Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by nevSavrseno
ovo sam jednom cula i nadam se nikad vise.
bilo je nesto tipa "cekacu koliko god je potrebno". da, bio je 1. date. kroz glavu mi je samo proslo "wtf...???"
Originally posted by Hys.U pravu si, ipak je izgled moj najjaci adut...
Ne mora da znaci
Originally posted by Crazy_Bee
i jedino ne bih volela da kuka. na bol, na zivot, na veze...samo to ne...nikako kukanje...
Originally posted by the1whowishedHm...nisam bas shvatila. Da li ti smena i kad kuka da je boli glava, noga, ruka?Originally posted by Crazy_Bee
i jedino ne bih volela da kuka. na bol, na zivot, na veze...samo to ne...nikako kukanje...
Originally posted by lana-bg
Prvo cemo se cemo se verovatno cuti ili razmeniti par mailova.Vec tu cu znati da li je lez (ostalo me ne interesuje),da li je fanatik u bilo kom smislu,da li je politicki aktivna i sl. Ako je nesto od toga,necemo se ni videti...
Prilicno sam tolerantna, pa ima malo toga sto bi zenu zbog price na prvom sastanku moglo da diskvalifikuje.Uostalom,mogle bi smo i dalje da se druzimo jer to sto ne mislimo isto,ne znaci da sam ja u pravu.
Sa dosta toga bih ovde mogla da se slozim,ali mi jedna stvar nikako nije jasna:
-Od kad su to pozitivne i zdrave stvari postale lose??
Napisale ste- ne volim da mi prica o rukometu, zdravoj ishrani,kada narucuje kiselu vodu?!
Ok,i to mogu da razumem(evo potrudicu se),ali...
kako to da ni jedna od vas nije rekla npr- ne volim kada devojka previse pije, duva,drogira se,nezdravo zivi i sl?
Originally posted by Forgiven
Ne bih volela da čujem na prvom sastanku ono što ne bih volela da čujem uopšte. Volim kada su zastupljene sve teme , samo ne volim uzrečice i to one nimalo šarmantne tipa "brate", "kul", "ludilo"..
Originally posted by BerlinDa...isto tako ne samo na 1. sastanku nego i uopste, strasno me odbija kad osetim koncentraciju balkanskog testosterona u zenskom obliku.
1.....price o njenim bivsim(bilo dobre ili lose)
2.....izjave tipa: maco, hun, extra, ludilo...itn
3.....da jos nije nacisto sa svojim seksualnim identitetom
4.....da kao jos nije "probala" sa zenom
5.....da ustvari ima "ozbiljnu" heteroseksualnu vezu, koja je do te mere postala ozbiljna da su shfatili kako im je potrebna cura koja bi im razbila monotoniju u krevetu ako ikad dozivim ovakav scenario, pobegla bih glavom bez obzira
6.....da je otvorena veza "tako cool"
7.....da je ona ustvari lezbejka, ali za ljubav i naklonost svojih roditelja mora imati i heteroseksualnog decka sa kojim je "reda radi", a koji zapravo poojma nema sta mu cura radi iza ledja
Ima tu jos dosta toga za nabrajanje, ali za sada toliko.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!