Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Black Lady
Trenutno ne, ali cu uskoro biti... ne uzimam nista, sve resavam prirodnim putem... nisam predebela, ali zelim da skinem koji kilogram, tacnije stomacic i oko njega i bicu zadovoljna, sa ostalim delovima nemam problema...
Zato sam se i bacila na treninge i ostale zajebancije... a i lepse mi je tako
Originally posted by Wilhelmina
Mislim da je opterecenost izgledom sopstvenog tela, bilo u smislu tezine/vidine, bilo po pitanju odredjenijih osobina (oblik usana, jagodica, velicina grudi, zadnjice) zapravo odraz nekih dubljih kompleksa i problema, ili jednostavno nedostatak drugacijeg zivotnog stimulusa i cilja osim - izgledati tako i tako...
Na svet dolazimo u raznim velicinama i bojama.
Obzirom na gore izneto - ne, ne bih u svoje telo sipala nista sto bi na duze staze moglo da mu skodi i da mi donese vise stete nego koristi. Trudim se da se dobro odnosim prema svom telu, bas kao i umu, pre svega u smislu funkcionalnosti, pa tek onda estetike.
Originally posted by Allkeye pa eto zašto si mršav... ja generalno prema testu gajim skoro erotsku želju, sa sirom se isto rado družim, a ni čokolada mi mrska nije... a da stvar bude strašnija, dečko mi je pasionirani i nadasve talentovan
MRZIM lisnato testo! Mrzim testo generalno.
Originally posted by KgCS3zasto i ja nisam takav? mislim, i ja sam ceo zivot mrsav, ali voleo bih da se ne opterecujem time... nije da meni toliko smeta sto sam mrsav, ali znam da bih se bolje osecao kad bih se ugojio jedno 10ak kg...
Ja sam ceo zivot mrsav i ni u jednom trenutku svoga zivota se nisam opterecivao time niti radio na tome (na dobijanju kilograma) ....
Originally posted by UnusualMePa sta mene pitas??Originally posted by KgCS3zasto i ja nisam takav? mislim, i ja sam ceo zivot mrsav, ali voleo bih da se ne opterecujem time... nije da meni toliko smeta sto sam mrsav, ali znam da bih se bolje osecao kad bih se ugojio jedno 10ak kg...
Ja sam ceo zivot mrsav i ni u jednom trenutku svoga zivota se nisam opterecivao time niti radio na tome (na dobijanju kilograma) ....
Originally posted by Lepa Krepai ja sam tu negde izmedju
a bit overweight and moderately gorgeous
Originally posted by iWanna
Nisam debeo. Nisam ni grana. Ali sam SVE samo ne gorgeus
Originally posted by Armandgorgeous than evil?
I am thin
...gorgeous than Evil - stronger than Christ!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!