Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by the1whowished

Ne znam, ali je svejedno fatalno. :)

A za ,,tisu" mogu samo da kazem da je, kao i ,,ticu", mnogo slatko. :)
Weceras sam odlucila da budem newaljala... :icequeen: :cool: :oskar:

Cool... :D :kada:
By iWanna
'dje si *Candy*, bolan, grom te spalio? :moli_se_da_ga_*candy*_ne_iskulira_ponovo: :molise: :placko:
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by iWanna
'dje si *Candy*, bolan, grom te spalio? :moli_se_da_ga_*candy*_ne_iskulira_ponovo: :molise: :placko:
A nece grom u kopriwe bolan... :odbij: ...A tu sam ti ja,muwam se kao dux ali me wi ne widite... :astral2: ...Eo sada sto te nisam iskulirala owa usluga ti je kostala 5.000 eura...Molim te dobaci mi to na ziro racun da ne bude problema... :ples: ....Xexexexexexexexe... :trol:

Gleeee dwe iste westice... :vestica: :dina: ja sam owa crwena...:tumble:
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by E. M. O.
Desi bre Candysa dugo te nema?
Sta me nemaaaaaaaaa:ozbiljan:...Znas kako jbt. prokleta :skola: i ostala cuda mi ne dozwoljawaju... :vulkanac: ...Smorrrrrrrrrrrrr tebra...:redaljka:
By iWanna
Originally posted by *Candy*
A nece grom u kopriwe bolan... :odbij: ...A tu sam ti ja,muwam se kao dux ali me wi ne widite... :astral2: ...Eo sada sto te nisam iskulirala owa usluga ti je kostala 5.000 eura...Molim te dobaci mi to na ziro racun da ne bude problema... :ples: ....Xexexexexexexexe... :trol:

Gleeee dwe iste westice... :vestica: :dina: ja sam owa crwena... :tumble:

:yay:

saljem cim zaradim :eya:

:lol:

ce da se nacekas :sigh:
Korisnikov avatar
By *Candy*

:yay:

saljem cim zaradim :eya:

:lol:

ce da se nacekas :sigh:

A joj mene... :shrug: ...
Ne mogu da cekam,trebaju mi te pare da proswercujem nesto iz Iraka,daj ne moj me zezat sada... :drama:

Moram da platim owim krimosima inace cu morati da se :maska: od murije...:zavera:
Korisnikov avatar
By *Candy*
Dobro je kad mislis na skolu, tisuuuuuuuu.... :)
:oklagija: :oklagija: :oklagija: :avalon: :avalon: :avalon: :napitak: :napitak: :napitak: :vudu: :vudu: :vudu:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pretpostavljam da to znaci da ces uskoro promeniti potpis. :sigh: :spliff:

EDIT, sa MSNa, by the1: Ne pokazuj mi srednji prst da ti ne bih rekla da mozes da mi popusis isti taj srednji prst.
Korisnikov avatar
By *Candy*
Pretpostavljam da to znaci da ces uskoro promeniti potpis. :sigh: :spliff:

EDIT, sa MSNa, by the1: Ne pokazuj mi srednji prst da ti ne bih rekla da mozes da mi popusis isti taj srednji prst.
Necu menjeti potpis...

Axxx da...publiko owo sam joj ja pokazala srednji prst,a ona se toliko lozi na mene da zeli da joj ga "popusim"... :jbg: ...Zao mi je,ali odbit cu tu cast... :egzorcist: ... :maljkovic: :nokti:

LoL... :lezkiss:

http://www.youtube.com/watch?v=ZMRPfCRV2xI
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
I nemoj da bezis...
Necu,ne brini...
:setnja:
:cvece:
Korisnikov avatar
By *Candy*
I nemoj da bezis...
Necu,ne brini...
:setnja:

:sladoled: :maca: :zeka: :balerina:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
:sladoled: :maca: :zeka: :balerina:
:cekam: :cookie: :cigareta: :bouncy: ................:giggle:
Korisnikov avatar
By Myto
Draga moja drugarice,
Tvoja verna obozavateljka ti je porucila sledece:
Kazi drugarici, da je sama napravila glupost i da svega ovoga ne bi bilo, da nije prva pocela da se kaci, obraca onako kako mi se obratila i posle toga nastavila da izigrava velikog mangupa.
Ne vucem se ja ni po kakvoj zemlji, vec cvrsto stojim sa obe noge na njoj, ona neka sidje sa oblaka, pa mozda i ukapira kakvu je glupost napravila...
Izvini na smetnji! Pozdrav!
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Hej *Candy*, ucinilo mi se da sam te videla ove subote u renomiranom beogradskom gej klubu. :D

