Originally posted by penez27
pazi ovako moji roditelji znaju da sam peder i nemaju problem sa tim , svi moji prijatelji znaju da sam gay takodje i redovno se druzimo ja i moj decko sa nasim str8 prijateljima.
nashi prijatelji nas obozavaju i podrzavaju ali kazu ma sta ce vam parada sta dobijate sa njom ......
ja kazem dobijamo prava trazimo da budemo jednaki , a onda me oni podsete da je ovo srbija i da sve to stoji u zakonu ali samo na papiru.
Jaooooo....pa kako je toooo lepo i fino.I mama i tata,i drustvo....pa tebi je bas fino.Sad mi je jasno,zasto si ti protiv toga...
A jesi pomislio da mozda nije svima kao tebi?Nisi?Ne dotice tvoj mali krug postojanja?Empatija za druge,hmmm...sta je to?
Ma da,sta ce ti to u SerBiji,to je samo mrtvo slovo na papiru.Ma i ta Evropska Unija,ma i to je sranje sta cemo mi tamo....
izlazim normalno gde hocu i kada hocu a to sto ti cenis da su gay mesta u srbiji rupe ,ipak moram da se slozim sa tobom jesu rupe ali rupe su zato sto svi zele da se na lak i brz nacin obogate preko ledja pedera ... pa zakupljuju rupe za organizacije zurki kao sto i ne renoviraju ili ventiliraju prostore gde se okupljaju gay ljudi.
pa bolje da se organizujemo da umesto parade strajkujemo protiv pljackasa gay populacije i trazimo bolje uslove i kvalitetniji provod.
Pa lepo ti onda ako ti se ne svidja organizuj sam zurke ili napravi protest protiv trenutnog stanja.Ok?ne?
nece da nas prebiju nego ce da ih prebiju , ja necu ici pa da paradu obezbedjuje i vojska sa policijom zajedno
iz cele price sam skapirao da ti imas muda samo si daleko pa neces moci da udostojis srpske tetke svojim prisustvom ..... toliko o mudima
Noup!
Lose si skapirao.Ja sam u Bg-u! I ici cu....pa makar me videli ovi sa posla,ili ne znam ti ni ja ko vec.Toliko o mudima....
vidim kako se ne slazes sa njima samo im drzis stranu dok oni pune svoj dzep (donacije) a pederi i lezbejke lece razbijene glave polomljene ruke i noge.
Joj..opet moram da ponovim.Ja znam kakvo je stanje i ratno profiterstvo zastupljeno u gay aktivizmu.Ali ne volim da mi neko kenja .A kad ga pitam da mi da resenje ,on produzi dalje da kenja .....Znaci ako kenjas pusti vodu
nemoj da guras ljudima reci u usta niti tvrditi da se svi zalazu za ovo
ja se zalazem da nikome zarad materijalne koristi se uradi bilo sta loshe a kamoli fizicki ugrozi
Znaci aktivisti trebaju za tebe da se bore i batine da dobiju?Oce onda da budu tebi po volji.Ako samo mozes ti onako iz fotelje da navijas.Da ne moras da ustanes sa svoje lenje guzice.....tipicno
i na kraju nista ti ne razumes dodji paradiraj popi batine a kada ti bude trebala pomoc posle toga niko te nece poznavati aktivizam je jednosmerna stvar .
Ne stav je jednosmerna stvar.Punoletno bice koje ima integritet da kaze DOSTA je taj stav.A ako ti hoces da zivis u svom malom krugu pakla sa parolom "u cetiri zida je bolje".Slobodno!
Ali znaj jednog dana za mnogooo i mnogoo godina kad budes setao KM drzeci svog decka za ruku bez straha i problema.Da nisi se ti izborio za to ,vec oni koji su izasli da se bore za tvoja fucking prava mnogo ranije.A ako me prebiju ,prebice me.Punoletna sam osoba,pa mogu da preuzmem odgovornost za svoje postupke.Ali ja bar znam zasto sam izasao.Ne zbog aktivista,para,ili ludosti.Vec zato sto ne zelim vise da me ugnjetavaju.Idem tamo zbog sebe.Zbog ideje da moja sloboda ne moze biti sankcionisana zbog tudjih predrasuda.Pa makar i na pet minuta tog pride-a....U svakom slucaju lepse cu se osecati ,a i u ogledalu ogledati.
![:ogledalce:](./images/smilies/ogledalo.gif)