Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by hlaefdige
da li ste prihvatili cinjenicu da niste posebni na taj nacin da vasa jedinstvenost pada u oci cim vas neko sretne?

da li ste shvatili da nemate natprirodne moci, neverovatne predosecaje i slicno?

da li vam je jasno da vas zivotinje ne vole zato sto ste cistog srca?

da li ste naucili nesto o svojoj sujeti?

da ste konacno prihvatili da ste obicno ljudsko bice?
1. jos me to boli....

2.shvatila..

3. Pa ni ja nesto nisam luda za zivotinjama, pa me to i ne pogadja toliko...dok recimo, ne bih prebolela da me mala deca ne vole...ali oni me vole koliko i ja njih :)

4. prihvatila sam i svidjam se sebi :P
Korisnikov avatar
By .L O S T
Jedinstven, natprirodan, ne vole me zivotinje i bas me briga, ni ja njih, sujetu svoju stezem i kontrolisem jer sam ja sve samo ne obicno ljudsko bice.
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni je ova tema terapija poslednjih dana, dodjem ovde, procitam uvodni post i smirim se.
Korisnikov avatar
By Dina
A meni ne, cak mi deluje depresivno... Kad bih prihvatila da sam obicno ljudsko bice, onda bi mi bilo mnogo da idem i na fax i na posao... a tek ostala komplikovanost zivota... Mogu da prezivim samo verujuci u svoju posebnu energiju i mogucnosti...

:vestica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni pomaze da kapiram svoja omanuca, i da sam ljudsko bice a ne bezgresnagadesolmajti.

:)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
da li ste prihvatili cinjenicu da niste posebni na taj nacin da vasa jedinstvenost pada u oci cim vas neko sretne?

yup...

da li ste shvatili da nemate natprirodne moci, neverovatne predosecaje i slicno?

da, nazalost...

ne vole me zbog toga, mada me uglavnom vole...

mnogo toga, mada daleko od toga da mi se saznanje dopada...

da.
By J...
Pitam se zasto ja ovu temu citam vec dugo i nikako da je razumem. :hmm:

pokusacu da odgovorim:
nikad nisam ni imala potrebu da nekom odmah "padam u oci"

predosecaje i slicno ponekad i imam

vole me one koje i ja volim (bar se nadam)
da. ne moze da se unovci.
ne razmisljam o tome da li sam obicna ili neobicna, tako da opet nemam sta da prihvatam

Samo u fazama isprovociranosti i kada se osetim ugrozena proradi moja sujeta i onda sam sebi posebna i jedinstvena, a sve je to samoodbrana i obmana. Mada, neki uspevaju time da obmanjuju i druge, ne samo sebe.
Korisnikov avatar
By switchon1234
Dosta dugo sam u životu bila, kako svesno kako nesvesno usmerena na neko više istočnjačko gledište, da prevazilazim ego, da se bavim svojom svrhom, da spoznam sebe... Da prebolim sebe. Čak i katoličanstvo koje sam upoznala od K do O, pa i ostale vere imaju takve neke ciljeve u svom učenju. Ceni druge, voli druge, prihvati druge, različitost.

Međutim, najčešće je i iza toga stajalo JA. U želji da se potisne Ja u stvari ono najčešće još ojača. Ljudi su skoloni tome da na površini prihvataju druge i različitost i superiornost drugih, ali u dubini Ja čvrsto stoji i ne zaboravlja da je on bolji.

Jedino je moj srpski akcenat jedinstven, ali i on je primetan jelda, samo kada pričam na srpskom, i samo onda kada neko ume da prepozna da je drugačiji i kada ima sluh.
Jedan period života sam želela da budem u centru pažnje, da budem ona Jedinstvena, ali prosto nije mi tako suđeno. I vremenom sam shvatila, da nije lako ljudima koji ne mogu da sakriju svoju jedinstvenost. To znači da je nešto više naglašeno nego što je potrebno.
Ovo mije bilo teško da prihvatim, jer me dosta privlači(lo) okultno i sl. Dosta sam se zanosila kojekakvim glupostima, što je apsurdno, jer da imaš natprirodne moći, ne bi ti trebalo da tragaš za njima, već bi se same javile... Verujem u statističku verovatnoću i lično doprinos.
Slažem se sa Galatejom, da životinje će voleti onog ko ih hrani. Volim husky pse, mačke ali ne bih se učlanila u Orku nikada.
Dugo mi je trebalo da skontam tu reč na srpskom, ali možda je to bilo podsvesno odlaganje spoznaje da sam i ja podležna istoj.
Svakog dana to primećujem. Kada čekam u redu u banci, kada se bakćem sa administracijom, ...
Ipak, smatram da novac i moć mogu toj činjenici da daju jednu sasvim drugu dimenziju. To takođe pokazuje svakodnevnica.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
citam svoje postove, odusevljavam se i kapiram godinu dana kasnije........cim sam ja sebi ovako super....covece.......ovo je lake ruke - sujeta!!!

al mi lepo....

a i pijem
Korisnikov avatar
By baboonbaba

Mda. I sta mi onda ostaje? :roflmao:
Korisnikov avatar
By toni79

pa... nikad nisam ni tezila tome da me drugi vide kao nesto posebno, da me svi vole ili da misle da sam opcenito bolja od drugih. A otkako sam otisla na faks nekako sam skoro pa potpuno presla preko toga :)

Professionally human, yes. :peace:
Korisnikov avatar
By SabotagE
1.Nikad nisam ni mislila da moja jedinstvenost moze ikome pasti u oci pri prvom susretu.

