Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
ma nauchnici su stoka...

razmazhena

:crta:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by J...
Originally posted by cybermikan

oko 120 KG sad imam oko 90 samo! i dalje mrsavim i osecam se ekstra samo na energiji sunca, bez cvrste hrane

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:zastava: :cvetduga:
Mene zanima do kad planiras da mrsavis? Mislis li da ces se zaustaviti na nekoj optimalnoj tezini? I sta bi bilo da si i ranije bio mrsav?

I zanima me kako to da te bole noge da ne mozes ni 15 min. da stojis? Zar nisi pun (sunceve) energije?

:kokice:
Sungazing procesom ti se menja metabolizam pa ako si krupna i debela, smrsaces taman u skladu sa tvojom tezinom... ako si mrsava radi ceti na povecanju tezine jel ti opet ponavljam radi na unormaljivanju metabolizma!

jesam pun sunceve energije ali sam i dalje u procesu sungazinga... tek sam na 15 min i 30 sek. a, od 15-tog do 30-tog minuta sve fizicke boli i bolesti nestaju! Dakle ja sam po tom pitanju na pocetku kraja svojih zdravstvenih probema!

:rock: :vijaca:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Brojim drugi dan potpuno bez hrane!!!!!!!!! I bombonice sam drasticno smanjio, samo pijem solarnu vodu i uzivammmmmmmmmmmmm....

:grouphug: :tegovi: :tegovi: :tegovi:
Korisnikov avatar
By cybermikan
92. dan (vece) 28. maj 2009. god.
15 min i 30 sekundi. Po ceo dan je padala kisa, ali sam uspeo navatati sunce u poslednjem minutu. Pijem i dalje dosta vode.

93. dan (vece) 29. maj 2009. god.
15 minuta i 40 sekundi. Vreme je oblacno, ali sam uspeo da uhvatim sunceve zrake oko 15- tak minuta pre zalaska sunca. Pijem i dalje dosta vode, uzivam u svom zivotu i energiji koja mi struji telom. Na dan pojedem malo supe, i pola konzerve ribe.

94. dan (vece) 31. maj 2009. god.
15 minuta i 50 sekundi. Kisovito vreme od ranog jutra, cak je i par puta padao grad (led). Uspeo sam nekako boreci se sa oblacima da uhvatim sunceve zrake i da se nahranim njima.

95. dan (vece) 02. jun 2009. god.
16 minuta tacno! Katastrofa, ceo dan pada kisa i oblacno je vreme. Osecam pad energije u mom telu te sam danas jeo malo vise supe, i pojeo celu sardinu sa malo dijetalnog hleba. Vode manje unosim ali i dalje je dosta pijem.

96. dan (vece) 03. jun 2009. god.
16 minuta i 10 sekundi. Ekstra zalazak sunca, jutros je bila opet kisa, ali sada je lepo i suncano vreme. Danas sam opet radi manjka energije jeo malo vise supe i celu sardinu ribe. Vode dosta unosim i dalje i to samo iz staklene ambalaze.

97. dan (vece) 04. jun 2009. god
16 minuta i 20 sekundi! Od danas sam i zvanicno vegeterijanac. Odbacio sam upoterbu zivotinjskog mesa i preradjevina od mesa, jeo sam samo supu sa povrcem, i malo pecene paprike iz tegle. Unosim dosta vode i osecam kako mi se energija vraca sve vise u telo. Moj cilj i zadatak je da polako postanem vegeterijanac (sto i jesam) a nakon toga i autotrof (oni koji zive samo od energije sunca, svemira KI i kundalini energije).

:trampolina: :paki: :sladoled: :bj:
Korisnikov avatar
By cybermikan
98. dan (jutro) 06. jun 2009. god.
16 minuta i 30 sekundi. Sa cimerove terase, malo posle sigurnog sata jel se samo tada sunce moglo lepo videti. Ovaj jutarnji sungazing mi je bas prijao nakon nekog vremena kise, kada sam gledao samo uvece i to vijajuci sunce. Pod tim mislim da sam na svakih 2-3 minuta izlazio da vidim da li su se oblaci mrdnuli sa sunca kako bih imao odlican pogled, i kako bih i dalje uzivao u prizoru. Kada sam odgledao za danas, zatvorio sam oci i video ogromno crvenilo i manji svetlo plavi trougao koji je prelazio u zelenu boju, i opet se vracao u svetlo plavu boju i tako vise puta. Bilo je ekstra predivno. Kada sam sve to zavrsio, stavio sam svoju teglu ne vecu od 2 L na sunce da bih imao svoju zalihu sunceve vode za danas. I dalje pijem dosta vode, i to ove sunceve vode koju sam upravo spomenuo.

