Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blond Brat
Imam svoje ciljeve koje sam postavila davnih dana i ka njima tezim. Nije bitno koji su to ciljevi... :D Samo mi je bitno da se ostvare na ovaj ili onaj nacin...i ostvarice se :evil:

Volela bih i ja da imam dete jednog dana, kao i Azdaja :D Plavo, sa plavim krupnim okicama :hyper:
Korisnikov avatar
By walt333
Moj cilj je da svaki dan koji je skandalozno privilogavan samo za mene, prozivim sto lepse, da resavanje problema uvek ostavljam za sutra(sindrom Skarlet O Hara) jer naposletku sutra je uvek novi dan.

Nista mi u zivotu ne treba, jer okreni i ne okreni zivot je uvek trivijalan pa zasto bih se opterecivao.
Korisnikov avatar
By kopikakroketa
Originally posted by Azdaja
Originally posted by kopikakroketa
nobelova nagrada za mir, da ucinim svet boljim, naravno, kao i svakoj miss sveta! :angel:
...........blah:bljak: :paradajz:
:seronjo:

:smeh: divno....imas moju podrsku... :D

ON pa...ne znam, svake godine imam NEKI cilj, koji uspesno realizujem...hvala bogi :molise:

npr kako sebe zelim da vidim za 10, 20, 30 god (kao cilj bi mi bio...), ne gledam na to uopste... ono sto zelim pokusavam odmaH da ostvarim, ne cekam godine da prodju, ko zna sta donosi tumoroV...imam tu srecu da mogu da biram...
:kiwi:

e da, zelela bi jednog dana da imam dete, moze i dvoje, troje... :eya:
o bogo dragi....di ovo iskopa...hahhahaha
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja
nobelova nagrada za mir, da ucinim svet boljim, naravno, kao i svakoj miss sveta! :angel:
...........blah:bljak: :paradajz:
:seronjo:

:smeh: divno....imas moju podrsku... :D

ON pa...ne znam, svake godine imam NEKI cilj, koji uspesno realizujem...hvala bogi :molise:

npr kako sebe zelim da vidim za 10, 20, 30 god (kao cilj bi mi bio...), ne gledam na to uopste... ono sto zelim pokusavam odmaH da ostvarim, ne cekam godine da prodju, ko zna sta donosi tumoroV...imam tu srecu da mogu da biram...
:kiwi:

e da, zelela bi jednog dana da imam dete, moze i dvoje, troje... :eya:
o bogo dragi....di ovo iskopa...hahhahaha

hahahah...i dalje su ti isti ciljevi? :P :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nikad nisam imao neke konkretne planove i ciljeve. Sve se dešavalo onako - kako naleti i kako se zgodi. Više sam puštao da mene život vodi i događaji me stižu, nego što sam ja upravljao životom i vijao događaje.
By ~ Le Saint X ~
Moj cilj u zivotu je da sve moje male ciljeve ostvarim
:)
(putovanja, karijera,ljudi koji su mi zanimljivi, kreativni trenuci,rad na sebi (fizicki i intelektualni)...)

I hvala bogu...

do sada sam uspevao u 95% stvari

I love my life and would not change it or trade it

:snob:
et toq!
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by gagakg

"I am unwritten, can't read my mind, I'm undefined
I'm just beginning, the pen's in my hand, ending unplanned

Staring at the blank page before you
Open up the dirty window
Let the sun illuminate the words that you could not find

Reaching for something in the distance
So close you can almost taste it
Release your inhibitions
Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

I break tradition, sometimes my tries, are outside the lines
We've been conditioned to not make mistakes, but I can't live that way!"
:hail: za citat pesme!
Ta pesma je meni pre 3 godine bukvalno promenila zivot na bolje!!!!
Korisnikov avatar
By LittleRed
at the moment... da sto pre odem sto dalje odavde :vestica:
Korisnikov avatar
By Li
Svakim novim danom sam sve udaljenija od svojih ciljeva... Sve sto mi je nekada predstavljalo zadovoljstvo danas je samo jedna lepa uspomena .... i sve zahvaljujuci tome sto nisam znala da iskoristim priliku i uvek se povlacila kao picka kada su stvari postajale ozbiljne.
:zacepi:
By iWanna
Originally posted by Li
Svakim novim danom sam sve udaljenija od svojih ciljeva... Sve sto mi je nekada predstavljalo zadovoljstvo danas je samo jedna lepa uspomena .... i sve zahvaljujuci tome sto nisam znala da iskoristim priliku i uvek se povlacila kao picka kada su stvari postajale ozbiljne.
:mazi: :potapsava:
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by iWanna
Originally posted by Li
:mazi: :potapsava:

Tesim se na ovom forumu:hail:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=447671#p447671]Hys. napisao:[/url]Sopenhauer je cini mi se pricao o tome kako covek nikada ne moze biti srecan jer u kada zadovolji svoj cilj/potrebu opet se javlja bazicna potreba za novim, i tako zivi u konstantnom nezadovoljstvu i nedostatnosti..ciklus se vecno ponavlja...
E pa eto malo kad to obrnemo-ja se upravo trudim da uzivam u tom putu do "cilja" uzivam u voznji koju mi pruza zivot, trenutci srece, zadovoljstva, novog, naucenog-eto to je moj cilj, da sto vise obogatim svoj zivot celim dijapazonom emocija, svetova, ljudi....kako cu taj cilj da ostvarim-pa eto, trudim se da imam sirok duh koji namirise potencijalna prirodna cuda:yay:
Hysandra - doing it right :-D

A možda i ne, jbt ne menjam sem skoro ič :lol:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Slazem se sa gore citiranim, tako i ja.
Imam dosta ciljeva, bitnijih i oni koji su malo manje bitni, ali mi je najdrazi onaj deo - kako doci do tog istog cilja.
Korisnikov avatar
By Blady
Cilj mi je da budem srecna, jer trenutno nisam...
Korisnikov avatar
By hippo...
Ja se zadovoljavam malim stvarima.
Dovoljna mi je kuća u Londonu, stan u Las Vegasu, ostrvo u Polineziji, privatni avion ... :cool:

šalim se ...

Glavni cilj (i svi ostali manji ciljevi vode ka tom glavnom ) mi je posao koji volim ako se ništa ne promeni kod nas onda u inostranstvu, i sve ono što ide uz jedan pristojan život bez nekog prevelikog luksuza ..
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da ne izvršim samoubistvo i da ne počnem da se pucam u venu.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ako može usput i da odem na tomorrowland i da vidim polarnu svetlost.* a posle mogu i da se ubijem

*ili da se makar ljubim sa rijanom
Korisnikov avatar
By gossip
da budem sto srecniji i da sto vise uzivam u zivotu
Korisnikov avatar
By Madonna
ima neka slična tema znam da sam kačio madonu i odgovor to rule the world
a možda sam i sanjao
By Aven
I always think that I'm still this 13-year-old boy who doesn't really know how to be an adult, pretending to live my life, taking notes for when I'll really have to do it. (Jesse, 'Before Sunrise')

Tako i ja, samo što nisam "boy" nego girl.
Trenutni cilj mi je napokon ući u adult fazu tj. početi se se tako osjećati i ponašati. :/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!