Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Zelim posetiti ovaj klub, da ga vidim... i zbog vlasnika....
To su dve stvari zbog cega cu doci, ne znam da li ovaj vikend, sledeci ili sl...
Nista, pa cak ni vasi komentari me nece smetnuti...
S` obzirom da sam sa vlasnikom ok, nadam se da ce me lepo ugostiti :)
Korisnikov avatar
By sleepingsun
e sad,jel ova tema obavestenje o klubu ili prepucavanje leona i dusana/ :cowboy:
i ja cu videt klub,jednom.
Korisnikov avatar
By Blady
Meni se cini da je obavestenje...
Korisnikov avatar
By Delete
Hoce li ovog vikenda raditi klub?
By Hans
Jao Laki , stvarno, bash nemate stida!! :)

@just me : Ne vredi Just, neke stvari su u srpskom gay zhivotu postale toliko izlizane da oni koji nas ne vole mogu samo da nam se smeju. Ali ovde, kao i za sve u ovoj zemlji, postoji ono chuveno "ako ti se ne svidja-idi"... na tome sve pochiva.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by just_me
Originally posted by Hans_87
Ne verujem da cu doci. I ono malo zhelje koju sam imao pojela je kiselina iz zheluca kad sam prochitao sve ovo...Nosite se i vi i vashi klubovi, i vash aktivizam i vasha "razlichitost". Mozhete biti i marsovci ako hocete, ali od svog ponashanja i mentaliteta karakteristicnog za srbende nikako ne mozete pobeci. To ste jednostavno vi. Zhivot u Srbiji vas je tome nauchio i jednostavno tako funkcionishete- iz lazi u laz, iz tracha u trach. Na sve moguce nacine materijalizujete neciji seksualni zivot i namecete te rupcage od klubova sa losom ventilacijom kao jedini nacin da nekome dokazete svoj seksualni identitet. E, sa tim istim identitetom mozete na neki od stadiona zajedno sa onom marvom tamo. Sto si ti veci covek od nekoga ko je Rom? Sram vas bre bilo vise. FUJ!!!!!!
Da li sam ti ikada rekao koliko te volim==???===!!!!====

:up: :up: :up:
Pa iznajmite sobu :D
Imate u centru Beograda da iznajmite fin stančić sa punim komforom - dva dana - 35 evra.
Također imate i jako ugodne hostele sa simboličnim cenama noćenja, uz bogat doručak.
Pa izvolite.
:fuckbed:
By Hans
Originally posted by *deni*
Originally posted by just_me
Originally posted by Hans_87
Ne verujem da cu doci. I ono malo zhelje koju sam imao pojela je kiselina iz zheluca kad sam prochitao sve ovo...Nosite se i vi i vashi klubovi, i vash aktivizam i vasha "razlichitost". Mozhete biti i marsovci ako hocete, ali od svog ponashanja i mentaliteta karakteristicnog za srbende nikako ne mozete pobeci. To ste jednostavno vi. Zhivot u Srbiji vas je tome nauchio i jednostavno tako funkcionishete- iz lazi u laz, iz tracha u trach. Na sve moguce nacine materijalizujete neciji seksualni zivot i namecete te rupcage od klubova sa losom ventilacijom kao jedini nacin da nekome dokazete svoj seksualni identitet. E, sa tim istim identitetom mozete na neki od stadiona zajedno sa onom marvom tamo. Sto si ti veci covek od nekoga ko je Rom? Sram vas bre bilo vise. FUJ!!!!!!
Da li sam ti ikada rekao koliko te volim==???===!!!!====

:up: :up: :up:
Pa iznajmite sobu :D
Imate u centru Beograda da iznajmite fin stančić sa punim komforom - dva dana - 35 evra.
Također imate i jako ugodne hostele sa simboličnim cenama noćenja, uz bogat doručak.
Pa izvolite.
:fuckbed:
O Gospode! Just i ja smo sms ortaci, batice..kako god. :smeh: Koji hotel, koji stan, shta je vama...
By RACABG
ja znam gomilu likova koji traze ortaka za sex .... pun romeo takvih :)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ja danas, od jednog forumasa, dobih informaciju da se ovaj klub sad drugacije zove i da je sutra tamo neka pena party...

