Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Okkkkkk... posto moj omiljeni klub vise ne radi, smic smic Apartman, vreme je da potrazim i neki drugi... ( khrmph... idemo preko puta ), tj. Toxic.

Zamolio bih vas, diiiiivne ljude ( aha ), koji ste bili u Toxic-u, da mi lepo opisete mesto, bitna mi je i muzika koja se pusta i da li postoji neki poseban nacin za ulazak ? Mislim, kao u Apt-u : Rezervises, ako dodjes posle 12 platis...

Kako to tamo funkcionise ?

Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
eh... Toxic :sigh:
Daj mi 5min pa cu ti napisati sve sto znam o tom renomiranom prestonickom gej klubu.

:icequeen:
Korisnikov avatar
By WakeMeUpInside
Ne znam...meni se licno ne svidja..mali je prostor,nemas gde da sednes...zagusljivo...obezbedjenje prestrogo...pice preskupo...muzika je ok...to je jedino sto mi se svidja :D Floyd je bio VRH...steta sto su ga zatvorili...
Korisnikov avatar
By WakeMeUpInside
Ne znam...meni se licno ne svidja..mali je prostor,nemas gde da sednes...zagusljivo...obezbedjenje prestrogo...pice preskupo...muzika je ok...to je jedino sto mi se svidja :D Floyd je bio VRH...steta sto su ga zatvorili...
Korisnikov avatar
By TheBoy
Hm... A kakva je to muzika koja se vama svidja ? Nasa ili strana ?
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Moj utisak:

Prostrano je, na dva nivoa. Na prvom se pusta neki techno i house, i poneka komercijala, tu je obicno i manja guzva nego gore. Cesto je i praznjikavo sto je prava steta jer je muzika sasvim ok. Ima i deo za sedenje i neki separei. Gore je zagusljivije, leti jos vise pretpostavljam, do nekog doba se pusta komercijala dok u jednom trenutku ne krenu narodnjaci. Ponekad se osetis kao da si usred svadbe. Postoji i treci sprat, mada ne verujem da te interesuje, jer tu borave mahom maloletne lezbejke koje bi da se zabave sa svojim devojkama. Postoji i jedan zabaceni deo na tom spratu, gde postoje neki kao separei. Ima mesta za sedenje, nije da nema, sa sve nekim jastucima.

Obezbedjenje je ljubazno(moras imati da sam strejt-luking fem, kojoj su se par puta samoinicijativno nudili da zovu taksi itd., ne znam kakvi su prema momcima). Sankeri/ke sasvim ok i ljubazni. I opet, davali mi cigarete, menjali i lepili pocepane novcanice, javljaju ti se vec nakon treceg dolaska tamo, otprilike.

A rezervacija se pravi u slucaju da zelis sto ili separe. Postoji i garderoba, naravno.

Sve u svemu, nagledas se svega i svacega. Od nekih splavarusa, koje se nekim cudom tamo stvaraju u sve vecem broju, raznorazne vrste pedera, leca, i ponekog uspaljenog strejtera u potrazi za devojkom svog zivota.
Korisnikov avatar
By TheBoy
ummm wow... lol Ovo sa narodnjacima mi se ne svidja bas :S Ali dobro... prezivecu... Hm... ajde videcemo kako ce i to cudo ispasti :)
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by jovanabeograd

Postoji i treci sprat, mada ne verujem da te interesuje, jer tu borave mahom maloletne lezbejke koje bi da se zabave sa svojim devojkama.

ma ko je to bio maloletan do skoro? :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
:lol:

ne vazi see bako, ja sam "Toxic" krenula da posecujem sa navrsenih 18 leta! :njanja:
Korisnikov avatar
By Allkey
Veoma stabilna ličnost onaj koji uspe tamo da provede celu noć i izađe.
Veoma hrabra takođe ako poželi da ponovo dođe tamo.

Ja se tamo osećam kao da su me na test stavili.
Samo ne znam čega. Ali mi je baš nekako mučno.

Utegnuta atmosfera jako. Neprijatni i uštogljeni ljudi i to.
I šta znam.

