Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Myto
Ako osvojimo to peto mesto na EP u Letoniji, ima da padne nova tetovaža. Uradiću to iako mi je mama rekla da će mi skinuti ovih šest ako vidi još jednu, poručila košarkašica Srbije Milica Dabović....
Plejmejker ženske košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović poručuje da će uraditi novu tetovažu ukoliko „plave" naprave uspeh na Evropskom prvenstvu, koje počine u nedelju u letonskom gradu Valmeiri.

Uspeh za izabranice selektora Jovice Antonića bio bi plasman na peto mesto koje vodi na Svetsko prvenstvo sledeće godine, a atraktivna Novljanka veruje da su ona i njene koleginice spremne za taj podvig iako u Letoniju putuju kao autsajderi. U tom slučaju iscrtaće, kaže, novi, sedmi znak na svom telu, uprkos tome što joj je mama poručila da se neće lepo provesti.

- Ako odigramo dobro i napravimo rezultat, odnosno dođemo do tog petog mesta, ima da padne nova tetovaža, pa šta bude. Nemam još ideju šta će to biti, ali sigurno neće nešto u fazonu „EP 2009". Mada, možda nije trebalo da vam otkrivam sve to jer mi je mama rekla da će me ubiti i skinuti sve tetovaže ako bude videla još jednu na meni - rekla je kroz smeh Milica Dabović.....
Doskorašnja igračica Bešiktaša veruje da plave gracije imaju šanse da naprave bolji rezultat nego 2007, kada su se plasirale između 12. i 16. mesta.
- Imam jako loše utiske sa EP pre dve godine jer smo ostvarile samo dve pobede. Ali, sada je situacija drugačija. Sa ovom ekipom, uz veliko srce i hladne glave, verujem da možemo da napravimo nešto više. Uvek sam bila optimista, verovala sam u uspeh i znam da smo svi spremni da napravimo iznenađenje na ovom šampionatu. Glavni cilj nam je da dobijemo sve mečeve koje objektivno možemo i da napravimo pomak ženske košarke u Srbiji. Svi smo dobro raspoloženi i idemo tamo da bismo se vratile ponosne i sa petim mestom - rekla je Dabovićeva.

Na pitanje koji je realan domet ove podmlađene reprezentacije, Dabovićeva je rekla da se sa ženama nikad ne zna.
- Mi smo žene, a kod žena ti se nikad ne zna, takav nam je mentalitet. Možemo da dobijemo najbolju, a i da izgubimo od slabije ekipe. Ali, sigurno je da nismo tim za ispadanje u prvom krugu i o tome nema priče. Možemo da dobijemo u grupi i Litvaniju i Tursku, pa i aktuelnog šampiona Rusiju. Idemo napred, idemo da se borimo i ja se nadam da ćemo, ako ne sada, jednog dana doći kući sa medaljom - poručila je Dabovićeva....

EP za košarkašice - raspored Srbije:

Grupa C

nedelja 7. jun
Litvanija - Srbija 12.30
Rusija - Turska 17.20

ponedeljak 8. jun
Srbija - Rusija 17.00
Turska - Litvanija 12.30

utorak 9. jun
Turska - Srbija 12.30
Litvanija - Rusija 19.15
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Myto
Ako osvojimo to peto mesto na EP u Letoniji, ima da padne nova tetovaža.
Malo sutra!

Gledam ovu kosarku i ne verujem.
Onaj Antonic, kao da ne gleda istu utakmicu kao ja. Petrovic je napravila pedeset gresaka, a postigla dva poena i on je jos uvek drzi na terenu. Jbt, ako su te igracice preko neke veze vec usle u reprezentaciju, zar ne bi trebalo onima koje znaju da igraju i nemaju los dan dati priliku da osete loptu i parket.

A Miljana Musovic mi se sve vise dopada...postace od nje jedna dobra kosarkasica...jednog dana :drkanje:

Jedino me Ana Perovic pozitivno iznenadjuje iz napada u napad. Ali...ona je old school kosarkasica, tako da nema potrebe mnogo ni trositi reci na hvaljenje iste.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!