Zna li neko nesto konkretnije o tome ???

:hmm: :hmm: :hmm:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by RACABG
ja znam gomilu likova koji traze ortaka za sex .... pun romeo takvih :)
a ja iznajmljijem diskretne sobe za takve ... cena vise nego pristupacna

:smeh:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Dr. M
Ja danas, od jednog forumasa, dobih informaciju da se ovaj klub sad drugacije zove i da je sutra tamo neka pena party...

Zna li neko nesto konkretnije o tome ???

:hmm: :hmm: :hmm:
Hram X a pena party jeste najavljena ... :balerina:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Znaci, opet dodjosmo do legendarnog X-a...

Da, ocekujemo i slican provod ?

Btw, kakav je stav uprave kluba o duvanju ???
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jbt sta da obucem za taj pena party? :nerd:
Jel ostaju fleke od toga :lol:

A klub se sad zove Hram X?
Interesantno :pop:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Jbt sta da obucem za taj pena party? :nerd:
Jel ostaju fleke od toga :lol:
Dobro raspolozenje i kupace gace ( taman da izreklamiras pozadinu )... :mljac:

A, fleke ti sigurno nece ostati... ako sa slavinama budes pazljivo rukovao...

:pervert:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Mi smo upravo doneli odluku da overimo taj famozni pena party!

A, stize i :carica:

Vece za pamcenje, u najvi... :redaljka:

:yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Pozadinu cuvam za sebe i za nekog posebnog dechka :)

Nasao sam slike ovog kluba na Romeu i jeste sad se zove Hram X i slike enterijera deluju obecavajuce a to sto se klub nalazi odmah pored jedne od najbitnijih i dobro obezbedjenih drzavnih institucija je takodje veliki plus zbog bezbednosti :fancyklap:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mi smo upravo doneli odluku da overimo taj famozni pena party!

A, stize i :carica:

Vece za pamcenje, u najvi... :redaljka:

:yay: :yay: :yay:
Stižem, stižem :pas: , pa da zaronimo u tu famoznu penu.
:roni:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by *deni*

Stižem, stižem :pas: , pa da zaronimo u tu famoznu penu.
Sad ozbiljno...kakve toalete da pripremimo?

Ja sam bio na par pena party-a i tamo smo svi bili u kupacim gacama, sortsevima,ribe u brusevima...da ne kazem polugoli...

Sad...ne verujem da ce ovde biti bas tako, pa sam u nedoumici ?

:tetka: :misli:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ne znam. Upravo zbog te pene ne planiram mnogo da se cifram, no samo košulja i farke i VOZI MIŠKO !
:pas: :roni:
To predlažem i vama.
Ispod mogu i neke šik gaćice, ako dođe do skidanja u peni.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dušan Maljković
To je ta nova era u gej klabingu... Posetioce posaditi na bicikle što prave struju, pa da pedalaju do u besvest, ako hoće da im pena pada po glavama...

P.S. Ima li neko sem mene deja vu na onaj događaj kada su umesto magle u čuveni VIP ubacili suzavac? Ako se ovde sprema pena, ne bi me izenadilo da se po posetiocima izlije za te prilike posebno pripremljen sadžaj septičke jame... :shrug:
:lol:
By RACABG
Originally posted by Seaman
To je ta nova era u gej klabingu... Posetioce posaditi na bicikle što prave struju, pa da pedalaju do u besvest, ako hoće da im pena pada po glavama...

P.S. Ima li neko sem mene deja vu na onaj događaj kada su umesto magle u čuveni VIP ubacili suzavac? Ako se ovde sprema pena, ne bi me izenadilo da se po posetiocima izlije za te prilike posebno pripremljen sadžaj septičke jame... :shrug:
:lol:
semane ovo ni najmanje nije smeshno

trudicemo se da pljunemo na sve i svakoga kako bi nashi prijatelji imali monopol na pederskim klubovima :jadno:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Pa...nemam bas pohvalnih reci za party...

