Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by zboOMa lep je i biciklizam - tj. meni se dopada priroda, Italija je prelepa - ali tenis je tenis, boga mu poljubim.
ne bih da gresim dushu, ali meni je i ponavljam MENI totalno idiotski ceo dan prenositi biciklizam koji se odvija u jebenim etapama, pa cak i ako jednu promasite tu je sledeca i sledeca i sledeca i tako u jbn nedogled...a teniski mec gledate jednom dobijete pobednika i idemo dalje, dakle nikada se ne desavaju iste stvari...a opet ovi majmuni pedlaju i pedlaju i pedlaju i tom pedlanju nema kraja ne kapiram zaista.
ali ok, ne bih da uvredim postovaoce biciklizma i naravno eurosport ima pravo da prenosi sta hoce i kada hoce, ali nasi idioti su posebna prica....
Originally posted by SunceAna je mogla barem da izgubi u 3 seta, ako već nije imala šanse... a stvarno mi je bzvz što je ispala...
Protiv Ane moze samo ona igracica koja ne igra sa spinom, kao sto je Azarenka. Protiv Azarenke treba igrati kao Jelena, dubokim loptama sa spinom, posebno top spin udarac na forhend.
Originally posted by LunjaJa sam za to da se uvedu još dva ES kanala (ES3 i ES5 -> ES4 mi se ne sviđa
@ zboo
giro se upravo zavrsio - SKROZ. od sada moze lakse da se prati tenis.![]()
inace, ni ja ne razumem toliku fascinaciju biciklizmom, dok drugi program eurosporta obicno bleji u prazno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!