- 05 Apr 2009, 19:55
pa ... ajde dok se ja vratim ti pazljivo poslusaj text druge pesme i nadji jednu recenicu koja pobija naziv
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Hys.a mislis da mi razumemo
Ja uopste ne razumem prepisku izmedju sejlorke i sitnicave
Originally posted by Jovanaaasvasta...
Prava zena nece biti neuredna, vec ce voditi racuna o sebi i svom telu... I muskarac ce se takodje negovati, ali, bar meni, On ne moze nikada biti lep i pozeljan kao Ona.
Originally posted by Blond Bratja se uvek trudim da nadjem neki razlog da ih opravdam... mozda nemaju ovo ili ono, mozda imaju probleme u porodici...
Imala sam ja u srednjoj jednu smrdljusu, sedela je u poslednjoj klupi pa smo se svi tukli za prve redove:drama: Hvala Bogu na mom losem vidu pa sam odmah sela u prvu klupu...
Originally posted by Azdaja*Candy* mode on: Nije da se hvalim, ali sam vecerala sa jednom od prelepih lezbejki.
bas znam mnogoooo lepih, ma prelepih lezbejki...i ovim putem pozdravljam jednu koja je veceras vecerala sa mnom..
Originally posted by the1whowishedOriginally posted by Azdaja*Candy* mode on: Nije da se hvalim, ali sam vecerala sa jednom od prelepih lezbejki.
bas znam mnogoooo lepih, ma prelepih lezbejki...i ovim putem pozdravljam jednu koja je veceras vecerala sa mnom..
Kraljice!
Originally posted by Paranoid AndrogynoidOriginally posted by *STATUS*
Zar je tako tesko ocesljati se i makar staviti diskretnu sminku, cisto da bi se razlikovale od muskaraca....
kako si ti urnebesan!
pa jel znas ti koliko zena u zivotu ne pipne sminku a izgleda X puta zenstvenije od onih napirlitanih sto tom istom sminkom prekrivaju sve i svasta na svom licu/vratu/dekolteu?! ne kapiram zasto ti je sminka merilo zenstvenosti ili uopste faktor po kome ce se zena nuzno razlikovati od muskarca?! ..imas i muskarce koji se sminkaju, kako ces njih da okarakterises?!
Originally posted by *STATUS*Ako napravimo paralelu izmedju muskaraca i zena, dolazimo do surovog zakljucka da muskarci vise paznje pridaju izgledu... Stalno su namirisani, skockani, doterani, na pojediim mestima depilirani i svesni da ne mogu bilo kako da se pojave na nekom mestu....super ti je ovaj zakljucak, nema sta.
to sto mi se pripovraca automatski kad prodje pored mene neki uzgajivac znoja, zarastao i neumiven.. to je onda kul, sta, muskarac je pa mu je dozvoljeno da smrdi?! ma daj.. isto tako kao sto ti vidjas te skockane, doterane, depilirane muskarce isto to ja mogu reci za sve zene koje su u mom okruzenju. tako da se bolje ostavi ovako glupavih generalizacija, jer, ako cemo generalno, muskarci sigurno vise smrde i vise su neizdepilirani od zena. nemoj da si naivan, samo zato sto se kreces u krugovima skockanih i nasminkanih pedera (izvini na terminologiji, znas da ne mislim nista lose samo mi odgovara termin za upotrebiti ga ovde) .. to nije razlog da mislis da su svi takvi, daleko od toga.. nazalost.
Originally posted by *STATUS*dok, kod nekih zena, je najnormalnije da se pojave sa masnom kosom, nedepiliranim predelima ispoid pazuha, ne sredjenim obrvama a hit mi je kada vidim da nisu brkove skinule depilacijom...
dok, kod vecine muskaraca, je najnormalnije da se pojave sa masnom kosom, nedepiliranim predelima ispod pazuha, ne sredjenim obrvama a hit mi je kada vidim da nisu brkove skinuli depilacijom....
jel vidis kako ista ova tvoja izjava moze da se preokrene u "korist" muskaraca i bude jos tacnija?! da se ja pitam stavila bih svakog petog muskarca CELOG u bure sa voskom pa da vidite malo sta mi zene mora da trpimo da neki od vas (ah, tako kompetentnih i pametnih!) ne bi mislili ovo sto ti mislis tj. lupetali gluposti. naravno da postoje izuzeci i kod jednih i kod drugih, ali si preterao.. ako se druzis sa takvim ljudima to je vec tvoj problem, ja bih rekla, ne njihov. i zapitaj se zasto se druzis sa njima.
Originally posted by *STATUS*Zar mora 80 posto devojaka da nosi trenerku, sportske patike, kratku kosu i da iz daleka potsecaju na muskarce...pffff.. vecu glupost ne procitah u skorije vreme.
ako 80% zena nosi trenerku, to bi znacilo da bar 30 njih koje dobro znam nosi trenerku. a znas sta?! - ne nosi ni jedna! opet bulaznis i opet lupas gluposti i OPET prenosis sopstvene frustracije na zenski rod.
