalo ne ostadoh i bez pantalona...
Pa pazim ja.... Gde bih ti ja mladež uznemiravao... Takva mogućnost nikad i nikako ne dolazi u obzir.
Samo volim malo da gricnem vrat iz ljubavi.
:blush:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Neka neko banuje ove kurvetine što hodaju po pena patijima!
Kako ih nije sramota da javno i nekažnjeno iznose svoje kurvašare ?!
Ranije se kurvarluk bar krio, kako i dolikuje poštenom svetu.
A danas
Pošten svet mora da crveni i gleda u pod zbog njih.
Sramotno !!!!
Bole me pica za pena parti i serem vam se u penu !!!
Korisnikov avatar
By Madonna
Sta ti je Daliborka, juuu svasta

kakvo je to izrazavanje?!!! :iskolacen:

:ja sam zgranut, sablaznjen, ma , ma.... SHOK!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Malo sam se uznemirila od besa i ozlojeđenosti, pa sam zagubila na tren i tu inače urođenu mi verbalnu uzdržanost.
Sve bih ja to javno vešala !
Bez stida su i bez srama, to je nedopustivo.
Kuda ide ovaj svet ?
Jahači apokalipse kao da su na vidiku.
:pas:
Korisnikov avatar
By Vel boy
@ vela PICKAAAAAAAAAA BUUUUUUUUUUUUUUUUU
:roll:
meni i dalje nije jasno to poshto nisi odgovorio shto bih se ja plashio, mrzeo...shta li, PICHKE? :neznam:
Korisnikov avatar
By Road Runner
ja bio u petak, zaobisao sam penu ali sam se sasvim fino proveo i bez nje :D muzika ista ko u Toksiku (sto meni naravno odgovara :cool: ), al uz mnogo veci, bolje uredjen i manje zagusljiv prostor :) eto, to su moji utisci :D

i DJ, ne menjaj muziku nikako, ne slusaj dusmane sto te kritikuju :lol:
By Pending-For-A-Bending
Bio sinoc. Mesto je stvarno lepo sredjeno, muzika je bila odlicna dok nisu krenuli narodnjaci (pa smo brze bolje pobegli). Bio je i striptiz- tip nije po mom ukusu, ali to je moje misljenje samo. Prostor je velik, ljudi ne sede jedni drugima na glavi. Ima i separee, tako da moze i da se sedne. Cene su ok.

Iskreno, jedina zamerka mi je za obezbedjenje koje je onako ljakse-neljubazno

Naravno da cu tamo opet otici
Korisnikov avatar
By Stripi
bajdvej, more li se dobit info gdje se dotično mjesto nalazi? Ne da mi se čitat cijeli thread :blush:
By RACABG
ja sma cuo da je mesto sasvim OK da je pristojno i cisto a sad muzika je nesto sto vecina ljudi koji odlaze tamo voli da slusha.
i koliko god se ljudi ovde na forumu trudili da popljuju klub zbog muzike ne vredi.
90% pedera slusha bas tu muziku i nikome se ne isplati da zbog shachice ljudi menja ono sto im donosi profit.
svaki klub koji je ishao na temu nema narodnjaka je ubrzo i propao ,a to je i normalno, od male grupe ljudi se nemoze zaraditi ni za kiselu vodu .
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Bio sinocke da overim ovaj klub i bilo je extra.Dobar prostor,relativno veliko,ulaz se ni ne placa,puno raspolozenih sexi dechaka spremnih na sve :D Dolazim jopet definitivno :D
Korisnikov avatar
By Ruža Lang
Originally posted by Lakiboy_ns
Bio sinocke da overim ovaj klub i bilo je extra.Dobar prostor,relativno veliko,ulaz se ni ne placa,puno raspolozenih sexi dechaka spremnih na sve :D Dolazim jopet definitivno :D
Bila i ja sa Lakijem, malo sam šantala zbog gipsa na nozi, ali sam se provela, mame mi.
Bravo za organizatore i Lakija koji me je vodio na štakama, zbog noge u gipsu.
:invalid:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
BIla sinoc....

Prostor je ok skroz, muzika isto ok, veseli ljudi, ima mesta, nije toliko zagushljivo, moze da se igra, samo sto je bilo brdooooooooooooooooooo pedera.. Pa ja ne znam odakle vas toliko? :shok:

I da, likovi koji su na nekoj nazovi platformi drndali celo vece i skidali gace i pokazivali zadnjice, mislim, sta reci? Neukus neukusa od neukusa.. Dno.. :barf: I naravno, njihove drugarice, polu gole ribe, tkz. lezbejke koje su se isto tako gole nabijale, trtile, guzile, vrckale na tim platformama..

:povez:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by Zwezdica
BIla sinoc....

polu gole ribe, tkz. lezbejke koje su se isto tako gole nabijale, trtile, guzile, vrckale na tim platformama..