:ribica: :deni: :jutro: :roflmao:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Veliki Pozdrav, Solarni Ljudi!!!

Dana 7. jula 2009. god. (danas) odlucio sam i pokrenuo novu temu na nasem sungazerskom sajtu... tema se zove:

# Moj Jelovnik- Pracenje: a, nalazi se ovde:
http://cybermikan-sungazing-srbija.webs ... acenje.htm

Dakle tu je mali uvod, da biste razumeli bolje celu stvar i onda je u dnu stranice dnevnik moje ishrane... Dakle, pre 3 meseca i 10 dana zderao sam ko stoka (blago reci jel i ona ima granice), dok sam sad samo na svega malo supe od povrca na dan, malo pecene paprike ili paradajza i nekog voca...... Za detalje videti temu na sajtu... kao i sledeci tekst!

Novi tekst na nasem sajtu i ovo je samo deo teksta objevljenog u pravda.ru:

Autotrofi: Novi ljudi su se pojavili koji niti piju tekucinu niti jedu hranu

Sva bica na planteti zemlji mogu da se podele na dve kategorije- Autotrofe I Heterotrofe. Vecina biljaka cine prvu kategoriju - oni primaju energiju iz ne-organskih stvari - sunca ili vazduha - i to tokom procesa fotosinteze. Ljudi i zivotinje spadaju u drugu grupu, koja podrazumeva ishranu sa drugim zivim bicima. Zato, ljudi, koji mogu ziveti na solarnoj i svemirskoj energiji su blizi biljkama nego drugim ljudima. Postoji grupa autotrofa i u Moskavi. Oni se sastaju u Konstantin Vasiliev Muzeju, gde dele svoja iskustva sa drugima. Tamo smo zabelezili da ako zena doji njeno dete do cetiri godina, na primer njeno dete ce lakse postati autotrof kada napuni pet godina ? prosto I jednostavno.
Majke ne jedu hranu niti piju tekucinu ali ipak imaju dovoljno mleka da podoje svoju decu. Video sam i pricao sa takvim ljudima u Moskvi koji su odbacili hranu I tekucinu od sebe......

Ostatak:

http://cybermikan-sungazing-srbija.webs ... inagod.htm

Takodje obratite paznju da sam naveo moj iskaz da cu licno ja ziveti 570 godina tacno... za svo to vreme znam sta mi je posao i sta mi je ciniti.... mozda je samo deo toga da sam vec od 5- 6. dana sungazinga poceo da smanjujem unos hrane???!!!

Ovo nije nesto sto je generalna stvar za svakoga, ovo je samo moj slucaj ovde iznesen. I evo ga konacno, sada ce neki reci kako me trese ego (eheheheeee.... smesno da smesnije nije moglo biti)... i kako se sajt najvise poceo baviti samnom, e to niije tacno... jel ja licno iznosim samo svoja iskustva, svi vi ostali imate sansu (sto inace necete da je iskoristite) i da nam napisete vasa iskustva na mestu koje je rezervisano za vas ovde:

http://cybermikan-sungazing-srbija.webs ... guestbook/

:carica: :carica: :carica: :apprentice: :D :pas: :sixto: :sixto: :sixto: :okret: :dancing: :tamoamo: :bj:
By J...

Sva bica na planteti zemlji mogu da se podele na dve kategorije- Autotrofe I Heterotrofe. Vecina biljaka cine prvu kategoriju - oni primaju energiju iz ne-organskih stvari - sunca ili vazduha - i to tokom procesa fotosinteze.
A zasto onda biljke imaju koren? Mozda da bolje stoje? Ili se ipak hrane preko njega? :novine:
Korisnikov avatar
By cybermikan

Sva bica na planteti zemlji mogu da se podele na dve kategorije- Autotrofe I Heterotrofe. Vecina biljaka cine prvu kategoriju - oni primaju energiju iz ne-organskih stvari - sunca ili vazduha - i to tokom procesa fotosinteze.
A zasto onda biljke imaju koren? Mozda da bolje stoje? Ili se ipak hrane preko njega? :novine:
Pa i ja se hranim zracima sunce preko OCIJU!!!

