Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Otvaranje Van Helsinga, novog gay kluba u Beogradu u četvrtak 14. maja u 23h!

DAY ONE - Gala Opening Summer Hits History - DJ Van Staan nas podseća na prošle letnje hitove na pragu ove sezone kupaćih gaćica! Ulaz besplatan!

DAY TWO - U petak će vas ugostiti očajne domaćice, DJ MiAmor i DJ Korason, kao i Radio Boy. Ulaz je 150 dinara.

DAY THREE - U subotu u klubu nastupaju sarajevske zvezde Starke u okviru festivala Dani Sarajeva. Ulaz je 150 dinara, također.

Otvaramo novo poglavlje beogradskog gej klabinga :)

info: +381 64 2127 963
By Hans
Nek vam je sa srecom!!! :) :eu:
Korisnikov avatar
By Darling
Hip, hip, huureeeeej!!!

To mu dodje Apartman 2, jel'?
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Darling
Hip, hip, huureeeeej!!!

To mu dođe Van Helsing :D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ja cu samo reci da je krajnje vrijeme da Pakita dobije neko unapredjenja i skloni se sa ulaza. For evribadiz sejk.

Inace, i mene zanima koliki je klub. I jedva cekam da ga vidim:dance:
Korisnikov avatar
By KiWi
e pa neka im je sa srećom :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Neka je sa srecom.
Btw, podrzavam bananichin post, a vezan za Pakitu. :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Wooohhhoooo :zen:

Apartman 2 nije uopste lose ime za novi klub ali dobro ako hocete da se klub zove po borcu protiv Vampira meni je svejedno.

I sto Pa-kita da ne radi i dalje na vratima ona je bas uvek ljubezna i srdacna :D
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Lakiboy_ns

Apartman 2 nije uopste lose ime za novi klub ali dobro ako hocete da se klub zove po borcu protiv Vampira meni je svejedno.
Pa zato sto se klub VEC zove tako. To je bivsi koktel bar.
Klub je iznajmljen, tako da je menjanje imena cista fantazija

U svakom slucaju, Srecno
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Dobih obaveštenje na Face(fuckin')Book-u
Inicijativa radi tamo neku žurku u okviru festa... Anyway, ne idem najverovatnije (99% sure) ali vama želim loooooooud & quuuuuuuuuuer provod :D
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by bananica
Ja cu samo reci da je krajnje vrijeme da Pakita dobije neko unapredjenja i skloni se sa ulaza.
Ne brini se ti ništa :potapsava:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Paki
Originally posted by Darling
Hip, hip, huureeeeej!!!

To mu dođe Van Helsing :D
Mislila sam na muzicki program! :balon:

:njanja:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja bih voleo da se na jednu od mojih novosadskih adresa posalje odmah VIP propusnica za novi klub :D
Kako ne bi morao ako dodjem nenajavljen da pevam opet ispred kluba: puuustiii naaas u diskoooo :lol:

''
By Ulix
Dolazim sa deckom u inspekciju za vikend, ako se nesto ne iskomplikuje. :D
Ja bih voleo da se na jednu od mojih novosadskih adresa posalje odmah VIP propusnica za novi klub :D
Kako ne bi morao ako dodjem nenajavljen da pevam opet ispred kluba: puuustiii naaas u diskoooo :lol:
A ti se lepo najavi. :)

Pustis sms pet minuta pre nego sto udjes. Nece ti traziti maticni broj i uzorak DNK. :lood:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Ulix
Dolazim sa deckom u inspekciju za vikend, ako se nesto ne iskomplikuje. :D
A ti se lepo najavi. :)

Pustis sms pet minuta pre nego sto udjes. Nece ti traziti maticni broj i uzorak DNK. :lood:
Ajd dobro ionako sam na njihovoj sms listi i stizu mi redovno poruke via Sezampro o desavanjima u Apartmanu...al moram priznati da bi bas voleo da pevam ispred kluba ovu pesmu od Modelsica :lol: nakon toga bi me pustili sigurno...Pa-kita bi se sazalila kad bi me cula i pustila bi me u diskooooo :D
Korisnikov avatar
By mish_beli
mene je jedna slatka devojchica pozvala da odem sa njoim :namig2: :sladoled: :blush:

:meda: :pas:
By pipinveliki
Inace, i mene zanima koliki je klub. I jedva cekam da ga vidim:dance:

jako mali :zev2:
Korisnikov avatar
By erkondisn
Ja cu samo reci da je krajnje vrijeme da Pakita dobije neko unapredjenja i skloni se sa ulaza. For evribadiz sejk.
men' to nije LnQ ako nema Pakija na ulazu :shrug:

podrzavam unapredjenje, ali moram reci da me bas odusevilo jednom kad je prije ulaza obavijestio tko je sve stigao od onih koje znam :D :crveni:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Mislim da cu banuti sa ekipom, bice novaca valjda..

Drago mi je zbog otvaranja nove lokacije, nadam se svemu najboljem! :D
By ~ Le Saint X ~
A,koliko skapirao i ovaj i onaj klub su blizu
pa c opet biti
Apartman Toxic preletanja

:yay:
Korisnikov avatar
By KiWi
moraću pitam facebooka da molim pakitu da me obaveštava .... ovog leta ću obilaziti većinu žurki (bar mi je takav plan) ... Ako ima neka "sezonska ulaznica", kupujem!
Korisnikov avatar
By Egmont

''
Kaže se: "Kako ne biH morao." Ne može.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by KiWi
moraću pitam facebooka da molim pakitu da me obaveštava .... ovog leta ću obilaziti većinu žurki (bar mi je takav plan) ...
Ponovo si se "rodio" na fejsu, pa si malko zaboravio da ne moraš ništa da me moliš... :P
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Egmont
Kaže se: "Kako ne biH morao." Ne može.
:roflmao: :roflmao:

:up:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ali Van Helsing? Po čemu je junak Stokerovog romana podesan kao ime za klub i šta to u gej kontekstu znači?

Reč je o konspiraciji protiv vampira, a ako su gej ljudi ti koji treba da se protiv njih bore, a krv im sišu strejteri, plašim se da će svaki hetero-par u jutarnjem autobusu (dakle provereno strejt: drže se za ruke, ljube i sl.) dobiti po jedna kolac u srce od polupijanih, poludrogiranih posetilaca, regrutovanih u "Van Helsingu" za ulogu Buffy u srpskom izdanju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!