Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by RACABGPa naravno da mi je milo to što ti lažno tvrdiš da nisi mislio.Originally posted by *deni*sto je babi milo to joj se i snilo ...
Ovo ti je krajnje neprimeren i neukusan komentar, pun očigledno vulgarnih aluzija.
Malo kulture, molim vas.
ja sam mislio na suzavac i zasto mislis da je suzavac vulgaran
Originally posted by *deni*
Moram javno da se izvinem Renoiru što sam ga ujeo za vrat tokom pena party.
Nisam mogao da se uzdržim.
Originally posted by ~anAMORphOsé~Pa pazim ja.... Gde bih ti ja mladež uznemiravao... Takva mogućnost nikad i nikako ne dolazi u obzir.Originally posted by *deni*
Moram javno da se izvinem Renoiru što sam ga ujeo za vrat tokom pena party.
Nisam mogao da se uzdržim.
a zato si mi skinuo majicu i gurao u penu
elem..it's ok...nema sta da se izvinjavas...samo sam ja bio utripovao da si mi zakacio mladez, te odjurio do ogledala
no, posle umalo ne ostadoh i bez pantalona...
Originally posted by Lakiboy_nsBila i ja sa Lakijem, malo sam šantala zbog gipsa na nozi, ali sam se provela, mame mi.
Bio sinocke da overim ovaj klub i bilo je extra.Dobar prostor,relativno veliko,ulaz se ni ne placa,puno raspolozenih sexi dechaka spremnih na sve Dolazim jopet definitivno
Originally posted by Ruža LangIju, Ruzo...pa sta ti se desilo?
Bila i ja sa Lakijem, malo sam šantala zbog gipsa na nozi, ali sam se provela, mame mi.
Bravo za organizatore i Lakija koji me je vodio na štakama, zbog noge u gipsu.
Originally posted by Dušan Maljković
Molim te Dr M, kako možeš da kritikuješ novu eru u gej klabingu? Šta ti smeta što je pena kao povraćka, s obzirom da si mogao da dobiješ i govance na glavu? Budi srećan da se domaćin nije posrao i popišao po tebi! I šta ti ti narodnjaci smetaju, kad znaš da je Leonheart urabni DJ, pa je urbano i kad on pušta ćirilicu! Mnogo ste vi svi besni i tražite leba preko pogače!
Sledeće nedelje nastavak nove ere u gej klabingu -- Leonheart sa tavana prosipa svinjsku krv na posetioce, a veče je posvećeno sećanju na film "Keri"... Ekstra, zar ne?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!