No, evo moj mali doprinos temi...

MOJI IZVESTAJI i JELOVNIK:

Sungazing sam poceo da radim 16. februara 2009. godine (kako je opisano u mom dnevniku)... Vec od 5-tog dana sungazinga, kada sam bio na samo 50 sekundi gledanja u sunce, osecao sam drasticno smanjenu potrebu za hranom. Tada sam jeo samo jedanput na dan jel sam bio sit i osecao sam se sito. Napominjem da su ovo samo moja iskustva i da ovo nije generalno pravilo za sve druge ljude!!! Dakle pisem i iznosim ovde kako je bilo samnom, sto opet ponavljam ne mora biti i vama koji to citate. Na primer moja majka je na oko 14 minuta gledanja i ona je samo malo smanjila potrebu za hranom,dok je jedan nas brat po suncu i clan sajta na 6 minuta i on jede samo jedanput dnevno, a pre je jeo po 3 puta na dan....

Kratak izvod iz dnevnika....

5. dan (vece) 22. februar 2009. god.
Sunce zalazi tacno u 17:18 minuta, vreme je ekstra i suncano je. Tacno u 16:50 izasao sam na terasu i zapoceo svoj vecernji sungazing po prvi put pri zalasku sunca, stajao sam i gledao u sunce 50 sekundi dok me je ono kupalo svojim zracima i punilo energijom. Nakon isteka 50 sekundi gledanja usao sam u sobu i pokrio blago oci kako bi mi se suncev disk jos ocrtavao pred ocima. Osecam se fenomenalno, ekstra i ispunjen elanom... Moram pomenuti i da sve slabije osecam potrebu za cvrstom hranom, naime danas sam jeo samo jedanput na dan i to nesto malo oko podneva. Sunce mi daje takvu energiju da bih mogao podici celu kuci samo da hocu. Osecam i da mi obrazi gore, oci su mi uzarene i jako je prijatan osecaj svakog sekunda sve vise i vise! Ne osecam nikakve smetnje, sve je u redu samnom, rekao bih i vise nego u redu...

Napominjem da mi se pre sungazing prakse moj dnevni jelovnik sastojao u sledecem:

Za dorucak oko 13h ali i kasnije pod obavezno index sendvic (sunkarica+ sir+ sampinjoni) sa kajmakom, majonezom, kecapom, krastavcima i lukom, u nedostatku istog pljeskavica, pasteta, sunkarica, kobasica.... Nakon toga (ne mogu reci da je to rucak jel sigurno nije vreme istom) pasulj sa fasiranom sniclom ili kobasicom, grasak, boranija, piletina, svinjsko meso (nesto od toga), propraceno nakon tog zivotinjskog obroka raznim grickalicama poput: smokija, stapica ili grisina, raznih keksova, bombonica i obavezno cokolade, ali i sladoleda u letnje vreme. Nakon toga je kao trebala doci vecera na red, obicno posle 24h pa i kasnije... a, tu se moglo naci na mom jelovniku pod obavezno: pica burek, hamburger iz obliznje hamburgerije, hot dog ili pljeskavica. A, voce i povrce... sta to bese? Dakle dnevno sam trosio i do 700- 1000 dinara ili oko 8- 10€ kako sam sada smanjio ovaj trosak, mogu vise da odvojim za nase projekte oko sungazinga, ali ni tako se nema dovoljno za sad koliko nam je potrebno... a, bice!!!

U mom dnevniku koji se nalazi ovde: Moj Dnevnik i Iskustva jasno cete videti da od samo par dana sungazinga, tacnije od 5- 6. dana moja potreba za hranom, za razliku od ranije a gore opisanog obicnog dana u mom zivotu, se svakodnevno smanjivala sto sam dalje napredovao u ovoj praksi!!!

