Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Hys.
Originally posted by KiWi
zavisi koju :) ako je kao ovo ženče iznad ... možda :)
:kiss:

Lm, da budem ozbiljnija...

Udata jesam, za strejt muskarca (i rodno i polno) i ne mogu da zamislim sebe u braku sa muskarcem koji je bilo sta drugo do strejt. Mora da mnogoooo voli zeneee...i samo njih da zeli da jebeee :)

Jbg, to me radi.

Udala bih se za lezbejku ( full grown Butch Dom Dyke) i ne mogu da zamislim sebe u braku sa Zenom/Deckom koja je bilo sta drugo do lezbejka/gej. Mora da mnogoooo voli zeneee...i samo njih da zeli da jebeee :)

Jbg, to me radi.

Do we see a pattern here :smirk: ?
like ----> ti si zena koja voli da bude jebana? :cuddle:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja sam Zena koji voli da bude zeljena jer je jedna od zena, ali se istice time sto je odabrana Zena :)

:gric:

:aivolimdabudemjebana,istina:
Korisnikov avatar
By Dina
A ja opet kad sam bivala u vezama sa strejterima osecala sam da oni vole zene ali da zato ne treba da su u vezi sa mnom :smeh: Paradoksalno osecam se voljenijom u braku sa gay muzem nego sa njima. Iako su oni svi mene odreda kao voleli... ali to sam ja dozivljavala da vole ono sto bi ja trebalo da budem, sliku koju vide pred sobom a koja je donekle istinita a odnekle vara... I zelela sam im da nadju neku zenu pa bi ih napustila. :D Mislim da su srecniji ovako. A i ja sa gay muzem takodje, on je prvi za koga mislim da me zaista poznaje, i da iako je taj brak svakako atipican, u braku je sa mnom... a ne sa nekom predstavom...
By commando
Originally posted by Scorpycg

Podstakla me tema djevojaka oko momka radi prikrivanja... Isto pitanje za momke... Da li bi ste se ozenili sa lez djevojkom, da svako vodi odvojene zivote ali da pred ljudima izgledate kao happy par??

Ja, iskreno, bih odmah... Ako ima koja normalna lez da oce da se uda za pedera, nek se javi :salut:
Bih sigurno...nemam nista protiv toga.
Korisnikov avatar
By Dina
Ju svasta sam ja ovde pisala... Ali dobro nije da nije istina, i dalje smo u srecnom braku... i na dalje nadam se :fige:
By J...
Da, ozenila bih lez dJevojku. :cowboy:
By Ulix
Nikako, lezbejke su od đavola! :shok:
Korisnikov avatar
By bas bleu
ne. ali bih je pustila da ozeni ona mene.
Korisnikov avatar
By Darling
Niti bih se udala za pedera, niti bih ozenila lezbejku :sudija:
Korisnikov avatar
By nsc
mozda, ako "bi ste" pise kao jednu rec, inace jok
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Torry

'ocu i ja jednog :gatara:
Pazi sta zelis, moglo bi da ti se ostvari ;)

Mi smo bas sinoc pricali sta sve prezivesmo i sta jos prezivljavamo a opet se nasa povezanost nije poremetila, cak je i veca :) Pre toga sam ja gledala neki par silovatelja i ubica koji kroz grozne zlocine ostadose zajedno, cak su jedno drugo inspirisali na sve groznije zlocine... Pa sam se setila da je Margaret Diras ili bese Margarit Jursenar :misli: rekla da su saucesnici vise od ljubavnika. Moram da nadjem tu izjavu. Mislim da i jeste, dok je ljubav nekako cesto krhka i prepreke je iscrpe jer ljubavnici cesto tragaju za mirom i zadovoljstvom pa ako izostanu to pada tesko... saucesnistvo kao da jaca sa preprekama i povecava se ucesce i zelja ka uspehu... Mozda sto saucesnici znaju da od mira nema nista i ne ocekuju lak put. Samo dok nismo saucesnici u zlocinu nego u pozitivnim stvarima dobro je :)
By alexandermagic
Već sam odgovarao, al' nema veze. :smug:

NEĆU da se ženim, nikad i ni s kim, ni pod kakvim uvjetima!!! I točka!!! :durenje:
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Scorpycg

Podstakla me tema djevojaka oko momka radi prikrivanja... Isto pitanje za momke... Da li bi ste se ozenili sa lez djevojkom, da svako vodi odvojene zivote ali da pred ljudima izgledate kao happy par??
Meni ljudi ne znače koliko tebi.
Imam str8 devojku i dečka. Niti šta prikrivam niti mnogo toga pokazujem. Živim svoj život. :svejedno:
Korisnikov avatar
By Dzi
Nishta, nishta, nishta..
Korisnikov avatar
By kyrgyz
ozenio bih, ako ima neki miraz...bez miraza nista:roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!