Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tea

i mogu da ne progovorim citav dan. :zeka:
E ovo da dozhivim pa da umrem! :giggle:
By Tea
Originally posted by Val

E ovo da dozhivim pa da umrem! :giggle:
mogu, mogu... :blenta:

a onda se uplasim kad progovorim prvu rec posle toliko cutanja. zvucim ko iz bureta...
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Val
Pa umem i ja kad sam sama kucji! :giggle: Mada...sve cheshcje pricham sama sa sobom! Se i to rachuna u spec talente? :blenta:

Lolim ja tebe ble i kad cjutish i kad plichash... :kissing:
Korisnikov avatar
By Darling
Ne znam da li se racuna, ali imam strahoviti koncentraciju kada nesto radim ili se zagledam u film, da mozes da se deres do prekostra..necu cuti. Ma, dovoljno je da se zamislim nesto, iskljucim se skroz, zbog toga me stalno pitaju, jesam li zaljubljena.. :lol:
Imam izuzetno razvijeno culo mirisa.
Odlicno imitiram ljude, tj. grimase koje prave, nacin na koji pricaju. Mada izbegavam to da radim, zato sto mi se posle popnu na glavu da ponavljam, nisam uvek u raspolozenju za to.
Dec it...

A, da, mogu brzo da sirim i da skupljam nozdrve(al' bas rasirim, ka' Ferdinand :lol: ) i da izvrnem donju usnu, to jos nisam videla da neko moze, probalo je nekoliko njih... :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Umem i ja da izvrnem donju usnu, i da napravim tubica-jezik :)
Korisnikov avatar
By Rei
Shta je izvrtanje donje usne ?
Korisnikov avatar
By Rei
E da mogu oba mala prsta da savijem u nazad, tj taj prvi zglob...

Slika
By Kragi
:( najezio sam se koliko mi je grozno ovo sto radis (ne u kontextu grozno kao odvratno koliko me asocira na prelom zgloba) :D
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Hys.
Cool. :D
Jesi li znala da ne moze da se nauci da se savije zezik u tubicu?
Za to je kriv/zasluzan recesivni gen. Proveri ima li ti jos neko u uzoj porodici /familiji ovaj talenat pa ces videti.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Rei

Slika
Ovo mi se mnogo dopada. Skroz je bljaaaak. Hvala za corpus delicti.

@Val - ' sama sa sobom' razgovor se racuna kao talenat samo ako je miroljubiv i ako se site ispricate... :)
Ja sam godinama sama sa sobom igrala sah i redovno su me pitali (dunsteri koji ne umeju da igraju sah) ko pobedjuje...tako da znam osecaj.

@Darling - darling, usna ti se racuna. Racuna ti se i imitiranje. Spektakularna koncentracija - jok. Al na tome mogu da ti zavide mnogi. :)
Korisnikov avatar
By Rei
:D chak i volim da savijam te prste kad sam nervozan...
Korisnikov avatar
By smaug
Wow...Nadam se da to ne radis cesto :)
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Azdaja
Originally posted by Black Lady
Originally posted by ...Sitnicava...

Mogu da piškim stojeći ALI da mi prepone ostanu čiste.
(Da li je moguće da ništa drugo ne umem? :glupan: )
Jbt-e piskis stojecki?????
Ne verujem.... :shocked:

i ja bi to da vidim :lol:

Povodom piskenja stojeci - gledam The Full Monty i evo jedna piski stojeci!
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Rei
:D chak i volim da savijam te prste kad sam nervozan...
E, i ja. S tim da ja mogu da savijem svih 10... :P
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by smaug
Za to je kriv/zasluzan recesivni gen. Proveri ima li ti jos neko u uzoj porodici /familiji ovaj talenat pa ces videti.
Mama ume isto :) I ne, nisam znala, skroz zanimljivo :D
Korisnikov avatar
By Rei
Ja sam mislio da to svi mogu? Da saviju jezik u tubicu...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Rei

