Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by MytoPo toj logici, bolje da te tucem ja jer si glup, nego da te pretuku na nekoj utakmici (recimo) jer navijas za drugi klub, tako?
Ali kao laik, ja cu da kazem da je bolje da ih tuku u ustanovama u kojima se mozda i skinu sa tog zla, nego da ih tuku po ulicama jer su pokusali da obiju trafiku, ili ukradu radio iz kola.
Originally posted by WilhelminaOriginally posted by MytoPo toj logici, bolje da te tucem ja jer si glup, nego da te pretuku na nekoj utakmici (recimo) jer navijas za drugi klub, tako?
Ali kao laik, ja cu da kazem da je bolje da ih tuku u ustanovama u kojima se mozda i skinu sa tog zla, nego da ih tuku po ulicama jer su pokusali da obiju trafiku, ili ukradu radio iz kola.
Originally posted by DeleteOriginally posted by WilhelminaOriginally posted by MytoPo toj logici, bolje da te tucem ja jer si glup, nego da te pretuku na nekoj utakmici (recimo) jer navijas za drugi klub, tako?
Wilhelmina, svaka cast!
Originally posted by Ulix
Ono što smo videli izgleda brutalno. Iskreno rečeno, mnoge stvari izvučene iz konteksta izgledaju brutalno. Znate, prva stvar koja vam izgleda prilično nelogično je da u manastiru ili pri manastiru, čovek koji sprovodi ono fizičko nasilje u kratkim pantalonama, što je potpuno neuobičajeno za mastirski ambijent. Znači postoji čak i sumnja šta se zapravo tu događa, tj sumnja u autentičnost snimka.
Dakle, problem je u kratkim pantalonama, a ašov u leđa je izvučen iz konteksta.
Aleksandro Janković, kako te ne voleti!
Originally posted by sleepingsun
nedavno sam citala da odredjene klinike u rusiji takodje primenjuju prebijanje kao meru samo sto narkomani koji odlaze na kliniku moraju da potpisu da se slazu sa svim metodama i znaju sta ih ceka.I da su e klinike medju najuspesnijim po broju izlecenih.Sad ko je tu krsio zakon,ko nije,,,kome se moze,kome ne moze..ja i dalje mislim da jbt moze to da prodje i bez batina,ali ne znam./..
Originally posted by KiborgNe verujem da batine ikad mogu da daju bolje rezultate od nenasilnog lecenja. Ako bi te analize bile i npr slicne po izlasku, kod droge je dodatna opasnost vracanje pa bi trebalo uraditi i analize nakon nekog vremena. Ja sam ubedjena da bi one isle u korist nenasilnog lecenja. Covek moze da promeni svoje ponasanje samo ako je svestan njegovih uzroka, ako pronadje nove motive za drugacije ponasanje i sposobnost da drugacije reaguje u situacijama u kojima je ranije posezao za drogom. Batine nisu put ni za sta od toga. One samo mogu da probude strah od fizicke kazne, dok je pacijent tu na "lecenju", cim izadje odatle ili posle nekog vremena gubi se veza "droga - fizicka kazna", a od toga pa do ponovnog ulaska u svet droge verovatno onda nije dalek put...
Nešto se uopšte i ne uzbuđujem preterano kad vidim te snimke.
Baš me briga što biju narkomane, pogotovo one koji to hoće, jer verujem da nisu baš neobavešteni da je fizičko nasilje jedan od metoda lečenja tamo gde idu.
Ja sam za to da se napravi statistika o uspešnosti lečenja kod popova, sa batinama po debelom mesu i da se to uporedi sa drugim "gospodskim" metodama pa da se na osnovu toga zaključuje. Za sve ove godine verjem da bi mogao da se formira statistički reprezentativan uzorak.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!