2.Shvatila sam,mada mi se ponekad ucini da mozda ipak...Ali definitivno sam shvatila.

3.Ma moja zivotinja me voli jer je hranim i ima korist od mene,toga sam svesna.

4.Moja sujeta i dalje ume da me iznenadi,ume da me jako iznervira i trudim se da je se sto pre resim,ako je to moguce.

5.O,pa naravno!
By iWanna
ne i ne zelim da prihvatim, prebolim, whatever. boli me kurac, meni je ovako lepo :bicikl:

:balerina:

/teleport: Dalaran
Korisnikov avatar
By Sunce

A zasto se to zove "preboleti sebe"?

Mislim da je svaka osoba jedinstvena, a lepo je kad neko radi na svojoj autenticnosti i kada veruje da je posebna osoba. Ne vidim nista lose u tome. Moja jedinstvenost ne pada u oci kada me neko sretne jer ne zavisi od misljenja drugih niti pogleda drugih.

Ja imam natprirodne moci, neverovatne predosecaje i slicno. :smeh: Zapravo, mislim da dobro osecam stvari i imam intuiciju.

Da, sujeta je zajebana stvar. Andric je lepo pisao o njoj. Umesto sujete, imam ponos. Normalno, i sujeta proradi.

Nisam obicno ljudsko bice. Poseban sam, kao i svako ostalo. :sunce:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hm...mislim da ti i ja ne treba da razgovaramo na tu temu :peace:

cenim da ne bi bilo produktivno......
Korisnikov avatar
By Sunce
A produkt je ono sto ti zelis? :murkan:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Niko nije obican dok se ne dokaze suprotno!

:superstar:
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni se cini da posebnost moze da se definise kao skup specificnosti ili elemenata razlocistosti kod neke osobe. Neko je poseban, a da nije svestan. Neko ima osvescenu posebnost, dakle svestan je da je u nekim sferama zivota poseban (ima dar za pevanje, igranje, uocavanje, ima sposobnost brzog pamcenja itd.). Bas me interesuje kuda bi vodila ta putanja produktivnosti.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Superstar!

A ko to dokazuje? :svetac:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Sunce

Javno mnenje
Korisnikov avatar
By Sunce
Ok, meni ova tema lici na negaciju razlicitosti. Po meni je razlicitost slicna posebnosti.

produktivnost - u smislu da razgovor ne bi bio produktivan.
Korisnikov avatar
By Sunce

Javno mnenje
Ma daaj. Zar se sve moze videti i oceniti? Mada, zaboravih da si ti public Superstar. Neko ima posebne misli, recimo, posebne snove. Ko to vidi i ocenjuje? Zar je to potrebno?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Zar je to potrebno?
Jeste.
Covek je drustveno bice.
Da potegnem Maslovljevu teoriju potreba?
Sta kao, postovanje od strane drugih ljudi je nepotrebno?
Mozda ako smo neostvareni po drugim pitanjima pa treba doci do te potrebe...Onda razumem.
Korisnikov avatar
By Sunce
Nije potrebno biti public superstar da bi bio poseban. To su potvrdile mnoge generacije umetnika, recimo. Neko je talentovan za sto stvari, ali ne stize ili nece da svoje talente javno plasira, neko to ostavlja za sebe. Ima toliko ljudi koji pisu, slikaju, lepo pricaju ili pevaju, a da njihovi talenti nisu adekvatno ili uopste vidjeni/korisceni/primeceni. Posebnost, po meni, nema toliko veze sa javnom realizacijom ili misljenjem javnosti.
Covek je drustveno bice, ali i misaono bice. Neko ko je poseban, bas naprotiv, moze biti neprihvacen od javnosti.

Sve je relativno.
Korisnikov avatar
By Sunce
E, da, posebnost zavisi i od posmatraca. Meni je neko jako poseban, a drugom je potpuno obican.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Nije mi jasno zasto nisam odgovorio na ovu temu a secam se kada je postavljena. :shrug:

-Na ovakav nacin, da.

-promenljiv sam po pitanju sopstvenih snova

-jasno mi je. ali svaka macka koja je provela nekoliko sati u mojoj blizini me je zavolela (sem jedne, za nju mi je trbalo nesto vise, i jedne koja me je mrzela i ja nju.)

-o sujeti? ne znam.

-ne znam.
By Guion Nerville

ovo pitanje shvatam kao... da li ste sazreli.

radim na tome, ali nisam, zato i dalje boli.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!