Muzika je bila horor...vec oko dva su pustali neke narodnjake, koje cak ni ja nikad nisam cuo... :bljak:

Prostor je odlican, ali dzaba kad je unutra temperatura skoro nepodnosljiva...

O peni tek da ne pricam...uzas...kao da su je pravili od Tas deterdzenta...neprijatnog mirisa, lepljiva, kao da se neko ispovracao po tebi...uzas...

Sve u svemu...porazavajuce...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Pa zar je i tamo pretoplo iako lokal nije u podrumu?
Sta ce tek biti na leto kad udare vrucine...o well tako je u svim klubovima valjda.

Bar je prostor lepo sredjen. :dina:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Pa...nemam bas pohvalnih reci za party...

Muzika je bila horor...vec oko dva su pustali neke narodnjake, koje cak ni ja nikad nisam cuo... :bljak:

Prostor je odlican, ali dzaba kad je unutra temperatura skoro nepodnosljiva...

O peni tek da ne pricam...uzas...kao da su je pravili od Tas deterdzenta...neprijatnog mirisa, lepljiva, kao da se neko ispovracao po tebi...uzas...

Sve u svemu...porazavajuce...
Molim te Dr M, kako možeš da kritikuješ novu eru u gej klabingu? Šta ti smeta što je pena kao povraćka, s obzirom da si mogao da dobiješ i govance na glavu? Budi srećan da se domaćin nije posrao i popišao po tebi! I šta ti ti narodnjaci smetaju, kad znaš da je Leonheart urabni DJ, pa je urbano i kad on pušta ćirilicu! Mnogo ste vi svi besni i tražite leba preko pogače!

Sledeće nedelje nastavak nove ere u gej klabingu -- Leonheart sa tavana prosipa svinjsku krv na posetioce, a veče je posvećeno sećanju na film "Keri"... Ekstra, zar ne?
Korisnikov avatar
By Dr. M

Molim te Dr M, kako možeš da kritikuješ novu eru u gej klabingu? Šta ti smeta što je pena kao povraćka, s obzirom da si mogao da dobiješ i govance na glavu? Budi srećan da se domaćin nije posrao i popišao po tebi! I šta ti ti narodnjaci smetaju, kad znaš da je Leonheart urabni DJ, pa je urbano i kad on pušta ćirilicu! Mnogo ste vi svi besni i tražite leba preko pogače!

Sledeće nedelje nastavak nove ere u gej klabingu -- Leonheart sa tavana prosipa svinjsku krv na posetioce, a veče je posvećeno sećanju na film "Keri"... Ekstra, zar ne?
Ako je to nova era gay klabinga ne preostaje mi nista drugo nego da se prijavim u Crnu Reku, da probaju da me izlece od pederluka...bolje tako kad se vec ne uklapam u taj novi vid gay drustvenog zivota... :hekla:

Btw, cisto sumnjam da je tamo iko i cuo za Keri.
Tu se ne pojavljuju ni Jeca, ni Ceca, a i nije ga rezirao Dejan Milicevic...

Vrhunac cele price je bio kad nas je obezbedjene na vratima culo da idemo do Apartmana...Malo je falilo da dobijemo preko picke, na sam pomen drugog kluba... :sekirica:

... 'bem ti pederluk !!!
Korisnikov avatar
By KiWi
Vrhunac cele price je bio kad nas je obezbedjene na vratima culo da idemo do Apartmana...Malo je falilo da dobijemo preko picke, na sam pomen drugog kluba... :sekirica:

... 'bem ti pederluk !!!
???

Mora ozbiljno da se porazgovara sa upravom kluba ... zar se tako bore protiv konkurencije???

Iskreno se nadam da će se autor teme oglasiti povodom ovoga ... takve stvari ne bi smele da se dešavaju!!!!

Update ... autor se oglasio u2u porukom ... ne bih da citiram, da ne kršim pravilnik ... rekao je par reči, ništa bitno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Morala sam oči da ispiram posle te pene, đavo me terao da se nadnosim nad mlaz.
:njuska:
:smeh:
:rida:
By Pending-For-A-Bending
Maljkovicu smaras. Ako neko nece da ide kod tvoje drugarice- neka ne ide. Nema potrebe da miniras.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!