Slika

:wow:
Korisnikov avatar
By Delete
Najspecijalniji od svih specijalnih talenata koje imam je da specijalno gubim stvari, koje posle specijalno tražim satima.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Rei
Ja sam mislio da to svi mogu? Da saviju jezik u tubicu...
C. Genet'ka. I spec talenat, of course.
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by smaug
Mama ume isto :) I ne, nisam znala, skroz zanimljivo :D
Eto vis. Sad znas na koga si jezicnotubicno talentovana. Kazi majci da se prijavi pa da se i ona 'zapljune' odje. The more the merrier :)
Korisnikov avatar
By smaug
World street performance championship
www.spwc.ie

Dakle ,''Vasar je bio. A na vasaru'':
Zena statua
Slika

Zongler
Slika

I Hari Hudini tj Magic Brian.
Trebalo mu je 90 sec da se izvuce iz kosulje.
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

I jos sto cuda i spec talentovanih.
Odoh ja da vezbam...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Darling
Ne znam da li se racuna, ali imam strahoviti koncentraciju kada nesto radim ili se zagledam u film, da mozes da se deres do prekostra..necu cuti. Ma, dovoljno je da se zamislim nesto, iskljucim se skroz, zbog toga me stalno pitaju, jesam li zaljubljena.. :lol:
Ja imam takvu koleginicu ... Ako čita nešto bitno neće čuti mobilni koji stoji na stolu pored nje i dere se k'o auto-alarm ... Kada sam to prvi put video bio sam siguran da se folira, ali sam vremenom uvideo da je stvarno toliko skoncentrisana :)

stvarno specijalan dar :D

i da, računa se :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete
Najspecijalniji od svih specijalnih talenata koje imam je da specijalno gubim stvari, koje posle specijalno tražim satima.

del, a bacanje limenke u dalj??? to si zaboravila...:smeh:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by ...Sitnicava...

Mogu da piškim stojeći ALI da mi prepone ostanu čiste.
(Da li je moguće da ništa drugo ne umem? :glupan: )
Umem to i ja :D
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Delete

i nadjes je u ruci? been there done that :glupan:
Korisnikov avatar
By pthalo
mentalni kalkulator sam. najviše volim kvadrat brojeve. Treba mi nekoliku sekundi, ali mogu da izračunam da, na primer 62 na kvadrat je 3844. Rešila sam nekoliko project euler zadatke u glavi: http://projecteuler.net/index.php?section=problems

osim toga, mogu dobro da pamtim brojeve, datume i duže tekstove. Znam da danas je 173. dan ove godine, jer to samo znam, ali da mi kompjuter nije rekao, ne bih znala da je danas 22. juna. Znam da 1 marta 1985 je bilo petak, ali ne sećam se šta se dogodilo na tom datumu, pošto sam imala samo devet meseci i nemam sećanja do svoje 13. meseca...

tipkam između 600 i 700 karakter po minuta (zavisi od jezika i tastature i kako se osećam)

za muzike, znam oko 3000 pesme, možda i više (tekst pesme, izvodač, godina, gde i kada sam ja prvi put slušala pesmu, gde i kada sam posledni put slušala pesmu, ko mi je preporučio pesmu... i ako sam ikada prevodila tekst pesmu na drugi jezik, pamtim prevod i mogu da pevam pesmu i na drugim jeziku.)
Korisnikov avatar
By lostinspace
Pravim odlicne metricke procene za razlicite dimenzije - vreme, duzina, kolicina, visina :)

Mogu da citam tekst velikom brzinom (ali ne jako dugo vremena, jer nisam radio na razvijanju svog talenta :( )
Korisnikov avatar
By lostinspace
Originally posted by pthalo
osim toga, mogu dobro da pamtim brojeve, datume i duže tekstove. Znam da danas je 173. dan ove godine, jer to samo znam, ali da mi kompjuter nije rekao, ne bih znala da je danas 22. juna. Znam da 1 marta 1985 je bilo petak, ali ne sećam se šta se dogodilo na tom datumu, pošto sam imala samo devet meseci i nemam sećanja do svoje 13. meseca...
How cool is that... :) A reci mi, jel imas poremecaj pamcenja, pa pamtis sve detalje ili samo pamtis neke stvari odlicno? :) Tipa, ako te pitam, znas li sta ti se sve dogodilo 13.avgusta 2004, hoces li znati da mi odgovoris sta si doruckovala i gde si bila? :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!