Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Neko neće da ide kod drugarice, a neko, kao ti, i da hoće ne može da uđe! Na svim crnim listama si, BBB!
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Dušan Maljković
Neko neće da ide kod drugarice
Cisto informativno, ko je drugarica ?

:offtopic:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Pending-For-A-Bending
O cemu ti sad Hans pricas? LOL
lol
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne podnosim tu penu... i sinoc na moju nesrecu je bilo, ali ne previse... i uspeo sam na vreme da se izmaknem, da me ne umrlja!
By RACABG
Neko neće da ide kod drugarice, a neko, kao ti, i da hoće ne može da uđe! Na svim crnim listama si, BBB!
a neko moze da poshalje i finasiJsku inspekciju zbog fiskalnih racuna pa da stavi klub na crnu listu najcrnju .

P.S. evo ispravio sam i dodao slovo koje sam proguto kucajuci jesi sada zadovoljna delete posto vidim da ovlazis svaki put kada nekoga ispravis ..... ali imaj na umu da je to odlika glupih ljudi sa kompleksima isto kao i reshavanje ukrshtenih reci ... dokazujes sebi a onda i drugima da si pametna , ali koga boli kita da li ti jesi ili nisi to je tvoj problem i problem ljudi sa kojima delis realnost ..... i da naravno seljacizam na kub
By Pending-For-A-Bending
Cekaj, jel to ista prica kao onda kada si rekao da mi je zabranjen uaz u Apartman, pa sam usao besplatno jer sam bio na listi (doduse nije crna kao sto ti kazes)

U svakom slucaju, PAKI je svedok i moze da kaze da li ja lazem ili ti?
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Srećo, to što si popušila da bi ušla za dž -- a znaš ti i kome i kako -- te baš nešto ne kvalufikuje kao VIP personu. :kasalj:

A onda se ljudi sažališe -- em loše puši (od toga se 'leba neće najesti), em nema para da plati, hajde da je pustimo!:potapsava:
Korisnikov avatar
By *deni*
ahahahahahahahaha...
:smeh: :rotflmao:
Jao, odoh da legnem
:rida:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by RACABG
a neko moze da poshalje i finasisku inspekciju zbog fiskalnih racuna pa da stavi klub na crnu listu najcrnju .
FinansiJsku!!!
By Pending-For-A-Bending
Srećo, to što si popušila da bi ušla za dž -- a znaš ti i kome i kako -- te baš nešto ne kvalufikuje kao VIP personu. :kasalj:

A onda se ljudi sažališe -- em loše puši (od toga se 'leba neće najesti), em nema para da plati, hajde da je pustimo! :potapsava:
Dragi Maljkovicu,

pokazao si se sad da kad nemas argumenata uzimas da lupetas i izmisljas. Naravno, morao sam da te prijavim jer si poceo da pricas lazi i siris neistine o meni- to o besparici i pusnju kuca da bih usao je stvarno jadno. Cak i za tebe.

Ne zelim da se spustam na tvoj nivo pa sad da uzimam da lupetam i kao da ti se pravdam gde i sta radim i koliko para trosim.

Naravno, pomocu ova tvoja dva poslednja posta si lepo pokazao kakva si osoba, a iskreno, nisi ni tvog drugara Borisa prikazao u pozitivnom svetlu (mislim, koliko osoba mora da bude jadna da ti, navodno, zabrani ulaz u klub zbog mimoilazenja misljena)
By RACABG
ma duda to iz iskustva prica, verovatno je ona tako ulazila po klubovima penzionera !
Korisnikov avatar
By Tomek
Jeste li primetili da u vecini filmova i serija postoje dva lika koja se uopste ne podnose i da skoro uvek njih dvoje na kraju budu zajedno...

Javlja mi se da ce tako biti i za PFAB i Maljkovica...

:roflmao: :roflmao:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Tomek
Jeste li primetili da u vecini filmova i serija postoje dva lika koja se uopste ne podnose i da skoro uvek njih dvoje na kraju budu zajedno...

Javlja mi se da ce tako biti i za PFAB i Maljkovica...

