- 17 Jun 2008, 03:08
Btw kad sam bio mali davali su mi Carnex paštetu, ali mi se nikad nije sviđala, pa sam tada jeo samo Lovačku, ako je se sećaš, imala je žuti poklopac sa zelenim lovačkim šeširom, a bila je od govedine a ne od divljih životinja
Originally posted by ZoePa nemam... salame su ipak bolji izbor, uvek znaš da li određena vrsta ima te parčiće ili nema... naravno uvek treba kupovati celu malu salamicu a nikako seckanu... na National Geographic su davali epizodu o nekom jakom soju salmonele u Irskoj, gde se neka baba zarazila (i umrla) tako što je kupila proverenu pregledanu šunku ili salamu ali joj je mesar isekao na onom sekaču gde je pre toga sekao zaraženu šunku ili salamu druge vrste... od tada ili cela salamica ili ništa... ne stignem nikad sve da pojedem, ali nije važno, i onako bi mi se direktno lepilo na stomak.
kupujem Carnex-ov. Ima te nesrecne slucajeve u sebi, ali ne znam koji nema........Imas li ti neki predlog, rada sam da probam........?
Btw kad sam bio mali davali su mi Carnex paštetu, ali mi se nikad nije sviđala, pa sam tada jeo samo Lovačku, ako je se sećaš, imala je žuti poklopac sa zelenim lovačkim šeširom, a bila je od govedine a ne od divljih životinja
Ma, ja i kad bih se pocela tako cesati i kad bi mi pocele iskakati bubuljice, ja se ne bih setila da to povezem sa nekim zacinom uopsteJa sam ustanovio da mi se to dešava od hrane koja ima određeni ukus, i sada umem da prepoznam kada stavim u usta i da odbijem dalje da jedem. Na svu sreću ništa mi se ne dešava od obične vegete niti od supe iz kesice.