Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By penez27
nemam suicidnih ideja hvala na pitanju

a nastupa jelena karleusha na trapezu i ceca peva na pokretnoj trambolini u obliku vagine.
a crkveni hor se jos premishlja da li da podrzi pride ili oca gavrilovica.
By Pending-For-A-Bending
Ja cu naravno ici. Nemam nameru da se skrivam kuci. Mislim da je idealan trenutak da se izadje na ulicu jer mislim da je bezbedno i da ima smisla, i da nas rulja nece gledati kao "punching bag"
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Pending-For-A-Bending
mislim da je bezbedno i da ima smisla, i da nas rulja nece gledati kao "punching bag"
Mislim da je bezbedno i da ima smisla, ali mislim da ce rulja na vas itekako gledati kao na vrecu za udaranje.
Necu ici na Prajd, jer nisam bliska toj ideji. Bila sam na protestu povodom AD Zakona, i nemam taj problem sa izlaskom na ulicu, ali Prajd nije nesto sto imam u vidu.
Korisnikov avatar
By Delete
Не знам. Субјективно посматрајући тај скуп, не бих никад отишла, мада објетивно мислим да би требало отићи.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Delete
Не знам. Сујбјективно посматрајући тај скуп, не бих никад отишла, мада објетивно мислим да би требало отићи.
E, bas to. :up:
By Pending-For-A-Bending
E da, moram da naponem da znam da necu imati ikakvih problema posle PRIDE-a da odem na posao, tj. da ce me neko drugacije gledati posto znam da necu zavrsiti u bolnici marsirajuci za nesto sto ni aktivisti kod Olje Beckovic ne znaju da objasne zasto je potreban

Zato zelim da mi se pridruze svi dobri i pametni ljudi i oni koji se plase da izadju na PRIDE da mi se pridruze i zajedno paradiramo

PS> Sta mislite da pozovem moje leather drustvo iz sveta da i oni prosetaju, posto verujem da ce i to prihvatiti homofobna masa i shvatiti koliko smo mi svi raznoliki, a opet isti
Korisnikov avatar
By Azdaja
otisla biH, ali mi se vec neko vreme ne ide...

aut sam, ne znam sta BIH trazila s tim na ulici, jeS sranje recenica, ali toliko mi se toga zgadilo u nasem aktivizmu da...ne slazem se s tim da se na sva zvona objavi kad je prajd, a koliko sam cula bice objavljeno mesec dana pre prajda - da svi znaju...ha ha

znaci 99% necu biti tamo, ko ide...bravo i srecno:)
Korisnikov avatar
By .L O S T
ko ima koristi materijalne od toga sto je peder u srbiji neka ide i trpi tamo gluposti.... uopste me ne zanima prajd, to ce biti samo jos jedno ruzno predstavljanje pedera narodu...... :maska:
i naravno nakon svega toga bice jos veci hejt pema pedrima, znaci napredujemo:jbg:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Sta mislite da pozovem moje leather drustvo iz sveta da i oni prosetaju
MISLIM!!! MISLIM!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Azdaja
ne slazem se s tim da se na sva zvona objavi kad je prajd, a koliko sam cula bice objavljeno mesec dana pre prajda - da svi znaju...ha ha
Ja baš mislim da je dobro da se objavi kada je i gde je, pa ko ne želi da učestvuje na bilo kojoj strani da ne ide tuda i da ne dobije batine, ili bar da se ne zakrči u saobraćaju. Meni baš odgovara što u medijima unapred saznam kada se neka ulica zatvara zbog asfaltiranja pa ne ide određena linija GSB kako sam mislio da ide, ili da dolazi američki podpredsednik u Beograd u sredu pa su jake mere obezbeđenja, ili da babe sede na određenoj ulici i štrajkuju, ili da maturanti danas (petak) prave maturantski bal u Vasinoj pa se menja režim saobraćaja. I onda lepo smislim drugi plan šta da radim tog dana a ne da idem tuda.
By alexandermagic
Zagrebački prajd - stoprocentno. "Kupili" su me prošle godine za sva vremena. :setnja:

