Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mayce_NS
VAZNO OBAVESTENJE!!!!!

Postovani forumasi i prijatelji

Zbog pozorisnog festivala i zatvaranja Petrovaradinske tvrdjave
sutra-- subota 30.maja

YELLOW otkazuje zurku :( i izvinjava se na tome sto informaciju dobijate u poslednji cas,
ali kako u ovoj drzavi nista nefunkcionise normalno,tako su i nama javili sada u zadnji cas,da ce tvrdjava biti zatvorena...

Jos jednom se izvinjavamo i zahvaljujemo na razumevanju...

Druzimo se sledece subote a do tada se dobro zabavite...

Vas Yellow & MaYa
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
... а мене је моја душица, Таманоир, хтела да води сутра у тај Жути клуб.... Ц Ц Ц....
Korisnikov avatar
By Blady
dodji da se naduvamo, kao prasici...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Zatvorena tvrdjava pih... :roll:
Ja sam mislio da tvrdjavu kompletno zatvaraju samo zbog Exita :durenje:

Lm jel zna neko definitivno kakva je situacija sa tim ex-Jokerom odnosno sad klubom Taboo?
Jel to radi kao str8 klub ili je i dalje gay?
Neko kaze jedno, neko kaze drugo :neznam:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Laki, idi pa proveri :D

...lichno se nadam da je zabravljen i ne radi uopshte!

:sarana:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Armand nemoj biti tako zajedljiv...moras siriti ljubav i pozitivnu vibru naokolo kao ja :zen: :D

A ja veceraske necu nigde...mislim da cu se veceras zaljubiti :love: :gatara:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
Armand nemoj biti tako zajedljiv...moras siriti ljubav i pozitivnu vibru naokolo kao ja :zen: :D

Ne prdi, molim te.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by *deni*

Ne prdi, molim te.
:lol:
Korisnikov avatar
By Ruža Lang
Nisam niti jednom bila u provodu u NS, moraću da vidim šta tamo ima.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Ne prdi, molim te.
Kako ces mi tako ruzno reci :(

Ma j*bi se i ti pijanduro :prst:

:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Zrela si za zašivanje pizde, Lakibojka, vidim već...
:hekla:
Ima da ti je ušijem tako lepo, nećeš je posle ni osetiti, samo će te pecnuti, kao da te je komarac ujeo, pec, zzzzzzzz.....

:saint2:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Sinoc sam bila u Nublu, dakle ne prvi put ovako, vec prvi put uvece.. I bilo je bas ok, fina atmosfera, muzika mi je odgovarala, drustvo takodje.. I svidza mi se! Hocem opet! :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ima da ti je ušijem tako lepo, nećeš je posle ni osetiti, samo će te pecnuti, kao da te je komarac ujeo, pec, zzzzzzzz.....

Zasij bolje sebi usta da ne mozes da loces i pijes non-stop pa vise neces dolaziti na forum pijan i pisati ovakve budalastine :barf:

:kesa:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
На тврђави је 6. јуна драм анд бејс (са неким додатним жарновима) журка. Упад се не плаћа, долазе релативно јака имена.... па оно..... Иде неко????? Таманоир и ја смо контали да идемо а она ће повести још неко друштванце, ако се не варам :)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
На месту "World music" стејџа... Није у локалу....
Korisnikov avatar
By *deni*

Zasij bolje sebi usta da ne mozes da loces i pijes non-stop pa vise neces dolaziti na forum pijan i pisati ovakve budalastine :barf:

:kesa:
Laki ponovo iznosi neproverene tvrdnje, takoreći klevete.
Ne znam da li da ga tužim.
:iskusenje:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Deni-bla, bla, bla....

SKANDALOZNO:jel zna neko o cemu se radi u najnovijoj odluci gradskih vlasti da se i vikendom zabrani rad nocnim klubovima nakon 01h?

Ta odluka je navodno na predlog gradskog odbora za bezbednost vec izglasana u skupstini grada i to jednoglasno-sve stranke su glasale za to.
Sad je navodno gradonacelinik trazio da se primena te odluke odlozi zbog uticaja koje bi mogla imati na ugostiteljske objekte.