Kako je opisano u gornjem tekstu da ljudi koji postaju autotrofi, nisu odjednom to postali tako je i slucaj samnom. Nakon otpocinjanja sungazinga ili solarne joge kako mi je glad sve vise utihnjavala i kako sam sve vise bio sitiji, tako sam i smanjivao potrebu za hranom sto je i dalje slucaj, do ali i od dana kada pisem ovo a to je 7. jun 2009. godine.

Prvo sam jeo samo jedanput na dan, kasnije sto sam duze napredovao u ovoj kraljevsko- drevnoj i mnogo vekova cuvanoj tajni- jogi, unosio sam umesto gore pomenutih namirnica samo malo supe, konzervu ribe, dosta ratluka na dan, i dosta vode... Morate priznati zaista impresivno za razliku od gore pomenutih namirnica na dan!

Konacno Jelovnik:

Navodim najnovije datume:

92. dan (vece) 28. maj 2009. god.15 min i 30 sekundi sungazinga. Po ceo dan je padala kisa uvece sam uhvatio sunce, sunce + malo supe i pola konzerve ribe sa 1 manjim paradajzom, i pola kriske dijetalnog hleba.

93. dan (vece) 29. maj 2009. god. 15 minuta i 40 sekundi gledanja. Opet kisa i oblacno vreme, uvece razvedravanje a, sunce kroz oblake. Sunce + malo vise supe i pola konzerve ribe, i 2 male kasikice meda na dan.

94. dan (vece) 31. maj 2009. god. 15 minuta i 50 sekundi. Kisovito vreme od ranog jutra, cak je i par puta padao grad (led), uvece sam jedva navatao sunce kroz oblake. Jelovnik za danas: Sunce + 1 tanjir supe, pola konzerve ribe- sardine, malo dijetalnog hleba i 1 jogurt jel sam osetio pad energije u telu... Naglasavam da sam jos u procesu sungazinga, i to da sam tek zakoracio u drugu fazu od 15- 30 minuta gledanja!

95. dan (vece) 02. jun 2009. god. 16 minuta tacno! Katastrofa, ceo dan pada kisa i oblacno je vreme. Konacno uvece se vidi malo sunce iza oblaka. Osecam pad energije u mom telu te sam danas jeo sunce + malo vise supe, i pojeo celu sardinu sa malo dijetalnog hleba, i grickao ljute bombonice po ceo dan. Vode manje unosim ali i dalje je dosta pijem.

96. dan (vece) 03. jun 2009. god. 16 minuta i 10 sekundi. Ekstra zalazak sunca, jutros je bila opet kisa, ali sada je lepo i suncano vreme. Danas sam opet radi manjka energije jeo malo vise sunce + supe i celu sardinu ribe sa kriskom dijetalnog hleba i soljom mleka. Vode dosta unosim i dalje i to samo iz staklene ambalaze.

97. dan (vece) 04. jun 2009. god 16 minuta i 20 sekundi! Od danas sam i zvanicno vegeterijanac. Odbacio sam upoterbu zivotinjskog mesa i preradjevina od mesa, jeo sam samo sunce + supu sa povrcem, i malo pecene paprike iz tegle. Unosim dosta vode i osecam kako mi se energija vraca sve vise u telo. Moj cilj i zadatak je da polako postanem vegeterijanac (sto i jesam) a nakon toga i autotrof (oni koji zive samo od energije sunca, svemira KI i kundalini energije).

98. dan (jutro) 06. jun 2009. god. 16 minuta i 30 sekundi. Dakle danas na meniju: Sunce + solja kako-a i pola kriske dijetalnog hleba sa zitaricama, malo tresanja, par ljutih bombonica i dosta solarne vode koju pijem i ostavljam svaki dan na suncu.

OVOM PRILIKOM PROGLASAVAM DA CU ZIVETI 570

GODINA!!! DA LI JE TO MOGUCE, POGLEDAJTE OVDE:

ZIVITE VISE STOTINA GOD.
Korisnikov avatar
By Madonna
A zasto onda biljke imaju koren?
da ih ne oduva vetar

ont:
jedini komentar koji imam ovako raspolozen je da mećeš previse smajlija sajbermiki :)
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by shut
A zasto onda biljke imaju koren?
da ih ne oduva vetar

ont:
jedini komentar koji imam ovako raspolozen je da mećeš previse smajlija sajbermiki :)
Vidi, dragi moj brate, smajliji su samo izrazavanje toga kako se osecam :crveni: :noob: :trampolina: :dominion: :D
By J...

