- 31 Maj 2009, 15:15
Neko neće da ide kod drugarice, a neko, kao ti, i da hoće ne može da uđe! Na svim crnim listama si, BBB!
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Dušan Maljkovića neko moze da poshalje i finasiJsku inspekciju zbog fiskalnih racuna pa da stavi klub na crnu listu najcrnju .
Neko neće da ide kod drugarice, a neko, kao ti, i da hoće ne može da uđe! Na svim crnim listama si, BBB!
Originally posted by Dušan MaljkovićCekaj, jel to ista prica kao onda kada si rekao da mi je zabranjen uaz u Apartman, pa sam usao besplatno jer sam bio na listi (doduse nije crna kao sto ti kazes)
Originally posted by Dušan MaljkovićDragi Maljkovicu,
Srećo, to što si popušila da bi ušla za dž -- a znaš ti i kome i kako -- te baš nešto ne kvalufikuje kao VIP personu.![]()
A onda se ljudi sažališe -- em loše puši (od toga se 'leba neće najesti), em nema para da plati, hajde da je pustimo!![]()
Originally posted by TomekOvo je stvaran zivot, a ne film ili serija. Mada cak ni u filmu/seriji, paralelnom svemiru, ludilu, ... ne bih bio sa Maljkovicem
Jeste li primetili da u vecini filmova i serija postoje dva lika koja se uopste ne podnose i da skoro uvek njih dvoje na kraju budu zajedno...
Javlja mi se da ce tako biti i za PFAB i Maljkovica...
![]()
![]()
Originally posted by Vel boy
e shta cesh kada za sve shto racabg i medo kazu duzni smo da verujemo, a shto se za njih rekne to su "lazi, neistine.." i prijavljuju....![]()
Originally posted by FreyNeces, tebe ce Laki da pazi to vece da ti se nista ne desiOriginally posted by Dušan MaljkovićЈа ћу да будем жртвено прасе!!!
Sledeće nedelje nastavak nove ere u gej klabingu -- Leonheart sa tavana prosipa svinjsku krv na posetioce, a veče je posvećeno sećanju na film "Keri"... Ekstra, zar ne?
Originally posted by RACABGApsolutno.Originally posted by *deni*jeste sigurni da vam je bas pena ushla u oci ?
Svakako će biti bolje od one pene spravljene od TAŠ deterdženta, od koje peku oči, pa smo the1whowished i ja morali da trčimo posle u klozet da ispiramo oči.
![]()
Originally posted by RACABGNe znam sta ti strcas, ali ovo jeste bila prava Radna Zena pena.Originally posted by *deni*jeste sigurni da vam je bas pena ushla u oci ?
Svakako će biti bolje od one pene spravljene od TAŠ deterdženta, od koje peku oči, pa smo the1whowished i ja morali da trčimo posle u klozet da ispiramo oči.
![]()
Originally posted by *deni*u svoj toj peni gde se nista nevidi moglo je da strcne i nesto drugo u okice pa da pena bude nevino okrivljenaOriginally posted by RACABGApsolutno.Originally posted by *deni*jeste sigurni da vam je bas pena ushla u oci ?
![]()
Zbog čega izražavate sumnju ?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!