Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

I am Thin and Gorgeous... a ti?

I am fat and gorgeous.
17
22%
I am fat.
10
13%
I am thin.
11
14%
I am thin and gorgeous.
40
51%
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne bi mi smetalo jos kg-dva vishe ali i ovako sam apsolutno zadovoljan. :smug:

I ne, ne bih koristio sintetiku.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ugojila sam se nekih 6kg u odnosu na proslu godinu, koje nikako da skinem. Ili cu se zainatiti i suzdrzati od junk fooda, ili cu biti prasica. Jovana, biraj. :drama:
Korisnikov avatar
By Blady
Trenutno ne, ali cu uskoro biti... ne uzimam nista, sve resavam prirodnim putem... nisam predebela, ali zelim da skinem koji kilogram, tacnije stomacic i oko njega i bicu zadovoljna, sa ostalim delovima nemam problema...
Zato sam se i bacila na treninge i ostale zajebancije... a i lepse mi je tako
:)
Korisnikov avatar
By Blady
Btw obozavala sam ovu seriju...
Jel zna neko kako se zove?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Black Lady
Trenutno ne, ali cu uskoro biti... ne uzimam nista, sve resavam prirodnim putem... nisam predebela, ali zelim da skinem koji kilogram, tacnije stomacic i oko njega i bicu zadovoljna, sa ostalim delovima nemam problema...
Zato sam se i bacila na treninge i ostale zajebancije... a i lepse mi je tako
:)

nije ti prevelik stomak :smeh: onako simpa okrugao :pucaodsmeha:

ON ja sam i dalje thin and gorgeous i ne bi nista na telu menjala :kraljica:
By Kragi
Originally posted by Wilhelmina
Mislim da je opterecenost izgledom sopstvenog tela, bilo u smislu tezine/vidine, bilo po pitanju odredjenijih osobina (oblik usana, jagodica, velicina grudi, zadnjice) zapravo odraz nekih dubljih kompleksa i problema, ili jednostavno nedostatak drugacijeg zivotnog stimulusa i cilja osim - izgledati tako i tako...
Na svet dolazimo u raznim velicinama i bojama.
Obzirom na gore izneto - ne, ne bih u svoje telo sipala nista sto bi na duze staze moglo da mu skodi i da mi donese vise stete nego koristi. Trudim se da se dobro odnosim prema svom telu, bas kao i umu, pre svega u smislu funkcionalnosti, pa tek onda estetike.

:up:

Ja sam ceo zivot mrsav i ni u jednom trenutku svoga zivota se nisam opterecivao time niti radio na tome (na dobijanju kilograma) .... :)
Korisnikov avatar
By Allkey
jedva 54 kile na 175 cm. O_O
mene to malo nervira. fali mi desetak.
ali ipak mislim da je gorgeous. :)
Korisnikov avatar
By m..
Ja sam average & gorgeous, al posto nema te opcije, ipak sam se odlucila za thin and gorgeous (ako nista, upravo sam skinula 3 kg).

Tu hemiju ne bih probala nikad (osim kad bih imala tipa 50 kg vishka, tad bih ugradila plasticni kamen u zeludac, otisla na liposukciju i zasila usta i verovatno pila sonu kiselinu ili vec nesto sumanuto i most likely bih se roknula).

Osciliram izmedju idealne tezine do nekih 5-6 kg viska. Uglavnom se uprasim zimi kad povrca ili nema ili je neki bljut iz plastenika, pa moram da jedem one ionako odvratne stvari koje goje i ne merem se dovoljno kretati jer napolju grizu pingvini. I u PMS-u umem da dobijem 4 kg samo zbog nagomilavanja tecnosti u organizmu, i hodam ko sa bukagijama na nogama.

U principu nesto ne patim od toga da se mora biti mrsav i ne znam ni ja koliko zategnut, ali nije da mi je ok kad se uprasim, ne toliko zbog estetike koliko se lose osecam fizicki, pa se to preliva i na druge planove. Uostalom meni je nutricionistkinja onomad zabranila da idem ispod 52 kg (visoka 161cm), pa ni ne pokusavam, a i mislim da bih izgledala ko strasilo posto nemam kukove ni dupe. Kad spadnem na 51 kg sve me zulja, ukljucujuci krevet i uopste mi nije jasno kako mrsavi ljudi nisu konstantno nazuljani, pa ja ne mogu da sedim pravo jer me zuljaju one 2 kosti u dupetu.

