Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ogi_ns
steta sto je u Y zabranjeno pustanje muzike kojoj nije proslo bar godinu dana od kako je bila hit...

DJ u subotu :barf: jako lose! zasto svaki put slusamo iste iste iste pesme, sa maaalo izmenjenim redosledom.

bas sam se smorio bio :glupan:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Jel i sad za vikend Y radi samo u subotu?
U petak je 1 maj...prosle godine je Joker radio za 1 maj i bilo je krcato :)
Korisnikov avatar
By MaryJane
Originally posted by Leopard_ns
Originally posted by MaryJane

Prvi put sam bila na novoj lokaciji i bas mi se djasvi! Svideo mi se striptiz na sanku od strane konobara! Samo steeeeeta sto Maja nije to isto uradila! :p

Mozda i bi ali nisam ponela odgovarajuci donji ves :federi: :wink2:

drugi put kad se pripremim i moras mi praviti drustvo :pegla: :wink:
Nije frka! Samo ti javi i eto mene na sanku! I onako sam bila u iskusenju! :)
:zvizdi:

(jos sam i medju prvim gostima bila to vece) heheh :mama:
Korisnikov avatar
By lickalotapuss
Pa Cici,mislim,kakvi su to dogovori tu s Majom bez mene,a? :sniff:
Korisnikov avatar
By MaryJane
Originally posted by lickalotapuss
Pa Cici,mislim,kakvi su to dogovori tu s Majom bez mene,a? :sniff:
Pa bwe, jbg sta da ti kazem... Sta ces sama se devojka ponudila! :p

Ja samo tu, kopam bunar! hehehehe :bunar: :opacupa:

Ljubim mog andjelaaaaaaaaaaaaa, moju najsladju curicu! :lezkiss:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A jel sutra za 1 maj radi neki od klubova hmm?
Taboo ili Yellow svejedno...trebam preneti info o tome jednoj veseloj druzini sa strane pa molim odgovor ako neko zna. :D

:salut:
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Yellow i ove subote za vas sprema dobar provod
posle 1 maja i pijancenja dodjite da zajedno dolijemo i izdjuskamo sav alkohol:dance: :dancing: :dancingfever:
Korisnikov avatar
By *deni*
Eh, i bi taj provod.
Drago mi je što sam fajront dočekao kod Denize u Jokeru, tj. Taboo-u, jer se među narodom koji se skupio pojavio i naš Super Mario, a njega baš dugo nisam video i mnogo sam se obradovao. :love: Zadržali smo se u kraćem srdačnom razgovoru.
:trach:
Korisnikov avatar
By Daliborka
I ja sam bila u Taboo-u noćas. Došla sam vozom iz Subotice i nije mi žao što nisam platila voznu kartu, nego sam se švercovala u vozu na indeks moje rođake koja liči na mene, mada je mlađa.
Morala sam ipak da dam kondukteru mito u iznosu od 50 dinara dok sam se vraćala nazad za Suboticu, jer me je provalio i zapretio mi da će da me prijavi vlastima što se lažno predstavljam kao studentkinja koja se navodno vraća sa seminara i stručnog savetovanja , a zapravo sam stara žena koja se vraća iz štete, gde se za male pare nalizala piva i vinjaka i sad neće da plati voznu kartu, čime nanosi direktnu i nedvosmislenu štetu Železnici Srbije i celom narodu. Kaže on meni " Daj 50 dinara i onda smo kvit ! " Dala sam mu. Ako, računala sam, neka i on popije pivo, i nije mi krivo što sam ga podmazala. Izbegla sam skandal i izbacivanje iz voza na usputnoj stanici, a možda i neke teže konsekvence u vidu tužbe za prevaru i izbegavanje plaćanja vozne karte, uz privođenje moje malenkosti u obližnju policijsku stanicu na ispitivanje. Pu pu pu, daleko bilo.... Nisam toga nikako željna bila.
:blush:
Što se samog provoda u disko klubu Taboo tiče,
nisam bila tabuizirana, ali sam bila dekoltirana i zapažena, pogotovo po rozikastom zečijem repiću na zadnjem delu crnih pantalona. :sise: To je bio detalj koji sam studiozno iskrojila i plasirala za moju vernu publiku.
CMOK za sve moje obožavaoce i poštovaoce.
Voli vas i ljubi vaša tetica.
:zastava:
Korisnikov avatar
By broX
obzirom da sam sinoc prvi put bio u novom Y, bilo mi je dosta bolje nego u starom...mislim da cu dolaziti cesce :)
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Bio sinoc u Yellowu. :rock:

