Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by suicidal.pony
gay kauboji,
how cliché is that?
hajde da plachemo.
zaspao sam.

To bi kao trebalo da bude nesto cinicno? :saksofon:
Niko te i ne tera da places, slobodno spavaj. Laku noc
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Nocturnal
Sunce
To sam napisao zbog toga sto je alexandermagic prokomentarisao da su junaci filma tipicne "ormaruse". Problem? Nije sve u tome da li je neko homofobican ili ne. Ne resavaju se time svi problemi.
Nije problem, samo nisam bio siguran na koga se odnosi komentar pa otud :wtf: . Otkad si ti Sunce postalo toliko besno, ostrasceno i drcno :) ?
:sesir:
NOX
Niti sam besan, niti sam drcan, a strastven jesam ali ne i ostrascen u negativnom smislu. Pre bih rekao za sebe da nisam mlak. I da znate, ima :sunce: fotografije u kojima je bas poput Broukback mountain: plava, zelena, oblaci, planina i ja. :giggle: (rekli mi drugi da lici na fotografiju iz filma..mozda da stavim na kratko kao avatar :misli: )
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by walt333
To bi kao trebalo da bude nesto cinicno? :saksofon:
Niko te i ne tera da places, slobodno spavaj. Laku noc
ah, ne daj bozhe da neko kazhe neshto loshe o brokeback mountainu ili madonni. eto ih, stizhu.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
joj ja bas volim taj film..nisam plakala al knedla mi uvek stoji na par scena:glupan:
By iWanna
ili madonni.
ČIK. :vudu:

:lol:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by iWanna
ČIK. :vudu:

:lol:
haha, ali to je vec bilo simpaticho :roflmao:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by alexandermagic
Takođe.
Uopšte mi nije jasna fascinacija pojedinih pedera istim. Identifikacija? :nesiguran:
Stvar ukusa. Na kraj krajeva, čovjeka dirne.
U filmu su predstavljene tipične ormaruše, koje radije bivaju nesretne, nego da actually zajednički nešto preduzmu i prestanu da se povinuju heteropatrijarhalnim normama. "Uvijanje" kukavičluka u oblande kvazi-romantike mi se gadi. :bljak:
Ah well, Stonewalll se dogdoio tek krajem 60ih, pa ne očekuješ valjda priču od dvojici hrabrih farmera koji su se javno voljleli i pokazivali po selu? Ne znam da bi baš bila realna priča u tom slučaju?
By alexandermagic

ah, ne daj bozhe da neko kazhe neshto loshe o brokeback mountainu ili madonni. eto ih, stizhu.
:rotflmao:
Korisnikov avatar
By BabyBlue
na kraju nisam plakala, al' mi je curio nos.
Korisnikov avatar
By Srklet
ja sam vec u nekom drugom topicu napisao sta mislim o ovom filmu. a u ovom topicu je to za mene ucinio alexandermagic.
Korisnikov avatar
By Mage
Meni se taj film uopšte ne sviđa. A i likovi su mi nekako bljak... ljigavi beskičmenjaci.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!