Ali ti si rekao da se biljke hrane neorganskim stvarima (suncevom svetloscu) a ja ucila iz biologije da se hrane mineralima i vodom iz zemlje - znaci organske stvari. ( jukie bi ovo najbolje objasnio)

Tako da ta podela na "Autotrofe I Heterotrofe" nije odrziva. SVA ziva bica se hrane organskim materijama pa i biljke. :cvetduga:

Vidi, dragi moj brate, smajliji su samo izrazavanje toga kako se osecam :crveni: :noob: :trampolina: :dominion: :D
Postoji nesto sto se zove "+ faza" u raspolozenju.

I tako... :kokice:
By alexandermagic

GODINA!!!
Fino, sigurno si ponosan na sebe. Zašto ne bi živio još duže?

Slika
Korisnikov avatar
By cybermikan

Ali ti si rekao da se biljke hrane neorganskim stvarima (suncevom svetloscu) a ja ucila iz biologije da se hrane mineralima i vodom iz zemlje - znaci organske stvari. ( jukie bi ovo najbolje objasnio)

Tako da ta podela na "Autotrofe I Heterotrofe" nije odrziva. SVA ziva bica se hrane organskim materijama pa i biljke. :cvetduga:

Postoji nesto sto se zove "+ faza" u raspolozenju.

I tako... :kokice:
dakle... saga se nastavlja :eya: pa vidi ono gore je prevod teksta iz kako je vec navedeno pravda.ru :sunce: :surfer: :balerina: :angramaina: :eureka: :tehno: :bj:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by alexandermagic

GODINA!!!
Fino, sigurno si ponosan na sebe. Zašto ne bi živio još duže?

Slika
Nisam bas... nemam razloga za to! Ja samo navodim kako ce biti!!!

Inace kada bi procitao malo postove na mom sajtu koje smo preveli, a koji su inace naucni dokazi, i primeri iz zivota- razumeo bi me... ovako ti ostaje da dugoooooo vremena shvatis da necu stariti kao ostali. E, to isto mozes postici i ti za tebe ako radis siguran sungazing jel time poticnes citav spektar hemijskih procesa, usporavanja metabolizma i rada srca....... :gatara: :zastava: :dance:
By polarlicht4.1

...

OVOM PRILIKOM PROGLASAVAM DA CU ZIVETI 570 GODINA!!!
:kesa:
Korisnikov avatar
By cybermikan
man can live easily 150 to 200 years and much more. if you surf the papers on pineal gland on internet you can find such informations. also in peru people lived much longer previously if they doing safe sungazing and i will give you the name of person to contact. i will just find out and e mail you soon.

please contact respected seekverta and he has lot of information on old civilisation in peru and how they made use of sun and lived longer etc. we know each other very well. thanks hrm now in belgium

COVEK KOJI JE ZIVEO 256 GODINA

Prema 1933 smrtovnice iz dva casopisa Time Magazine i New York Times, Kinez Li Ching-Yun je sahranio 23 zene i preko 180 potomaka u vremenu od 256 godina za koje je ziveo..

Da li je on stvarno mogao biti tako star? Mogao je zaboraviti svoj rodjendan. Environmental Graffiti istrazuje dalje.

Tajne za beskonacan zivot

“Odrzavaj miran (usporen rad) srca- metabolizam, sedi poput kornjace, zivahno hodaj kao golub i spavaj kao pas.” To su bile reci i savet koje je Li dao Wu Li Pei-fu, vojnom diktatoru, koji ga je uzeo u svoju kucu da bi naucio i spoznao tajnu ekstremno dugog zivota.

Li je odrzavao unutrasnji mir i spokoj uma koji su ga i doveli do neverovatne tajne dugovecnosti. (Upravo mi solarnom jogom

to radimo , jel tako deluje taj proces u nama i zato

mozemo sa sigurnoscu biti i tvrditi da cemo i mi koji

je upraznjavamo ziveti mnogo duze nego oni koji to

ne rade)!!! Njegova dijeta je u sustini bila uglavnom bazirana na rizi i vinu.

