Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by ...Sitnicava...
Ja kad vidim da neko tako nosi tašnu, toliko me probode u stomaku da mi dijareja ne gine. A ako nemam obližnji wc onda ih proklinjem do kraja života. Ja da obavljam veliku nuždu u prirodi zbog tih majmunki! Užas. Kako samo mogu!
aha, znaci to sluzi kao laksativ. sve ok onda. :evilgrin:
Korisnikov avatar
By Neve
Originally posted by Swanheart
andro-butch-femm-tomboy...da ne nabrajam dalje

cemu potreba za svim tim podelama?
Ljudi su očito skloni klasificiranju, svjesno ili nesvjesno.. sa potrebom ili bez iste..
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Neve
Ljudi su očito skloni klasificiranju,
Jasno
svjesno ili nesvjesno..
Jasno
sa potrebom ili bez iste..
Mislis li ti da za tim ima potrebe ili ne?
Korisnikov avatar
By elektron84
Sta fali etiketiranju?
To je kao kad odes u Rodic ili Univer, a tamo milina jedna, sve poredjanjo po policama. To je idealno za nas sa losom orijentacijom u prostoru, cisto da se lakse snadjemo!
Mozda se WC papiru ne svidja sto je pored Domestosa ili Bonuxa, ali ga niko nece sutati i gaziti tamo.
Pomaze to redjanje po fijokama i policama jer vecina bolje funkcionise u uredjenom sistemu.

Drugim recima, zovi me i loncic samo me nemoj razbiti!
By J...
Originally posted by BellyButton

Koje su karakteristike tomboy lezbejki i odakle ta izvedenica?

I mene ovo zanima? :nerd:
Korisnikov avatar
By elektron84
Pa sad, ne znam da li postoji tu neka razlika. I jedne i druge se ponasaju kao decaci.
starsailor??
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by starsailor
decak nije muskarac :D
Ako sam dobro razumeo, a fokusiram se samo na odecu, te lezbejke se oblace kao decaci, npr. oblace trenerke, stavljaju lance na pantalone, imaju prljave patike (bar decaci u mom okruzenju su takvi), a muskarci su oni kravatirani? I one lezbe u kosuljama, sa kravatama, koje kostaju kao patike ovog decaka su bucice?
U tome je poenta? Ili sam je promasio? :)
Korisnikov avatar
By starsailor
hm...objasnicu na moj nacin. ne mora da znaci da je tacno.
tomboy ili tomboi (ovo ja preferiram) ne mora da je povezano sa sex.orijentacijom.
butchice su (skoro) uvek lezbejke.
mada ja govorim ovde subjektivno jer recimo ja sebi dajem etiketu tomboi.
znaci nisam butch, ne mozes pogresiti da sam zensko, al volim da se oblacim kao Decak ( ne muskarac) i ponasam se tako.
to bi Hys nazvala decka :D

aj da vidimo sta ce ona reci :trep:
Korisnikov avatar
By starsailor
Myto pa tako nekako. samo ja ne nosim trenerke, i volim da su mi patike ciste :lol:
ove mladje generacije cesto mesaju tomboy-eve sa andro. meni je andro , kao sto sam na jednoj drugoj temi rekla, retka pojava. volela bih da sam andro ali 'bem ga kada nisam :D
Korisnikov avatar
By elektron84
da, da, recimo da kod tomboy-a znas da je u pitanju devojcica samo se oblaci i ponasa kao decak, kod andro moras malo da zastanes i razmislis da li je bas zensko u pitanju, dok kod butch maaalo duze razmisljas!
Korisnikov avatar
By elektron84
pa, recimo da je tako! mene zamisli na skali maalo duzeg razmisljanja :wink:
By J...
Originally posted by ...Sitnicava...

