Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Pa i meni krivo što pokrenuh onu temu sa konkursom za Deksijevu nevinost, al jbg, šala je šala.
Korisnikov avatar
By Mars
Ubedljivo najgori koga mogu da se setim...

Nova godina, jelka, gomila poklona... Brat i sestra, kreću da otvaraju, brat za šta god se uhvati, roditelji kažu "To je za seku, nije za tebe". I tako mnoštvo poklona, mnoštvo kutija... Dečko pita "Pa dobro, jel ima nešto za mene?", a roditelji kažu "O, da, ima, evo!" i daju mu jenu kutijicu, on otvori, pogleda, unutra jo-jo. Ništa stane on negde sa strane, nasloni se na zid i krene da razvlači jo-jo, i eto ti dolazi sestra, vozi novi bicikl i krene "A-HAA!!! Vidi šta sam sve ja dobila, a ti samo jo-jo!!!". A brat slegne ramenima pa kaže "Jebi ga. Neko ima leukemiju a neko jo-jo..."

Grozno.

:pirat:
Korisnikov avatar
By svejedno
AaaaaA.

Vrh vrhOva.

Nego. malopre primetih zanimljivu stvar, a imam taj trip sa brojevima: tema je imala 119 odgovora & 911 pregleda.

Sad je, kapiram, drugacije.
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja trenutno ne mogu da se setim kako tačno ide, ali meni je najgori onaj kada četnici peku dete na ražnju, i prilazi majka:
-Majstore, može pivo?
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by svejedno
AaaaaA.

Vrh vrhOva.

Nego. malopre primetih zanimljivu stvar, a imam taj trip sa brojevima: tema je imala 119 odgovora & 911 pregleda.

Sad je, kapiram, drugacije.
To samo govori o tome koliko je Mars samoljubiv čovek. :lol:
Mislim, stvarno! Toliko puta da otvoriš svoju temu?!!! :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Laži! Gnusne laži!!!

Nemam pojma to sa brojevima kako ide. Ja kada sam pokrenuo temu "Ljudi pišite", upravo zbog uočenog disbalansa izmedju broja postova i broja otvaranja tema (svih tema, Gorilice, ne samo ove! :eviltrep: - meni su onda tamo izvodili neke matematike, broj klikova po postu, puta 3, minus 1 ... i ispalo da to tako treba i da ne može da bude drugačije. I ja digoh ruke od rasprave.

Korisnikov avatar
By tramp
:icequeen: ja OTVARAM non stop ovu temu i nista ne pisem ... nije samo mars kriv :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By svejedno
Istina, secam se.

Ali glavni argument bese upravo da autor cesto otvara svoje teme, pored toga sto svaki post mora da ubaci dva 'prebrojavanja'. Sem prvog.
Korisnikov avatar
By gorilica
:kiss:

Ma to samo kazuje da te ljudi vole. :) Doduše, ima nečeg i u onom:
Srpska, voajeristička posla! ;)

edit:
tramp izuzimam iz pravila. Ona voajeriše po službenoj dužnosti. :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ali ovu temu nije pokrenuo Mars.

Cutim.
Korisnikov avatar
By svejedno
Gorilice, ti si u pitanju.

(ko u kartama - ko sad igra - onaj koji pita ;) )
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by svejedno
Ali ovu temu nije pokrenuo Mars.

Cutim.
Moram da priznam da je otvorih pod pretnjama smrću zloglasnog nam pirata! :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
HA! Svako ko iole poznaje metode ovog pirata - zna da smrt nije pretnja kojom se služi niti najgore što nekog može da zadesi*!

* Najgore je naravno da mu pričam satima o svom dupetu.

Korisnikov avatar
By TransmutabilniExtraformer
Marsicu dragi, otvorio sam posebno mesto u hladnjaci samo za tebe. Rezervisano je i strpljivo ceka. Drzim se one narodne STRPLJEN SPASEN i do sada me, odacu ti, nikad nije izneverila. Obrni, okreni, na kraju je uvek kraj!

Ne brini. Saptacu ti duz vremenskih linija vecnosti najlepse bajke na uho tvoje klonule glave... Bicemo srecni ti i ja, dugo, dugo, dok zvezde ne izgube sjaj, a harmonija sfera ne zaustavi svoj hod i praznina bude zanemeli epitaf nekdasnjem obilju svetova...:icequeen:
Korisnikov avatar
By Mars
Definitivno kremacija.
"Halo, preduzeće za kremaciju Oganj ...?"

Korisnikov avatar
By gorilica
Bojim se da je vrag odneo šalu.
Štekaj ti, za svaki slučaj kintu za obezbeđenje od mesta smrti do kremacione pećke. ;)
Korisnikov avatar
By TransmutabilniExtraformer
That would be such a waste. We must not allow this blasphemy to happen. I will bribe the gards, and instead of ending in a fiery place, you will come to the palace of eternal ice. You shall come to me!:njanjanja:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by gorilica
Bojim se da je vrag odneo šalu.
Štekaj ti, za svaki slučaj kintu za obezbeđenje od mesta smrti do kremacione pećke. ;)
Boga mi... kako se nameračio.
Mislim, u stvari, da ću da se iselim zbog cele situacije. Da, tako ću da uradim. ;)

Korisnikov avatar
By castor
A gde je Mars?
Ja ga odavno nisam video.
Volim da citam njegove postove, zanimljiv je, duhovit..
By Kragi
Uziva covek u lepom vremenu trenutno sa nekim sebi dragim ljudima (nadam se da se nece naljutiti sto sam ovo napisao) :D
Korisnikov avatar
By Mars
E pa stvarno si...

I koji je to sad smajli?!? ^^ aaaa....

:mazi:

Idem da pustim temu iz "Grlom u jagode" i podsetim se čega sve ovde ima...

:kiss:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Evo, samo zbog ovoga se uclanjujem.... :lol:
Originally posted by Mars
Originally posted by nsBeckie
ako se ikada sretnemo uzivo, slobodno trazi da ti pokazem, samo budi upozoren da ce ti mozda biti gadno :)
Veruj da mi uopšte neće biti gadno da se sretnem s tobom.

A, ti misliš na prste?! :D

:cvece:
By Kragi
a ne ne ja sam ovu temu izbunario, mars je moj :rafal:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 137
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!