Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by broXOriginally posted by foolishali Ana i Safina ce ne mogu da se sretnu u finalu jer se srecu vec u cetvrtfinaluOriginally posted by broXae recimo isto kao i prosle godine ana-safinaOriginally posted by foolishkakva je to prognoza, daj nesto konkretno..u tome i jeste fazon
vilajmsove u finalu? nema sanse...
jedna ruskinja sigurno, i mozda jedna srpkinja...![]()
mada ne bih smeo da se kladim....
try again![]()
Originally posted by foolishJJ ce ispasti do cetvrtog kola, ako bude igrala kao sto je igrala ove sezone. Ona je prosle godine bila konstantno dobra, ove je konstantno ocajna. Zao mi je, ali ja stvarno ne vidim sta bi ona mogla da promeni u svojoj igri za pet dana.
2. j.j.-safina
Originally posted by Ulixsve to stoji, ali ove godine su sve toliko lose da ne mozes ni za jednu sa bilo kakvom sigurnoscu da kazes da ce uopste stici do druge nedelje...Originally posted by foolishJJ ce ispasti do cetvrtog kola, ako bude igrala kao sto je igrala ove sezone. Ona je prosle godine bila konstantno dobra, ove je konstantno ocajna. Zao mi je, ali ja stvarno ne vidim sta bi ona mogla da promeni u svojoj igri za pet dana.
2. j.j.-safina
Originally posted by Ulix
ove je konstantno ocajna. Zao mi je, ali
Originally posted by Lakiboy_nsLaki, nemas pojma!
Ponavljam svoju prognozu zasnovanu na trenutnoj formi nasih predstavnika
Nole 1/2 finale a mozda cak i finale.
Ana 1/4 finale
Jelena 1/8 finala
![]()
Originally posted by Sunce+ Ona je jedna jezivo talentovana teniserka.Originally posted by spliffTakodje, njen trener je Anin bivsi trener koji ce joj dati jako vazne savete.Originally posted by Sunceapsolutno se slazem, kolega
Problem moze da bude Wozniacki. Ta mala ima da tera Jelenu da izlazi na mrezu.![]()
Originally posted by UlixOriginally posted by foolishJJ ce ispasti do cetvrtog kola, ako bude igrala kao sto je igrala ove sezone. Ona je prosle godine bila konstantno dobra, ove je konstantno ocajna. Zao mi je, ali ja stvarno ne vidim sta bi ona mogla da promeni u svojoj igri za pet dana.
2. j.j.-safina
Originally posted by cumpigМожда је реч ипак нека друга, уместо изблици. Бљесак, можда?
jebote, uz 50(!) vinera, ovo je bila ipak tesna pobeda. to moze samo ana.
ali, kad su bili oni izblici (ovo je valjda i srpska rec) savrsenog tenisa, bilo je zastrasujuce, kiler forhend!
Originally posted by KgCS3ona prognoza za ligu sampiona je bila ipak mnogo realnija, a osnovni razlog negiranja je bila moja velika pristrasnostOriginally posted by broXTo si rekao i za ligu sampionaOriginally posted by KgCS3
Sto se zena tice Ivanovic vs Jankovicajd' sad stvarno
![]()
![]()
Originally posted by VukodlakVenus i Serena znaju najbolje da pobede Safinu. Venus ima titulu na sljaci ove sezone, u Acapulku, a tamo je u finalu pobedila Penetu: 6/2 6/1, sto je fantastican uspeh imajuci u vidu da je Peneta sljakofilka i da je pobedjivala Venus. U trecem setu, u mecu protiv Safine, samo je vise gresila, uopste Safina nije igrala bolje. Licilo je kao da Venus opipava izdrzljivost Safine i cake u igri. U odnosu na prethodne sezone, Crna Venera se mnogo popravila na sljaci, igra konstantnije, manje gresi, i dalje ima odlican servis. Dobra stvar sa Venus je to sto ona igra bolje kako takmicenje prlazi, a i to sto je Zvonareva odustala.
Venus u finalu? Sunce, ti duvo nešto?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!