Fino mesto, ok muzika, simpaticni ljudi, pristupacne cene pica.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by broX
obzirom da sam sinoc prvi put bio u novom Y, bilo mi je dosta bolje nego u starom...mislim da cu dolaziti cesce :)
Mislim da znam de cu da idem sledece nedelje. :lol:
Korisnikov avatar
By poozteez
Bio prosli petak u Taboo, i ostao zgrozen muzikom i klijentelom. Cast pojedincima.
Korisnikov avatar
By ns.happy
sinoc je bio divan gay party u ''kaz'te''. sjajan dj, mnogo slatkih decaka, i nevidjeno vrelih meda :D
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Kako je bilo u Y sinoc? :) cula sam da je bilo novih devojaka...neka se pojave u petak opet, da ih vidim :P
Korisnikov avatar
By deckonja
da, happy-u subotu je bilo bas gay (u svakom smislu) u Kaz'te.
pitam se samo -kako te nisam spazio :shok2: ?
a bio sam i proslog vikenda u taboo-u. svaka cast otprilike trojici pojedinaca; ostalo je bilo strasno za gledanje ili sta vec.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A koji si sad pa ti? :lukavi:

Jesi ti onaj sto je stajao pored onoga dole?:lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by deckonja
da, happy-u subotu je bilo bas gay (u svakom smislu) u Kaz'te.
pitam se samo -kako te nisam spazio :shok2: ?
a bio sam i proslog vikenda u taboo-u. svaka cast otprilike trojici pojedinaca; ostalo je bilo strasno za gledanje ili sta vec.
:P kada si jurio da mi provodadzises :P da, ja sam bas bio povucen i stidljiv :lol: :superstar:
Korisnikov avatar
By broX
Originally posted by Zemunac
Mislim da znam de cu da idem sledece nedelje. :lol:
obavesti ljude da si ipak odustao, da ne dolaze bezveze :lol:

@lakiboy da, da bas taj
Korisnikov avatar
By tamanoir
U petak mi dolazi ekipica iz BGa, i zeleli bismo u Yellow.. Kakva je procedura, jel' se treba rezervisati i tako to? I najvaznije, gde se sada tacno nalazi? Puno trazim, ali sta cu kad sam neobavestena.. A treba da glumim tu nekog domacina.. :P
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by tamanoir
U petak mi dolazi ekipica iz BGa, i zeleli bismo u Yellow.. Kakva je procedura, jel' se treba rezervisati i tako to? I najvaznije, gde se sada tacno nalazi? Puno trazim, ali sta cu kad sam neobavestena.. A treba da glumim tu nekog domacina.. :P
bolje da si neke italijane dovela :rock:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
O ne...opet invazija beogradjana a sad i Zemunaca na novosadske gay klubove....

Ovo je nas teren :panker:

@Brox-znao sam da si ti taj pored onog sto je bio dole :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by haemoglobin87
Originally posted by tamanoir
Samo ne Italijane! :hand:

I da, ako može na ju tu ju- do Yellowa novog se dolazi ... ? Kako? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
SlikaImage Hosting

Ove subote YELLOW pravi ludu zurku uz nama dobro poznatu Senadu ili DJ Dark Angel :dj:
Dodjite da se dobro provedemo zajedno :dancing: :discofever:

clanske karte su obavezne ili najava na br.tel: 064/9234 678

Pozz vas Yellow :carica:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Hvala na obavestenju, pojavicemo se ondak u subotu, najavicemo se i tako to..
Originally posted by haemoglobin87
E pa sad, puno bi ti! Iskreno, i nije bilo toliko mestana, turisti su preokupirali citavu drzavu...
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!