Statuse, zasto ti stalno nosis trenerku?! koliko videh, na svakoj slici si u trenerci?!?! sta hoces onda od zena koje nose trenerku, ti mozes a one ne mogu?! sta si ti, visa klasa, uzvisena vrsta pa mozes da nosis trenerke 24h a one ne?!
svasta..
Originally posted by *STATUS*Slazem se da je feminiziranost nesto sto dolazi "iznutra", ali isto tako smatram da niko ne moze da nas naruzi toliko koliko mozemo mi sami....slazem se.. ajde sad okreni se i idi presvuci tu trenerku i obuci nesto normalno, izdepiliraj se ceo, namirisi se i napuderisi pa se vrati da citas ovo.
jel vidis sad kako zvucis?
Originally posted by *STATUS*Ja nigde nisam videla nijednu devojku koja barem priblizno odgovara tvom opisu i drago mi je zbog toga.
kod nekih zena, je najnormalnije da se pojave sa masnom kosom, nedepiliranim predelima ispoid pazuha, ne sredjenim obrvama a hit mi je kada vidim da nisu brkove skinule depilacijom...
Originally posted by ZwezdicaNikada nisam videla takvu devojku [ni lez,ni bi,ni str8] ni u BG-u ni u ostalim mestima u Srbiji.Izgleda da se mimoilazimo.
Ja ne znam u kom paralelnom univerzumu punom savrsenih lezbejki se vi krecete kada ovakve spodobe NIKADA niste sretale! Pun ih je grad, majku mu... Nazalost...
Originally posted by MILENA-otrovnicaOriginally posted by ZwezdicaNikada nisam videla takvu devojku [ni lez,ni bi,ni str8] ni u BG-u ni u ostalim mestima u Srbiji.Izgleda da se mimoilazimo.
Ja ne znam u kom paralelnom univerzumu punom savrsenih lezbejki se vi krecete kada ovakve spodobe NIKADA niste sretale! Pun ih je grad, majku mu... Nazalost...
Ali,zato moram reci da se sokiram kada vidim koliko devojke malo vode racuna o intimnoj higijeni i to prilikom odlaska kod ginekologa.Ja sam isla u med. skolu i verujte mi 95 posto devojaka koje su dolazile na preglede su imale savrsenu frizuru,bile su odlicno nasminkane,dobro obucene,cak su imale i lep manikir i pedikir,a kada skinu gacice,verujte,uzasan prizor...
Pobrinule su se za celokupan fizicki izgled,a nisu mogle da operu onu stvar.Uzas.
ah, te str8erke nikad ne stignu da se operu...Jbg...
Originally posted by Zwezdicai kako izgledaju te spodobe od kojih ti se baca pegla? sta je to toliko ruzno u njihovoj fizickoj pojavi?
Originally posted by emo_haos_NE baca mi se pegla, ali mi cesto padne na pamet: JBT jesi li se pogledala u ugledalo i usla u kadu u skorije vreme, posle uskrsa?Originally posted by Zwezdicai kako izgledaju te spodobe od kojih ti se baca pegla? sta je to toliko ruzno u njihovoj fizickoj pojavi?
Originally posted by ZwezdicaPokusavam da izbacim iz glave lik forumasice koja se fantasticno uklapa u tvoj opis i ne uspevam.
PS: Kada se sretnemo u gradu, pokazacu ti na sta sam mislila svojim postovima, i slozices se sa mnom..
Originally posted by DeleteJoooooooj...Originally posted by ZwezdicaPokusavam da izbacim iz glave lik forumasice koja se fantasticno uklapa u tvoj opis i ne uspevam.
PS: Kada se sretnemo u gradu, pokazacu ti na sta sam mislila svojim postovima, i slozices se sa mnom..
Mozes li da pretpostavis kako je to divam prizor pred spavanje?
Originally posted by Zwezdicapa stavila si smajlica koji povraca pa odatle ono moje "od kojih ti se baca pegla"
Originally posted by Zwezdicaneocesljane? sta to znaci? mislim, one koje imaju bas kratku kosu sta ima da je cesljaju a za ove sa duzom, pravo da ti kazem, ni ne primecujem kako su se ocetkale
NE baca mi se pegla, ali mi cesto padne na pamet: JBT jesi li se pogledala u ugledalo i usla u kadu u skorije vreme, posle uskrsa?
Ukratko: neocesljanje, u prljavim stvarima, smrde na znoj, grickaju nokte i pritome imaju jos crno ispod noktiju, neretko imaju i zute zube i ne chachkaju ushi.. E, takve slucajve sam vidjala vrlo cesto...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!