Anyways, treba biti na idealnoj tezini, tada covek i najbolje funkcionise i najbolje izleda (ako se ja pitam, zapravo vise me privlace elegantno popunjene zene nego mrsave, a kosturi su mi kosturi).
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Allkey
jedva 54 kile na 175 cm. O_O
mene to malo nervira. fali mi desetak.
Zderi zuzu u obilatim kolicinama.
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by Dirrty
Ne bi mi smetalo jos kg-dva vishe ali i ovako sam apsolutno zadovoljan. :smug:
what he said :)
By Kragi

YES IT IS AND YES U R :)
Korisnikov avatar
By Allkey
Loltnx. :)
Originally posted by m..
Zderi zuzu u obilatim kolicinama.
MRZIM lisnato testo! Mrzim testo generalno.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
MRZIM lisnato testo! Mrzim testo generalno.
e pa eto zašto si mršav... ja generalno prema testu gajim skoro erotsku želju, sa sirom se isto rado družim, a ni čokolada mi mrska nije... a da stvar bude strašnija, dečko mi je pasionirani i nadasve talentovan :kuvar:
tako da je moje trenutno stanje 10 kila viška u odnosu na doktorski mi propisanu težinu, koje bi trebalo da se pridržavam ka' pijan plota, jer mi je zbog izvesnih zdravstvenih situacija strogo zabranjeno da se gojim. a i smorilo me ovo neoblačenje šes' osmina garderobe koju posedujem otkad sam se ugojila, jerbo definitivno nemam vremena ni strpljenja da je kupujem celu ispočetka. a tako sam grešna when it comes to food... :drama:

dakle, ja bih bila a bit overweight and moderately gorgeous :lol:
By iWanna
Originally posted by V I V I S E C T
''
:wow: this is sooo cool :smeh: :dance:

ont:

Nisam debeo. Nisam ni grana. Ali sam SVE samo ne gorgeus
Korisnikov avatar
By UnusualMe
Originally posted by KgCS3

Ja sam ceo zivot mrsav i ni u jednom trenutku svoga zivota se nisam opterecivao time niti radio na tome (na dobijanju kilograma) .... :)
zasto i ja nisam takav? :shrug: mislim, i ja sam ceo zivot mrsav, ali voleo bih da se ne opterecujem time... nije da meni toliko smeta sto sam mrsav, ali znam da bih se bolje osecao kad bih se ugojio jedno 10ak kg...
By жњ
ja sam u fazi defke & gorgeous :D

kod sebe - ne volim mrsavo, ne volim debelo, volim average, tonirano, zategnuto ili definisano (bilo sta od navedenog)

a hemija... pa sad, sportska hemija mi nije strana (whey, glutamin, amino, itd), ako se to uopste i moze nazvati hemijom, a ne prirodnom potrebom nekog ko trenira svaki dan, a nekad i dva, tri puta na dan. kao zensko tu i nemam neke potrebe za misicnim rastom, ali da sam musko, tesko bih odolevala onim kuglama na ramenima i kontam da bih bila slaba i na... neke druge stvari :evil:

onomad, madona je nakon trudnoce skandalizovala ceo avion zbog neodloznog zabadanja iglom u venu naocigled svih prisutnih, zbog, kako je receno - doze vitamina! a kakvi su vitamini bili u pitanju, najbolje se moze videti po njoj ;)
By Kragi
Originally posted by UnusualMe
Originally posted by KgCS3

zasto i ja nisam takav? :shrug: mislim, i ja sam ceo zivot mrsav, ali voleo bih da se ne opterecujem time... nije da meni toliko smeta sto sam mrsav, ali znam da bih se bolje osecao kad bih se ugojio jedno 10ak kg...
Pa sta mene pitas?? :lol:

Pretpostavljam da se ovo osecao odnosilo na psihicko a ne fizicko stanje, jer kako sam kazes "nije da mi smeta ali ..."

Meni prosto ne smeta - mozda to ide s"godinama :)
Korisnikov avatar
By Blady
Auuu moj post pre godinu dana... i dalje ista prica, ma sve isto... gojim se pa mrsavim...
:sigh:

Sva sreca pa postoje stare teme :lol:
Korisnikov avatar
By Insorcer
I am thin

...gorgeous than Evil - stronger than Christ!

..već 12 godina imam isti broj kilograma i obime. planiram to održati do 50-e!
Korisnikov avatar
By nsc
jao, isti slucaj sa mnom :cvetduga:

a onda sam jedno leto uz pomoc 8 piva na plazi svaki dan dogurao do +5
Korisnikov avatar
By simarrgL*
pustila sam stomak :retard:

i imam veliko dupe :retard:

i am fat and gorgeous :krezavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!