Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Li
Znaci ne verujem da oko naseg vladike kruze ovi lesinari. Nedaju mu ni da umre na miru. Iako je bolestan nije mrtav a i pri sebi je a oni sire laznu vest kako bi ga lakse smenili. Pa on je covek svetac a oni bi da ga posalju u penziju. Pa sto mog Sv Nikolu ne poslase u penziju.
Kakav bezobrazluk... ma plakacemo mi tek koja ce mafija doci na celu crkve... umesto da posete coveka da vide kako je jel mu nesto treba... oni mu podmecu papire da podpise ostavku pa da se oni medjusobno posle biju ko ce da ga nasledi. :cupakosu:
yep....
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by Li
Znaci ne verujem da oko naseg vladike kruze ovi lesinari. Nedaju mu ni da umre na miru. Iako je bolestan nije mrtav a i pri sebi je a oni sire laznu vest kako bi ga lakse smenili. Pa on je covek svetac a oni bi da ga posalju u penziju.
Mislis, patrijarha?
Originally posted by Li
Pa sto mog Sv Nikolu ne poslase u penziju.
Idi, muvaj sleepingsun, slicno razmisljate. :smeh:
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Myto
Originally posted by Li
Znaci ne verujem da oko naseg vladike kruze ovi lesinari. Nedaju mu ni da umre na miru. Iako je bolestan nije mrtav a i pri sebi je a oni sire laznu vest kako bi ga lakse smenili. Pa on je covek svetac a oni bi da ga posalju u penziju.
Mislis, patrijarha?

DA... moja greska:sudija:
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
Um... strictly speaking, i patrijarh je vladika. Vladika je samo narodski naziv za episkopa, a i patrijarh je "samo" episkop.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ono sto meni posebno upada u oci u celoj prici je to da se gradjanin Gojko S. nalazi u APARTMANU VMA oko godinu i po dana.
Prva cudna stvar je ta sto naprasno svoju sudbinu ne prepusta u ruke sefa mu, nego lekarske, a za obicno pucanstvo propagira upravo suprotno.
I kao covek od naroda i iz naroda, zar mu ne bi bilo 'lepse' medju tim obicnim svetom na ciji racun se on i izlezava na VMA?
I otkad popovi imaju pravo i na vojno zdravstveno osiguranje?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Wilhelmina
I otkad popovi imaju pravo i na vojno zdravstveno osiguranje?
Otkad se crkva uvukla u sve pore ovog posrnulog drustva.
:nazalost:
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
Za zdravstveno osiguranje ne znam, ali prvi put čujem da Patrijarh (ili bilo ko normalan iz Crkve) propoveda protiv medicine.
Korisnikov avatar
By Li
[quote]Originally posted by Wilhelmina

Prva cudna stvar je ta sto naprasno svoju sudbinu ne prepusta u ruke sefa mu, nego lekarske, a za obicno pucanstvo propagira upravo suprotno.
I

Mesas vere... ovo o cemu ti pricas su sekte iz americkih filmova... :beba:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!