:roflmao: :roflmao:
Ovo je stvaran zivot, a ne film ili serija. Mada cak ni u filmu/seriji, paralelnom svemiru, ludilu, ... ne bih bio sa Maljkovicem
Korisnikov avatar
By Madonna
PFAB i Maljkovic, to su srca dva, ljubili se grlili sve do pola dva, :setnja: :klap: :love:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Jebiga, provaljeni smo. I šta sad? Ništa! Raziđite se svojim kućama!

P.S. Ja sam mislio da je svima jasno da se za pušenje zajebavam, kao i za novac tj. da je očigledno reč o fiktivnom događaju u kontekstu našeg prepucavanja koej zabavlja forum. Sad vidimd a su to svi shvatili sem tebe. Ne zato što si glup, nego zat što sve uzimaš za zlo. A ja sve ovo shvatam kao opštenarodno veselje.

Odjava.
Korisnikov avatar
By Vel boy
e shta cesh kada za sve shto racabg i medo kazu duzni smo da verujemo, a shto se za njih rekne to su "lazi, neistine.." i prijavljuju.... :zongler:
Korisnikov avatar
By Frey
Sledeće nedelje nastavak nove ere u gej klabingu -- Leonheart sa tavana prosipa svinjsku krv na posetioce, a veče je posvećeno sećanju na film "Keri"... Ekstra, zar ne?
Ја ћу да будем жртвено прасе!!!
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Vel boy
e shta cesh kada za sve shto racabg i medo kazu duzni smo da verujemo, a shto se za njih rekne to su "lazi, neistine.." i prijavljuju.... :zongler:
:ubise:
By RACABG
@ vela PICKAAAAAAAAAA BUUUUUUUUUUUUUUUUU
By alexandermagic
:lol:

_ _ _

Je l’ ovo korisnik Dule želi po svaku cijenu za sebe jednog autentičnog meda da ga pazi, mazi i čuva kao zjenicu oka svog? Slika

Šala.

Pretjerujete s obostranim nipodaštavanjem. Behave yourselves, you two! :domino:
By RACABG
podrzavam svaki klub koji posteno radi i koji se ne koristi za pranje novca od donacija.
Korisnikov avatar
By *deni*
Moram javno da se izvinem Renoiru što sam ga ujeo za vrat tokom pena party.
Nisam mogao da se uzdržim.

:chestram:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Frey
Sledeće nedelje nastavak nove ere u gej klabingu -- Leonheart sa tavana prosipa svinjsku krv na posetioce, a veče je posvećeno sećanju na film "Keri"... Ekstra, zar ne?
Ја ћу да будем жртвено прасе!!!
Neces, tebe ce Laki da pazi to vece da ti se nista ne desi :D

:chestram:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemojte tako, krv mladih djeva je blagotvorna za nas matore devojke.
Ima takvih primera u istoriji, da su se baronice kupale u krvi mladih djeva i tako čuvale vitalnost.
U današnjim uslovima je to nedopustivo i strogo zabranjeno,
Zato predlažem da se kupamo u svinjskoj ili živinskoj krvi, jer to nije nikakvim propisom zabranjeno, a kažu da je hranljivo za kožu.
:kada:
Šta mislite ?
Svakako će biti bolje od one pene spravljene od TAŠ deterdženta, od koje peku oči, pa smo the1whowished i ja morali da trčimo posle u klozet da ispiramo oči.
By RACABG
Originally posted by *deni*
Svakako će biti bolje od one pene spravljene od TAŠ deterdženta, od koje peku oči, pa smo the1whowished i ja morali da trčimo posle u klozet da ispiramo oči.
jeste sigurni da vam je bas pena ushla u oci ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Apsolutno.
Zbog čega izražavate sumnju ?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne znam sta ti strcas, ali ovo jeste bila prava Radna Zena pena.
@*deni*: Nisam ja trcala sa tobom. Ostala sam i ujutru nemala sta da vidim.

Sto se tice kluba, u meni ne budi zelju za ponovljenim susretom.
Naziv kluba je pomalo autoironican, ako smem dodati, imajuci u vidu ljude koje sam videla tamo da vrckaju.
By RACABG
Apsolutno.
Zbog čega izražavate sumnju ?
u svoj toj peni gde se nista nevidi moglo je da strcne i nesto drugo u okice pa da pena bude nevino okrivljena :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ovo ti je krajnje neprimeren i neukusan komentar, pun očigledno vulgarnih aluzija.
:smeh:
Malo kulture, molim vas.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!