:povez:
Ququ,kako ja to nisam videla.. :shok: STRasno!!Nikad nista ne vidim :teletabisi:
By Ulix
nemoze
Odvojeno. :noob:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Muzika ok. Na momente prevruce, ali bolje nego u Toxicu. Izgled samog kluba, takodje nije los. Cene sasvim fine. Imam zamerku na garderobu koja radi po principu ostavis-jaknu-i-molis-se-da-ti-je-niko-nece-drpiti. Malo mi je neukusno bilo svo ono pentranje po sipkama, sa sve spustenim pantalonama i gacama. I da, kako ne spomenuti 3 isfrustrirane devojke koje su krenule da me guraju i biju maltene, jer sam se, zaboga, kretala po klubu. :doh:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Ulix
nemoze
Odvojeno. :noob:
nedovoljno precizno Ulix-e!!!! :neto:

kako ce znati sta je odvojeno od cega? postoji mnostvo kombinacija

nemo ze
n emoze
nem oze
nemoz e

o ne, ovo mi sad lici na matu! :uplasen:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Ruža Lang
Bila i ja sa Lakijem, malo sam šantala zbog gipsa na nozi, ali sam se provela, mame mi.
Bravo za organizatore i Lakija koji me je vodio na štakama, zbog noge u gipsu.
:invalid:
Iju, Ruzo...pa sta ti se desilo?
Gips je sada in (cesto vidjam lezbe sa gipsom na ruci ili nozi) ili si imala neku nezgodu?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ruza Lang laze, ja jesam bio malo popio ali se ne secam da sam vukao za sobom nikakvu zenturachu u gipsu a da jesam mislim da bih se toga secao :colorado:

Ono cega se secam jeste veseli forumas ****** koji me je ni krivog ni duznog posteno izvatao na podijumu i to sve na 2 metra od mog bivseg decka kojem su oci skoro ispale koliko se izbecio u tom momentu videvsi taj prizor haha...
Takodje se secam jednog slatkog Zemunca kojem sam jednostavno morao dati svoj telefon jer me ne bi pustio da se odem kuci u suprotnom :kiss:
Secam se i jos nekih stvari koje nisu za javnost...uglavnom potpuno zabavno, skandalozno i sokantno vece za mene u novom klubu i jedva cekam jopet :D
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Eto kako i najmanja doza erotskog uzbuđenja može maksimalno razgaliti jednu provincijalnu dušu...:nerd:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Eto kako cinicna tetkuracha ne moze da izdrzi da ne udje na svaku temu i posere se :drama:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Aman Laki, pa ti znaš da sam ja tvoj fan, umesto da to prihvatiš kao šalu, ti se domah jediš... Meni je baš bio simpatičan tvoj post i htedoh malo da se našalim, ali sam izgelda udario u pičkin živac, iako nisam hteo... Ipak me ono "skandalozno i šokantno" nagnalo -- pa šta je toliko "recolucionarno" u malo flerta i vatačine?

Hajde Laki relax -- sve je u redu, bio ti i jedna suštinski staromodna sosa -- mala pink fenserka u telu domaćice! -- koja počinje da uživa u čarima klabinga velikog grada...:evilgrin:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ahh...Dusane ako tako komuniciras sa ljudima koje volis mogu zamisliti (ili bolje da ne zamisljam) kako komuniciras sa onima koje ne volis...

Skandalozno i sokantno su termini koje ja koristim za opisivanje svega i svacega jer su te reci pod uticajem tabloidnih medija postale deo svakodnevnice pa tako i mog vokabulara :D

I ne, dupe na avataru nije moje :lol:

:flasher:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Znam da dupe na avataru niej tvoje -- nažalost!

Uživo sam daleko prijatniji nego na forumu.:kiss:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nemoj da ti bude zao moje je jos bolje ali se gologuz ne objavljujem po medijima to mi je princip :D

Ajde da ti poverujem da si uzivo prijatniji nego na forumu..ako je stvarno tako-ko zna mozda jednog dana ja i ti budemo u ozbilnoj monogamnoj vezi punoj ljubavi i medjusobnog uvazavanja :lol:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ok, pošalji na u2u...

Ne bih trenutno menjao Nikolicu, ali uvek možemo da se dogovorimo za neku "privatnu vizitu"...:kissing:
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
Originally posted by Dušan Maljković
Molim te Dr M, kako možeš da kritikuješ novu eru u gej klabingu? Šta ti smeta što je pena kao povraćka, s obzirom da si mogao da dobiješ i govance na glavu? Budi srećan da se domaćin nije posrao i popišao po tebi! I šta ti ti narodnjaci smetaju, kad znaš da je Leonheart urabni DJ, pa je urbano i kad on pušta ćirilicu! Mnogo ste vi svi besni i tražite leba preko pogače!

Sledeće nedelje nastavak nove ere u gej klabingu -- Leonheart sa tavana prosipa svinjsku krv na posetioce, a veče je posvećeno sećanju na film "Keri"... Ekstra, zar ne?
:tushe:
Korisnikov avatar
By keshik
Svi nešto pričate i mangupirate se,a ovamo niko ne sme da postavi svoju pravu sliku da ga vidimo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!