Da nisi kojim slucajem resila da posetis prestonicu komsijske Srbije ili sam ja to nesto lose videla? :smirk:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
...E owako pre nego sto pocnem zelim da kazem da sam nowa na owom forumu i slucajno sam saznala za njega surfajuci po netu...i odlucila sam da se regujem...
Moje prica je sledeca:...Do pre 5 meseci postala sam to sto jesam tj.lez...to se desilo saswim slucajno,izasla sam u gradu sa swojim deckom (koji mi se i ne je puno swidjao niti sam ga wolela)...i dok smo sedeli na jednoj klupi slucajno sam primetila kako me jedna cura gleda,i cim ja nju pogledam skrene pogled...!!Od te noci nisam uspela da je izbacim iz glawe!!Sutra dan kada sam otisla u skolu desilo se cudo,ona je zajedno sa mnom u smeni...bila sam toliko srecna...swaki put bi mi srce zaigralo kada prodjem pored nje i uwek se gledamo prawo u oci...prwi put kada sam stala da pricam sa njom noge su mi klecale da sam mislila da cu se oneswestiti...druzila sam se kratko sa njom ali zbog neke gluposti wise se ne druzimo toliko ali smo u kontaktu!!Wec neko wreme sam sxwatila da sam se do usiju zaljubila u nju...a ona uwek kada prolazim prawi neke grimase,kako bix je ja primetila...kada god se pogledamo osetim kako i ona mene woli i da me zeli,ali prob.je u tome sto ni ja ni ona ne smemo to reci!!!Priznala sam swe jednoj drugarici...koja je ni manje ni wise meni priznala da se i ona zaljubila u jednu curu...Pitala sam je za sawet i sta ona misli...i rekla mi je da i da joj nisam rekla ona je to widela...i da je milion puta primetila kako mene owa cura posmatra i rekla mi je da mala folira da se widi da je zaljubjena u mene...Ne znam stwarno sta da radim,da li da joj priznam swe,jer sigurna sam 10000% da je i ona zaljubljena u mene...WOLIM JE,NE MOGU BEZ NJE:drama: :( :barf:

Kao da citam sebe od pre godinu, dve...posebmo zadnja recenica, kad procitam celu temu, posto vidim da se situacija ravija, javljam se :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
E Zaljublena od tada dosta prodje. Candy sada ma novu ljubav(91)
Korisnikov avatar
By *Candy*
Originally posted by Zaljubljena

Kao da citam sebe od pre godinu, dve...posebmo zadnja recenica, kad procitam celu temu, posto vidim da se situacija ravija, javljam se :)
Ali owo ipak nisi ti...Wec JA... :njanjanja: ....Shalim se... :mazi:
Widi se da nisi upucena...Otkada je proslo to "Wolim je ne mogu bez nje"...ixxaxaxaxaxa...Ko je sada sisa,zaljubiska sam se u neku drugu koja woli i mene... :zvezda: :mazi:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Otkada je proslo to "Wolim je ne mogu bez nje"......Ko je sada sisa,zaljubiska sam se u neku drugu koja woli i mene... :zvezda:
Ma da, nije proslo ni...ma koliko? Dva meseca? :zongler: :supermen:
Korisnikov avatar
By Delete
Ma da, nije proslo ni...ma koliko? Dva meseca? :zongler: :supermen:
Izgleda da i mi, stariji, mozemo nesto da naucimo nesto od mladjih...narocito od Candy :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ja sam zakljucila da je moguce da mi neko istovremeno bude i antipatican i simpatican. :ozbiljan: :eureka:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam zakljucila da je moguce da mi neko istovremeno bude i antipatican i simpatican. :ozbiljan: :eureka:
:smeh:
Od tebe me ne bi iznenadilo, sta go da zakljucis. :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Delete
Od tebe me ne bi iznenadilo, sta go da zaklkjucis. :lol:
I to sto kazes. :shrug:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 43
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!