Beogradski - i kad bih, to bi bilo isključivo s privatnim obezbjeđenjem, a to bi opet bilo nekako stupidno; tako da ne vjerujem.
Kako se potpuno zaštititi od razjarenih zaštitnika svetosavlja... ? :giggle:
By penez27
Originally posted by .L O S T
ko ima koristi materijalne od toga sto je peder u srbiji neka ide i trpi tamo gluposti....
e upravo ovo ko ima kintu od toga neka sheta i neka dobija batine.
a da ce biti bijeni bice i to za sve pare.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ko ima koristi materijalne od toga sto je peder u srbiji neka ide i trpi tamo gluposti.... uopste me ne zanima prajd, to ce biti samo jos jedno ruzno predstavljanje pedera narodu...... :maska:
i naravno nakon svega toga bice jos veci hejt pema pedrima, znaci napredujemo:jbg:
Lepo recheno.
Pre bih jeo picu nego shetao na BG prajdu.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by the1whowished
Originally posted by Delete
Не знам. Сујбјективно посматрајући тај скуп, не бих никад отишла, мада објетивно мислим да би требало отићи.
E, bas to. :up:
subjektivno posmatrajutji mene je strah... mada mozda i odem
Korisnikov avatar
By Insorcer
ja idem, osim ako me ne sprechi prerana smrt!:opatica:
Korisnikov avatar
By Boshko
...to ce biti samo jos jedno ruzno predstavljanje pedera narodu.....
i naravno nakon svega toga bice jos veci hejt pema pedrima, znaci napredujemo :jbg:
:up:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by spliff

subjektivno posmatrajutji mene je strah... mada mozda i odem
Da, ovo je najiskrenije... tako i kod mene, mada imam jos neke dodatne razloge zbog kojih je mozda jos malo bledje. Ali svaka cast ljudima koji odu.

Ali zasto ste toliko negativni prema paradi? Kako ce to negativno promeniti sliku?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
upravo!

necu otici ako ne budem u zemlji ili ako se budem uplasila....

i nemam problem sa tim da neko ne ode zato sto se boji...pomalo imam problem sa tim da se neko boji i to objasnjava necim drugim....pomalo...
By Pending-For-A-Bending
Ne zelim da idem na pride, koliko god tu bilo obezbedjenje koje bi i moglo da spreci sve te krvolocne idiote, jer znam da ce svi na nas gledati kao nakaze i ludake koji "paradiraju" jer vecina tih strejera ni ne zna zasto se postoji taj pride. Zapravo ni ja ne znam zasto je potrebno da se odrzi jer to nije ni objasnjeno.
By penez27
ja sebe jako volim, posebno sebe volim neozledjenog i u jednom komadu.
i svako ko ne zeli da popije po pip... neka taj dan ne izlazi iz kuce jer ce tuci sve redom svakog ko im i malo bude licio na pedera ili lezbejku , a dobro znamo kakve su nashe tetke to da su pederi se vidi sa kilometar do kilometar ipo.
a policija ne moze biti po celom gradu jednostavno ih nema toliko.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by penez27
ko ima koristi materijalne od toga sto je peder u srbiji neka ide i trpi tamo gluposti....
štono reče hlaefdige, ok je plašiti se, ali nije ok biti đubre about it.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Lepa Krepa
Ovakav.... lame pokushaj obrnute psihologije vishe je za decu.

Ono shto ljudi poput vas nikada nece shvatiti, jeste da je nekima zaista lepo. Da nemaju zelje da usvajaju decu niti da se zhene. Iako ti ljudi (u koje spadam) mogu moralno da podrzhe akcije za veca prava manjina, na praktichnom planu pre bih jeo katran.

Za chije babe zdravlje ja da se pojavljujem tamo?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Dina
Ali zasto ste toliko negativni prema paradi? Kako ce to negativno promeniti sliku?
Valjda su jednostavno zamislili/predvideli kako će to da izgleda, pa im se to što su zamislili/predvideli ne dopada, i onda ovde javno kažu da im se ne dopada

Ne sviđa mi se taj ugao gledanja "Kako ce to negativno promeniti sliku?".
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by V I V I S E C T

Ono shto ljudi poput vas nikada nece shvatiti, jeste da je nekima zaista lepo. Da nemaju zelje da usvajaju decu niti da se zhene. Iako ti ljudi (u koje spadam) mogu moralno da podrzhe akcije za veca prava manjina, na praktichnom planu pre bih jeo katran.