Za dalje pogledati ovde: http://cybermikan-sungazing-srbija.webs ... inagod.htm
By alexandermagic

blah, blah, blah...
Nije mi uopšte jasno kako ti moderatori dozvoljavaju da pišeš ovakve stvari na forumu. Više nisi ni smiješan.
By J...
Zato, ljudi, koji mogu ziveti na solarnoj i svemirskoj energiji su blizi biljkama nego drugim ljudima.
ako radis siguran sungazing jel time poticnes citav spektar hemijskih procesa, usporavanja metabolizma i rada srca....... :gatara: :zastava: :dance:
Postoji izraz kada za nekoga kazu da zivi kao biljka, da vegetira. A to stanje je vrlo slicno ovome sto opisujes, usporavanje metabolizma, rada srca itd.

Mislis li da je takav nacin zivota moguc a da ti ostane neizmenjeno stanje svesti?

A ima i ona najgora varijanta kada takvog coveka drze "na aparatima" a on zaista i moze jako dugo da "zivi" tako. :novine:
By J...
Originally posted by alexandermagic

Nije mi uopšte jasno kako ti moderatori dozvoljavaju da pišeš ovakve stvari na forumu. Više nisi ni smiješan.
Moderatori u poslednje vreme tolerisu mnogo gore stvari, mislim da je ovaj korisnik prilicno bezopasan. :happysmoke:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Zato, ljudi, koji mogu ziveti na solarnoj i svemirskoj energiji su blizi biljkama nego drugim ljudima.
ako radis siguran sungazing jel time poticnes citav spektar hemijskih procesa, usporavanja metabolizma i rada srca....... :gatara: :zastava: :dance:
Postoji izraz kada za nekoga kazu da zivi kao biljka, da vegetira. A to stanje je vrlo slicno ovome sto opisujes, usporavanje metabolizma, rada srca itd.

Mislis li da je takav nacin zivota moguc a da ti ostane neizmenjeno stanje svesti?

A ima i ona najgora varijanta kada takvog coveka drze "na aparatima" a on zaista i moze jako dugo da "zivi" tako. :novine:
Da bi dobila pravi odgovor na to pitanje, morala bi prvo razumeti da su jedni uslovi u ovoj praksi sto ja licno radim, a da su potpuno drugacije okolnosti i uslovi u tome sto ti opisujes.

Tako da bih ja rekao, rezultati necega zavise od sredstva kako se dovodi do njih. cybermikanov nov zakon odnosa akcije- reakcije.

:eureka:

ps. danas sam samo na malo kako-a i tresanja :tenis:
Korisnikov avatar
By Madonna
zasto bi moderatori dirali korisnika koji nam malo po malo odaje tajnu vecne mladosti! i besmrtnosti!
ima svoj kutak co'ek niko vas ne tera da citate... nikog nije dir'o... :mazi:
By J...

cybermikanov nov zakon odnosa akcije- reakcije.

Zar ti nije cudno sto se do sada niko toga nije setio? Toliko raznih naroda i drzava je bilo na ovom svetu pa nije u istoriji poznato da je neko organizovao takav nacin zivota za neki veci broj ljudi a jos manje da je bilo uspesno.

Nemoj mi samo reci da su ljudi bas ovih dana poceli da evoluiraju u tom pravcu uzimanja hrane preko ociju? :eureka:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by shut
zasto bi moderatori dirali korisnika koji nam malo po malo odaje tajnu vecne mladosti! i besmrtnosti!
ima svoj kutak co'ek niko vas ne tera da citate... nikog nije dir'o... :mazi:
hm... kada smo kod diranja .... kako se to radi? (malo sale, ali i iskrenosti)

:muzika: :astral2: :pervert:
Korisnikov avatar
By cybermikan

cybermikanov nov zakon odnosa akcije- reakcije.

Zar ti nije cudno sto se do sada niko toga nije setio? Toliko raznih naroda i drzava je bilo na ovom svetu pa nije u istoriji poznato da je neko organizovao takav nacin zivota za neki veci broj ljudi a jos manje da je bilo uspesno.

