Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Myto
Onda mi nije jasna patologija kod imucnih, da ne kazem dobroprimajucih ljudi, koji sto vise imaju para, sve su optereceniji potrosnjom.
By Ulix
To je zato sto im nikada nije dosta.

Pucina je stoka jedna grdna, sto onomad rece Njegos. :bubblegum:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Izvin'te, jel to neko pljucka za mnom?
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Hys.
bicikl, i to kucni, jer onda ne zavisis od vremenskih prilika. Za nekog lejzi, savrsena opcija.
To radim kod ortakinje, mogu da nabijem 40 na sat, a onda mi puls ode iznad 130.

anyways, pricala sam s jednom bivsom s DIF-a, kaze ili joga ili pilates ili bapske vezbe istezanja, pa sam za ovo 3. a kad mi se oporave noge (selila sam devojku pa sam se dzekirala i nosila neke teshke stvari nezagrejana, pa me nesto jebe koleno i kuk -> lepo kazem da sam okoshtala baba), onda i roleri.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Darling
Kupi loptu za pilates, to ti je jedini vid vezbanja koji aktivira sve misice, kao kod plivanja... Ja je imam, nabavila sam i dvd sa vezbama, super je....

Tako što ističe važnost pravilnog disanja i mirnih i uravnoteženih pokreta, Pilates poboljšava fleksibilnost, okretnost i gipkost tela. Naglasak se stavlja ne na kvantitet, već na kvalitet u ponavljanju vežbi. Na taj način se formiraju dugački, vretenasti mišići u kojima je koncentrisana snaga, a ne masa. U tome je ključna razlika između Pilatesa i velike većine drugih tehnika izgradnje snažne muskulature kod kojih je osnovni princip formiranje u što kraćem roku kratkih masivnih mišića, čija je trajnost veoma ograničena, dok je tako formirano telo veoma sklono povredama.

• Primarnu ciljnu grupu mišića Pilates tehnike predstavljaju centralni telesni mišići u koje spadaju mišići abdomena i leđa (posebno mišićne grupe oko kičme).

• Prednost ovakvog pristupa je da se jačanjem centralnih telesnih mišića istovremeno, na optimalan način, jačaju i sve druge mišićne grupe. Ne postoji mišićna grupa koja je zapostavljena ili preterano opterećena što obezbeđuje ravnomeran i optimalan telesni razvoj.

• Zahvaljujući fokusu na leđne mišiće, Pilates pomaže da se u kratkom roku ublaže bolovi u leđima, dok će posle izvesnog vremena treniranja u kontinuitetu, bolovi nestati u celosti.

• Ne manje važno, pravilno disanje je, pored snažnog i gipkog tela, ključno odbrambeno oružje protiv stresa.
To zvuci fenomenalno, ali ne znam gde bih s tom loptom, a druga stvar u slucaju ovakvog necega bih mrala da imam trenera, ako nista, onda da me podseca da dishem i da me ispravlja kad radim nepravilno.

Ne mogu da disem pravilno, disem plice i brze od generalne populacije, vec sam objasnila zasto. Al mogu da pokusam.
Korisnikov avatar
By sofia
Ja predlazem rolere.Iz licnog iskustva...tj,zbog prirode mog posla imala sam problema sa kicmom (skoro da sam u potpunosti postala "reumaticna i okostala baba") i nakon sto sam pocela da rolam podmladila sam se 20 godina u roku od mesec dana :D (zvucim kao tele shop)
Takodje imam problema sa hronicnim bronhitisom i nikotinskom zavisnoscu od 14 godina...uglavnom,rolam vikendom,onoliko dugo koliko prija,nekad pola sata,nekad pola dana,sluske u usi i uzivancija...
Korisnikov avatar
By elektron84
Ja ti predlazem laganu setnju do obliznje knjizare u kojoj potrazi neku knjigu tipa Kako ostaviti pusenje! :cigareta:

Lepo batalis cigare i da vidis kako ces dublje disati...ali, ako to ne bude islo, ja se nudim da ti budem sparing partner u sahu (pa ces makar biti inteligento-reumaticno-okostala baba)

:D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!