Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Delete
Definitivno ne zelim da cujem nesto tipa "Buduci da sam ja student, a ti zaposlena, hajde plati pice".

do jaja :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By nev
ovo sam jednom cula i nadam se nikad vise. :odbij:
bilo je nesto tipa "cekacu koliko god je potrebno". da, bio je 1. date. kroz glavu mi je samo proslo "wtf...???" :shok2:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Reč ekstra.

I reč energija.

I da mi prepričava bilo kakvu dogodovštinu, pogotovo iz srednje škole.
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Čitajuci ovaj topic došla sam do jednog zaključka-

Prvi sastanak:

neka od ribica sa foruma + Plastični Mozak = Čist promašaj
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by nev
ovo sam jednom cula i nadam se nikad vise. :odbij:
bilo je nesto tipa "cekacu koliko god je potrebno". da, bio je 1. date. kroz glavu mi je samo proslo "wtf...???" :shok2:
Savrseno
ahahahahahahahahahahaha
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Originally posted by Hys.
Ne mora da znaci :mazi:
U pravu si, ipak je izgled moj najjaci adut... :retard: :ubise:
Korisnikov avatar
By Hys.
Znas kako, to je relativna kategorija vrlo...to svi znamo :)

Ono sto ja smatram privlacnim, 70 posto zenskog dela foruma ne nalazi privlacnim.

Recimo-

Give me a woman that looks like a man/boy anytime!

Ali umesto kd lang, ovde su uglavnom zastupljene slicice zenstvenih cica-o ukusima ne vredi raspravljati :)

Ali-za svakoga se nadje ponesto, jel :D
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
^

Ko o cemu, baba o ustipcima!

Zato i gotivim ovu zenu, jer je njena neprestana prica o butchicama, tu negde kvantitativno jednaka mojim baljezgarijama o Svedjankama! Bravo Hys., ja postujem tvoju ljubav prema deckama (nova rec, iju!) :opacupa:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Hys.
"ljubav prema deckama" da da da :klap:

Decka je tako lep izraz :D

:svedjanke:

:decke:

Treba bre smajliji ti da postoje, da se bar ponavljamo u sarenijoj formi :giggle:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Da, forumski san mi je da imam smajli koji bi predstavljao mene i neku viking devojku u zuto-plavoj odori i kikama... :sigh:

:drama:

Pisacemo moderatorima i izboriti se za nasa manjinska prava ;)
Korisnikov avatar
By elektron84
Mislim da ne postoje stvari koje ne bih volela da cujem. Slusala bih pazljivo i upijala sta god da izgovori, zato sam tu i dosla.
Sta vise, volim kad me iznenade nekim zanimljivim detaljima :grin:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
nemam pojma..slusala bih i slusala, i jedino ne bih volela da kuka. na bol, na zivot, na veze...samo to ne...nikako kukanje... :cekam: :oklagija:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Crazy_Bee
i jedino ne bih volela da kuka. na bol, na zivot, na veze...samo to ne...nikako kukanje...
:hail:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by the1whowished
Originally posted by Crazy_Bee
i jedino ne bih volela da kuka. na bol, na zivot, na veze...samo to ne...nikako kukanje...
:hail:
Hm...nisam bas shvatila. Da li ti smena i kad kuka da je boli glava, noga, ruka?