Nemoj mi samo reci da su ljudi bas ovih dana poceli da evoluiraju u tom pravcu uzimanja hrane preko ociju? :eureka:
Jesu! Od 2012- te godine postojace samo nova vrsta ljudi, koji ce biti otporni na sve bolesti, posasti, nedace, promenjene zivotne okolnosti ono sto nece obican covek moci preziveti, koji ce biti nova evolucija ljudi... covecanstvo ce od 2012- te da bude poznato kao ljudi koji zive vise stotina godina, bez bolesti, patnje, ratova, gramzivosti... i sad ace neko reci, evo je utopija, ali ja cu vam reci na tome.... ne, nego evo ga zivot bez vlasti vlasnika sveta iz tame ili senke, gde vise nece imati svoje interese farmakomafija, naftna olirgahija, upravljaci kriza, izazivaci gladi, ratova, bolesti...

Kada budemo samo svoji, i kada se oslonimo samo na sebe i sunce kao izvorom energije, sami ce se oni povuci sa zemlje koji su kako ih biblija zove: pali andjeli!

:sunce: :sunce: :sunce: :carica: :carica: :carica: :cvetduga:
Korisnikov avatar
By blenta
a mi obichni ljudi nesposobni da shvatimo osnovnu matricu njihova razmishljanja
pa posledichno ni tu meta nadgradnju iste

ih zovemo prosto ludima i prinudno hospitalizujemo

damo im i bele koshulje i tako to
By J...

Jesu! Od 2012- te godine postojace samo nova vrsta ljudi, koji ce biti otporni na sve bolesti, posasti, nedace, promenjene zivotne okolnosti ono sto nece obican covek moci preziveti, koji ce biti nova evolucija ljudi... covecanstvo ce od 2012- te da bude poznato kao ljudi koji zive vise stotina godina, bez bolesti, patnje, ratova, gramzivosti...
:wow:

Ovo mora da se proveri za tri godine, nadam se da niko nece do tada obrisati ovu temu.

:kolo:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by blenta
a mi obichni ljudi nesposobni da shvatimo osnovnu matricu njihova razmishljanja
...
ih zovemo prosto ludima i prinudno hospitalizujemo
Tako je! :fancyklap:
Makar do prve krize kad ih sve pustimo again medju ljude!
A ni u startu ih nismo nesto kapirali... a nisu ni puskama terali da se pri'vati njihov stav... zbun!... ma nejasni skroUz :lood:
:luda:
Korisnikov avatar
By cybermikan

Jesu! Od 2012- te godine postojace samo nova vrsta ljudi, koji ce biti otporni na sve bolesti, posasti, nedace, promenjene zivotne okolnosti ono sto nece obican covek moci preziveti, koji ce biti nova evolucija ljudi... covecanstvo ce od 2012- te da bude poznato kao ljudi koji zive vise stotina godina, bez bolesti, patnje, ratova, gramzivosti...
:wow:

Ovo mora da se proveri za tri godine, nadam se da niko nece do tada obrisati ovu temu.

:kolo:
od 21. 12. 2012. ce poceti nova svest!!! vise o ovome naci na goolge... mi koji radimo sungazing smo tu da ponudimo coveku konacno samostalnost, da ne zavisi od ovih zvanih illuminata (prosveceni)!!! Znaju oni dobro sta nama BIO- ROBOTIMA (LJUDIMA) pozitivno sunce moze doneti i zato imate razna ne potrebna upozorenja, jedno od njih je... kakvi ste slepci- stavite suncane naocare na oci, da ne vidite (ne progledate i sagledate istinu), to je jedan od razloga zasto su nam nametnuli pustu religiju koja je samo teorija (vera), a izbacili iz nasih zivota praksu koju su nasi preci radili, a to je sigurno gledanje u sunca i ziveti od njega!

:sluske: :kolo: :avion:
By polarlicht4.1
Jesu! Od 2012- te godine postojace samo nova vrsta ljudi, koji ce biti otporni na sve bolesti, posasti, nedace, promenjene zivotne okolnosti ono sto nece obican covek moci preziveti, koji ce biti nova evolucija ljudi...
A eto sasvim slučajno ste ti i ti tvoji jedni od izabranih? Ajme... :vruce:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!