A ja se ne prepoznajem apsolutno nigde. :lol:
Vise se ne prepoznajem ni ja. :hypno:
By ...Sitnicava...
Meni da se nalepi etiketa femice muškobanjastog hoda, prćastog nosa sa prorezom na donjoj usni koja na -10C poplavi. :lol:
Korisnikov avatar
By elektron84
vidis da nije problem da se covek definise samo kad se potrudi :roflmao:
By J...
Originally posted by elektron84
da, da, recimo da kod tomboy-a znas da je u pitanju devojcica samo se oblaci i ponasa kao decak
Zar to nije femme-andro ili tzv. sporty femme? :eureka:
Korisnikov avatar
By Hys.
pa, recimo da je tako! mene zamisli na skali maalo duzeg razmisljanja :wink:
:zamislja:

:eureka:

:trep:

:D

@J.. : ma nije brate...a moze da bude :smeh:
Stav je drukciji....

Ma posle, spavala sam 4 sata drugi dan za redom :otisla natrag u pecinu:
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by J...
da, da, recimo da kod tomboy-a znas da je u pitanju devojcica samo se oblaci i ponasa kao decak
Zar to nije femme-andro ili tzv. sporty femme? :eureka:
Moze da bude, ali femme-andro ili sporty femme ne moraju nuzno da imaju to "boyish" u ponasanju. Njih vise odeca ucini takvima. Dok butch bez obzira na oblacenje jednostavno emituje to nesto "decacko" + sto ces njih tesko videti u nekoj girly odeci. Mislim da bi njima samima bilo neprijatno u nekoj haljinici!
Korisnikov avatar
By Dina
Sta fali etiketiranju?
To je kao kad odes u Rodic ili Univer, a tamo milina jedna, sve poredjanjo po policama. To je idealno za nas sa losom orijentacijom u prostoru, cisto da se lakse snadjemo!
Mozda se WC papiru ne svidja sto je pored Domestosa ili Bonuxa, ali ga niko nece sutati i gaziti tamo.
Pomaze to redjanje po fijokama i policama jer vecina bolje funkcionise u uredjenom sistemu.

Drugim recima, zovi me i loncic samo me nemoj razbiti!
Ovo je odlicno poredjenje. Prednost etiketiranja je lakse i brze snalazenje. Losa strana je sto se ljudsko bice izjednacava sa artiklima i time gubi nesto od svoje unikatnosti.
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by Dina
Losa strana je sto se ljudsko bice izjednacava sa artiklima i time gubi nesto od svoje unikatnosti.
Lose je samo ako ti dozvolis! Nece meni niko ukrasti na vrednosti ako me dozivi kao "muskaracu", "femme" ili kako god! Moze on u svojoj glavi da me tretira kako hoce sve dok je fer u razgovoru sa mnom!

Na prvu loptu i ja razmisljam tako: e, vidi onog izfeminiziranog, vidi onu skaterku, vidi ona ima cirokanu na glavi, ova pusi i pije na ulici i gomila slicnih stvari (bez neke lose konotacije) ali necu te ljude prozivati, maltretirati ili tome slicno. Cisto ih moj mozak registruje po kategorijama!
Korisnikov avatar
By starsailor
vidi onu skaterku
Di? :IrenaGrobnikMODE: :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Elektron84,

Ja ne dozvoljavam... i preterano ;)

Ali jeste to po meni losa strana uvek - samim tim sto osobu svrstas u neku grupu, nesto si joj oduzela, osiromasila je. Najbolje bi bilo kada bi sve ljude mogli da gledamo kao skroz posebne u svakom pogledu. Ali mozak kako kazes i sam svrstava ljude negde, samo je pitanje do koje to mere raditi... Npr. mene uzasavaju ljudi koji u svemu hoce da pronadju neki obrazac. Tj uopste ne mogu da pricam dublje nesto sa njima, jer oni vec imaju neka pitanja na koje ocekuju odgovore odredjenog tipa, a ako je meni upitno vec i samo pitanje onda taj razgovor ide tesko...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!