Ugl, radije ću sedeti kući.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni je u Toxicu skroz ok.
Donji deo je sasvim drugi svet od gornjeg.
Gore je i ambijent i atmosfera i muzika kao u kafani...ali je krcato-ljudi to ocigledno vole.
Dole je lepo sredjeno, muzika i ozvucenje su ok.
Osoblje je ljubazno koliko sam ja za ta dva puta sto sam bio primetio.
Jedina zamerka bi bila sto j*bu kevu sa cenama pica.
Meni obicno novac nije neki problem i ne obazirem se kad izadjem koliko cu potrositi ali ipak ne mogu da ne primetim da u gay klubu u NS platim dzin tonik 130 din a u BG gay klubu 300....dva ipo puta skuplje :roll:
By Tea
Ok je mesto, bila sam jednom. Donji nivo je popunjen taman toliko da mozes opusteno da djuskas, a da se ne guras sa ljudima. Osoblje jakooo ljubazno. Pice uopste nije skupo. Dva piva 360, a u apartmanu pola sata pre toga platili 560. Fina muzikica u donjem klubu. :dj: Gore mi se nije dopala ni muzika, ni guzva.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Allkey
Veoma stabilna ličnost onaj koji uspe tamo da provede celu noć i izađe.
Veoma hrabra takođe ako poželi da ponovo dođe tamo.
Bila sam jednom od 3 do pola 5 ...... nikad vishe :isus:

(pricham o gornje delu - nisam ni znala da ima i donji??)
Originally posted by Allkey
Ugl, radije ću sedeti kući.
Naravno.
Korisnikov avatar
By tamanoir
Bila jednom, na sigurno manje od 15 minuta.. Muzika mi ne odgovara nikako, ali 'ajde prostor je jos i nekakav.. Jos da nisam imala totalno weird encounter tom prilikom, bilo bi..., hmmm pa i dalje ne bi bilo ok, ali barem ne bih toxic po tome pamtila.. I da slusam tu muziku, toxic bi sigurno bi raj za mene.. Ovako, nije, i zato nemam zelju da ponovo tamo izadjem..
Korisnikov avatar
By mili86
100 din + 100 garderoba.... bar sam ja tako ukapirao... nisam placao do sad
Korisnikov avatar
By Darling
+500din, ako izgubis broj! Djubrad! :pljuje:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Koliko se ja secam, NEKO :zvizdi: je izgubio moj broj, ali devojka koja radi za garderobom nije odolela mom sarmu, naravno, pa nam nije naplatila tih 500din :icequeen: :hvala:

:lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Darling
+500din, ako izgubis broj! Djubrad! :pljuje:
:shocked:
Mada, ima to i svoje dobre strane. Za 500 dindzi i ubedjivanje da si izgubila broj mozes da dodjes do dobre jakne, za koju ih ubedis da je tvoja, al` si izgubila broj.
Korisnikov avatar
By TheBoy
Hvala :) Mada.. necu moci veceras da idem... drustvo nece moci, a ja da idem sam... :durenje: nema sanse, znam da tamo treba da bude neko ko ce me pridrzati kad padnem u nesvest :friends:

Ali docicu ja u subotu vece, opremljen :osama: i spreman ... ( Popicu hiljadu pilula pre no sto puste narodnjake )
Korisnikov avatar
By Darling
@ Jovana
Ah, ne sumnjam u to.... :P Nije mi se desilo da izgubim broj, ja sam odgovorno celjade! :alexis:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Darling
Ah, ne sumnjam u to.... :P Nije mi se desilo da izgubim broj, ja sam odgovorno celjade! :alexis:
A kako znas da se to placa 500din.?
Korisnikov avatar
By TheBoy
Originally posted by Delete
:shocked:
Mada, ima to i svoje dobre strane. Za 500 dindzi i ubedjivanje da si izgubila broj mozes da dodjes do dobre jakne, za koju ih ubedis da je tvoja, al` si izgubila broj.
:) Dobra ideja, od sad gubim brojeve :P
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by TheBoy
Hvala :) Mada.. necu moci veceras da idem... drustvo nece moci, a ja da idem sam... :durenje: nema sanse, znam da tamo treba da bude neko ko ce me pridrzati kad padnem u nesvest :friends:

Ali docicu ja u subotu vece, opremljen :osama: i spreman ... ( Popicu hiljadu pilula pre no sto puste narodnjake )

Pa ne moras ici u deo sa narodnjacima ukoliko ti se ne ide.. iako je zaista dole ponekad praznjikavo.. :/

Znam da lezbejke nisu tvoja ciljna grupa, ali eto, ukoliko vidis buljuk fem zena, poneku andro i mene koja im drzim svecu :sveca: , mozda se i upoznamo ;)

The1, vrati se par postova gore, spominjala sam te :lol:
Korisnikov avatar
By Darling
@ Delete
Rekla mi je devojka sa kojom sam dosla. :njanja: ( A, i pise, rece The1)
P.S. Zar ti i ja komuniciramo? :nokti: ...Pitanje je retoricko...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!