Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by m..A sta to znaci na novogovoru ?Originally posted by mish_beliJa bih imala istu reakciju na "Gde blejis?"
"chime se bavish?"
Originally posted by the1whowishedNe znam, jednostavno me to nerviraOriginally posted by Blond BratSta tu ima da se mrzi?
Mrzim kad neko uzme kiselu vodu ili tako nesto...u fazonu na dijeti sam
Originally posted by Hys.
-cime se bavis (i dalje ne razumem sta je problem u tom pitanju, ali dobro, svako ima pravo jelte da mu smeta sta god)
-da li citas i sta
-kakvu muziku /filmove/preDstave volis
-misljenje o globalno politickim/aktivistickim desavanjima
Originally posted by ...Sitnicava...Koji si ti kreten
Zaboravih glavno.
Ne bih volela da čujem da je pasivna.
Originally posted by Hys.pre ce biti "gde besciljno i nekvalitetno provodis gro svog slobodnog vremena ne radeci nista svrsishodno?" - bar ga ja tako razumem. to je ono kao srednjoskolski izlazak iz kuce zarad izlaska iz kuce, s nekim tamo ljudima. luksuz koji samo tinejdzeri ili neko jako besposlen moze da ima.Originally posted by m..A sta to znaci na novogovoru ?
Ja bih imala istu reakciju na "Gde blejis?"
Jel to "gde izlazis?"
Originally posted by emo_haos_Prikljucujem se pitanju, skroz.Originally posted by Titjagdi tak'e nadjete?
Ja samo eksperimentisem....aaaaaa od toga mi je vise muka,ako na jos jednu takvu nabasam
:radoznala:
Originally posted by the1whowishedKonkretno primer,pre par vikenda u jednom st8l lokalu u ns...Originally posted by emo_haos_Prikljucujem se pitanju, skroz.Originally posted by Titjagdi tak'e nadjete?
Ja samo eksperimentisem....aaaaaa od toga mi je vise muka,ako na jos jednu takvu nabasam
:radoznala:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!