Ako je to tacno onda ce i vikendom sve u gradu morati da se zatvara do 01h i nema nista vise ni od klubova ni od provoda...jedino nam preostaje da izlazimo u grad u 8 uvece vikendom i da do 01 budemo kuci :perezube:
Sto znaci da je nocni zivot NS--a ovom odlukom prestao da postoji :shock:
By Ulix
@Deni-bla, bla, bla....

SKANDALOZNO:jel zna neko o cemu se radi u najnovijoj odluci gradskih vlasti da se i vikendom zabrani rad nocnim klubovima nakon 01h?

Ta odluka je navodno na predlog gradskog odbora za bezbednost vec izglasana u skupstini grada i to jednoglasno-sve stranke su glasale za to.
Sad je navodno gradonacelinik trazio da se primena te odluke odlozi zbog uticaja koje bi mogla imati na ugostiteljske objekte.

Ako je to tacno onda ce i vikendom sve u gradu morati da se zatvara do 01h i nema nista vise ni od klubova ni od provoda...jedino nam preostaje da izlazimo u grad u 8 uvece vikendom i da do 01 budemo kuci :perezube:
Sto znaci da je nocni zivot NS--a ovom odlukom prestao da postoji :shock:
Majko mila, da li su oni normalni? :neznam:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
MALA ISPRAVKA:*
*izvor radio021

Još nije izvesno da li će se predlog o skraćenju radnog vremena noćnih klubova, za koji su glasali svi članovi gradskog Odbora za bezbednost, naći pred odbornicima Skupštine grada na narednoj sednici za deset dana. Gradonačelnik, Igor Pavličić, izjavio je da treba dobro razmislitio pre nego što se radno vreme noćnih klubova skrati do ponoći, odnosno do jedan sat vikendom, zbog mogućih posledica za ugostitelje. Predsednik Odbora za bezbednost, Nemanja Starović, kaže za Radio 021 da je iznenađen izjavom gradonačelnika.

Odluka o skraćenju je doneta uz konsultacije sa policijom, čiji podaci govore da se najviše tuča i remećenja javnog reda i mira na ulicama događa u okolini noćnih klubova, posle jednog sata iza ponoći.

-znaci odluka jos nije usvojena u skupstini grada a ne zna se ni da li ce biti...nadajmo se da nece jer bi to znacilo SMRT nocnog zivota u Novom Sadu :sarana:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ništa, zabavljaćemo se po gajbama.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Makar shta kakve gajbe, kakvi bakraci, hocemo pravo izbora a ne da nas teraju kuci u 1 sat :alexis:
Deni ti si diplomirani pravnik...postoji nacin da se ovaj pokusaj unistavanja nocnog zivota NS-a osujeti,
Osim pritiska javnosti koji bi mogao uroditi plodom ako bi se ova odluka stvarno donela mogli bi pokrenuti inicijativu za ocenu ustavnosti takve odluke jer ona krsi ustavom zagarantovana prava na dobar provod :durenje:

Mogao bi ti da srocis zalbu i da budes pokretac inicijative u ime >grupe novosadskih gejeva< ? :novinar:
Korisnikov avatar
By *deni*
Slažem se sa idejom i predlažem da oformimo Komisiju i zakažemo sastanak na kojem ćemo koncipirati dopis, odnosno protestnu notu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja prepustam inicijativu i vodjenje iste u potpunosti tebi, svestan cinjenice da si ti ovde najstrucniji po profesiji za takvo nesto :sladoled:

Nego ako ta odluka prodje Novi Sad ce vikendom biti mrtav grad...moracemo izlaziti u BG non-stop a to bas i nije tako prakticno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja prepustam inicijativu i vodjenje iste u potpunosti tebi, svestan cinjenice da si ti ovde najstrucniji po profesiji za takvo nesto :sladoled:

Nego ako ta odluka prodje Novi Sad ce vikendom biti mrtav grad...moracemo izlaziti u BG non-stop a to bas i nije tako prakticno.
Ne sporim da sam najstručniji, ali ipak odbijam mogućnost da sav posao oko ove inicijative koju si pokrenuo padne na moja leđa.
Možemo zajedno to sve da obavimo, udruženim snagama.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
izlazim gde stignem.U globalu mi se ide mnogo ovih dana u Amneziju na pne partije al ajd:kada:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by sleepingsun
izlazim gde stignem.....
.... i živim iz inata !
:smeh:
:B
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!