mene stvarno nije briga da li ćeš ti da se pojaviš tamo. a ovo što napisah veze nema s obrnutom psihologijom i prilično mi je nejasno s koje tačke ti to tako tumačiš, no dobro. isto tako me ne interesuje da li biste "vi kojima je lepo" da se ženite, usvajate decu ili bilo šta slično, a ne morate vala ni moralnu podršku da pružate. ono na šta sam reagovala je upravo nepodnošljiva zloba koja je usmerena na ljude koji svoj položaj žele da promene i pokušavaju da urade nešto po tom pitanju (lično smatram da je toj zlobi uzrok strah, a nikako to silno zadovoljstvo sopstvenim životom koje pominješ, jer zadovoljni ljudi se obično ne fiksiraju na mržnju i bes, no i to je besides the point). stiče se utisak da je za te vaše predivne gej živote neophodno da ućutkate svakoga ko svoj život ne želi da provede na isti način, a u tu svrhu se lansira standardni repertoar satanizacije, u kom svi/e koji/e ne podilaze klozetiranom homophobe-friendly modelu preživljavanja postaju ngo plaćenici/izdajnici, te glavni (ako ne i jedini) uzrok svih problema koje gej ljudi imaju u srbiji. posebno je odvratan momenat krivljenja gej-aktivizma za nasilje nad gej ljudima po sistemu "nije problem u "obrazu", problem je u kviriji", pa onda navijanja u stilu "nadam se da će vas prebiti za sve pare"... muka da te uhvati.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Nema nikakve zlobe niti besa, te shto ti etiketirash "zli i besni" su samo ljudi koji imaju drugachija mishljenja od tvog.

Da li su gej aktivisti direktno ili indirektno odgovorni za degradaciju javnog mishljenja o nama, je na njihovoj dushi.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by V I V I S E C T

mene stvarno nije briga da li ćeš ti da se pojaviš tamo. a ovo što napisah veze nema s obrnutom psihologijom i prilično mi je nejasno s koje tačke ti to tako tumačiš, no dobro. isto tako me ne interesuje da li biste "vi kojima je lepo" da se ženite, usvajate decu ili bilo šta slično, a ne morate vala ni moralnu podršku da pružate. ono na šta sam reagovala je upravo nepodnošljiva zloba koja je usmerena na ljude koji svoj položaj žele da promene i pokušavaju da urade nešto po tom pitanju (lično smatram da je toj zlobi uzrok strah, a nikako to silno zadovoljstvo sopstvenim životom koje pominješ, jer zadovoljni ljudi se obično ne fiksiraju na mržnju i bes, no i to je besides the point). stiče se utisak da je za te vaše predivne gej živote neophodno da ućutkate svakoga ko svoj život ne želi da provede na isti način, a u tu svrhu se lansira standardni repertoar satanizacije, u kom svi/e koji/e ne podilaze klozetiranom homophobe-friendly modelu preživljavanja postaju ngo plaćenici/izdajnici, te glavni (ako ne i jedini) uzrok svih problema koje gej ljudi imaju u srbiji. posebno je odvratan momenat krivljenja gej-aktivizma za nasilje nad gej ljudima po sistemu "nije problem u "obrazu", problem je u kviriji", pa onda navijanja u stilu "nadam se da će vas prebiti za sve pare"... muka da te uhvati.
:ubise:
By penez27
ima da biju i za kusur , i to ima da biju po celom gradu

P.S. ako sam ja djubre ti si kurvetina ....... about it
Korisnikov avatar
By Insorcer
ima da biju i za kusur , i to ima da biju po celom gradu

P.S. ako sam ja djubre ti si kurvetina ....... about it
A to sve ne mozhe bez vredjanja?
Korisnikov avatar
By Nandor
:up: Lepa Krepa
Pride mi nije jasan u osnovi.Mislim da su ciljevi bezveze.Ne zelim decu a ne zelim ni brak.Mislim da je tolika zelja gay sveta da bude str8 ,u osnovi trula.Mi nismo isti.

Ali verovatno cu otici! Ako sam mogao da se derem "Zivele lezbejke!!" :lol: sa the1whowished na protestu,ne vidim problem da to radim i na praydu...
Nije mi problem da podrzim one koji zele te brakove i tu decu,kao i one koji zele da se drze za ruke ili poljube na ulici.Mislim,siguran sam da su na gay ljude tako gledali kad je pride tek poceo u Americi,pa se vremenom menjalo.

I stvarno mi je muka ovih kloziranih spodoba....ajde ish! ako nemate konstruktivnu kritiku ili sposobnost da sami nesto uradite ,nemojte ni da kenjate....I boli me kurac za tvoj posao BBB ,onako iskreno...toliko tupis o tome,da je vec postalo dosadno. Penez27,V I V I S E C T,jukie necu ni da komentarisem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!