(mene hoce kuk cesto da boli i misic na lopatici, pa cesto kukam :lol: :ozbiljan: )
Korisnikov avatar
By Tomek
Ne bih voleo da mi se opet dogodi da pogledam seriju, pola filma i dnevnik na b92 dok tip razgovara o popravci kola s majstorom...
Korisnikov avatar
By lana-bg
Prvo cemo se cemo se verovatno cuti ili razmeniti par mailova.Vec tu cu znati da li je lez (ostalo me ne interesuje), da li je fanatik u bilo kom smislu,da li je politicki aktivna i sl. Ako je nesto od toga,necemo se ni videti...
Prilicno sam tolerantna, pa ima malo toga sto bi zenu zbog price na prvom sastanku moglo da diskvalifikuje.Uostalom,mogle bi smo i dalje da se druzimo jer to sto ne mislimo isto,ne znaci da sam ja u pravu.
Sa dosta toga bih ovde mogla da se slozim,ali mi jedna stvar nikako nije jasna:
-Od kad su to pozitivne i zdrave stvari postale lose??
Napisale ste- ne volim da mi prica o rukometu, zdravoj ishrani,kada narucuje kiselu vodu?!
Ok,i to mogu da razumem(evo potrudicu se),ali...
kako to da ni jedna od vas nije rekla npr- ne volim kada devojka previse pije, duva,drogira se,nezdravo zivi i sl?
Korisnikov avatar
By Titja
Originally posted by lana-bg
Prvo cemo se cemo se verovatno cuti ili razmeniti par mailova.Vec tu cu znati da li je lez (ostalo me ne interesuje),da li je fanatik u bilo kom smislu,da li je politicki aktivna i sl. Ako je nesto od toga,necemo se ni videti...
Prilicno sam tolerantna, pa ima malo toga sto bi zenu zbog price na prvom sastanku moglo da diskvalifikuje.Uostalom,mogle bi smo i dalje da se druzimo jer to sto ne mislimo isto,ne znaci da sam ja u pravu.
Sa dosta toga bih ovde mogla da se slozim,ali mi jedna stvar nikako nije jasna:
-Od kad su to pozitivne i zdrave stvari postale lose??
Napisale ste- ne volim da mi prica o rukometu, zdravoj ishrani,kada narucuje kiselu vodu?!
Ok,i to mogu da razumem(evo potrudicu se),ali...
kako to da ni jedna od vas nije rekla npr- ne volim kada devojka previse pije, duva,drogira se,nezdravo zivi i sl?
:klap:
Korisnikov avatar
By Forgiven
Ne bih volela da čujem na prvom sastanku ono što ne bih volela da čujem uopšte. Volim kada su zastupljene sve teme :hyper: , samo ne volim uzrečice i to one nimalo šarmantne tipa "brate", "kul", "ludilo"..
By RuznaGlupaZla
sve za sta steknem osjecaj da prevazilazi dubinu razgovora prvog sasranka
Korisnikov avatar
By Berlin
1.....price o njenim bivsim(bilo dobre ili lose) :zeva:

2.....izjave tipa: maco, hun, extra, ludilo...itn :shok2:

3.....da jos nije nacisto sa svojim seksualnim identitetom :astral2:

4.....da kao jos nije "probala" sa zenom :zacepi:

5.....da ustvari ima "ozbiljnu" heteroseksualnu vezu, koja je do te mere postala ozbiljna da su shfatili kako im je potrebna cura koja bi im razbila monotoniju u krevetu :wtf: ako ikad dozivim ovakav scenario, pobegla bih glavom bez obzira :uplasen:

6.....da je otvorena veza "tako cool" :D

7.....da je ona ustvari lezbejka, ali za ljubav i naklonost svojih roditelja mora imati i heteroseksualnog decka sa kojim je "reda radi", a koji zapravo poojma nema sta mu cura radi iza ledja :kesa:

Ima tu jos dosta toga za nabrajanje, ali za sada toliko.

:skuter:
Korisnikov avatar
By Berlin
Originally posted by KgCS3
^ :klap: :klap: Bravo devojko! :D
:sesir:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Forgiven
Ne bih volela da čujem na prvom sastanku ono što ne bih volela da čujem uopšte. Volim kada su zastupljene sve teme :hyper: , samo ne volim uzrečice i to one nimalo šarmantne tipa "brate", "kul", "ludilo"..

joj to "brate" kad ti uđe u govor...nema pomoći! imaj razumevanja :shmi:
Korisnikov avatar
By pthalo
"još uvek spavam u istoj sobi sa majkom (mada naš stan ima tri sobe za nas dvoje)"
Korisnikov avatar
By Berlin
Originally posted by Berlin
1.....price o njenim bivsim(bilo dobre ili lose) :zeva:

2.....izjave tipa: maco, hun, extra, ludilo...itn :shok2:

3.....da jos nije nacisto sa svojim seksualnim identitetom :astral2:

4.....da kao jos nije "probala" sa zenom :zacepi:

5.....da ustvari ima "ozbiljnu" heteroseksualnu vezu, koja je do te mere postala ozbiljna da su shfatili kako im je potrebna cura koja bi im razbila monotoniju u krevetu :wtf: ako ikad dozivim ovakav scenario, pobegla bih glavom bez obzira :uplasen:

6.....da je otvorena veza "tako cool" :D

7.....da je ona ustvari lezbejka, ali za ljubav i naklonost svojih roditelja mora imati i heteroseksualnog decka sa kojim je "reda radi", a koji zapravo poojma nema sta mu cura radi iza ledja :kesa:

Ima tu jos dosta toga za nabrajanje, ali za sada toliko.

:skuter:
Da...isto tako ne samo na 1. sastanku nego i uopste, strasno me odbija kad osetim koncentraciju balkanskog testosterona u zenskom obliku.

Ne volim gestikulacije i stav tela koji vristi :svesuzenemoje:

:nope: :nope: :nope:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by lana-bg
evo ja potpisujem za ovo--nisam ljubitelj opijanja i droga :cakstavise:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 32
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!