Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by MaryJaneTu je Top, a tu je i listić koji treperi na jesenjem povetarcu.Originally posted by *deni*I ja se pitam! heheOriginally posted by MaryJaneKad smo već kod komercijalne muzike, pitam gde je Nada Top ?
Ali samo mala zamerka je, sto je mogla biti za trunku komercijalnija!
jutro jeeee jutro jeeeeeee
Originally posted by DaliborkaOriginally posted by AzdajaPa........
teta daco, da sam znala da dolazite dosla biH i ja - eskivirala bi cak i sparing...
drugi put idemo zajedno u ns
........može..... Nisam protivna....
Originally posted by AzdajaJao...
teta daco....da li vi verujete pricama?!
potrudite se da budete odmorni, jer volim da igram kad me ponese, mada znam da cemo jedan tango da otplesemo...oshacovala sam vas onomad u taboo...
deni moze da potvrdi....
( )
Originally posted by DaliborkaOriginally posted by AzdajaJao...
teta daco....da li vi verujete pricama?!
potrudite se da budete odmorni, jer volim da igram kad me ponese, mada znam da cemo jedan tango da otplesemo...oshacovala sam vas onomad u taboo...
deni moze da potvrdi....
( )
Ne znam šta bih rekla....
Prija mi.....
Originally posted by *deni*HMMm moguce da se neko predstavlja kao ja.... ali deni ja nisam izlazio u Yellow vec neke dve nedelje, verujem da sam propustio dobre zurke al jbg nisam u zemlji... sledece subote izlazim pa cemo !LIZATI PIVO
Šalu na stranu, ovaj izlazak će mi ostati u vrlo prijatnoj uspomeni.
Pojavio se u Yellow-u ni od kuda LAV021, Zaljubljena i još neki korisnici, pa smo se odali provodu.
Lav je probao moj fino dizajnirani sako, malo smo đuskali, lizali pivo, malo se tešili i šta ćeš više od života.
Daliborku namerno neću da spomenem, jer je bila vrlo nepristojna.
Ne dolikuje staroj ženi koja se ovde predstavlja kao bogougodna da se toliko raspomami u diskaću.
Originally posted by *deni*A ti si dragi bio vrlo zauzet...Originally posted by MinieE pa zato , mila, nosi sa sobom mp3 plejer kao ja i nema brige.
Meni se mjuzik nije narocito svidela.
Inace je bilo fino.
Kad god pofantaš od uhu neprimerene muzike, a ti sluške na uho i plasiraj sebi šta ti prija.
Originally posted by Black LadyHuh, jesam. Šta ću kad ste tako lepo sve organizovali, prostor i to, da čovek prosto upadne u trans od zadovoljstva.Originally posted by *deni*A ti si dragi bio vrlo zauzet...Originally posted by MinieE pa zato , mila, nosi sa sobom mp3 plejer kao ja i nema brige.
Meni se mjuzik nije narocito svidela.
Inace je bilo fino.
Kad god pofantaš od uhu neprimerene muzike, a ti sluške na uho i plasiraj sebi šta ti prija.
Originally posted by Blond BratDrugarice moja,
Sinoc smo Sitnicava i ja uz pratnju udruga poljubili vrata u Y. Prepao nas je dedica iz kamp prikolice, vrištala sam kao kreten jedno 10x, verali smo se po drveću....odlepršali do grada, videli da je T. strejt i upali na pijama party u N.
Ko se s nama druži život mu je duži,
Ko sa nama pije veselo mu nije
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!